פורסם 2005 בינואר 3120 שנים כשאני מנסה לפרמט את כונן C אז הוא מפרמט לי את D ועוד דבר כונן C שלי מוגדר כNTFS יכול להיות שזה בגלל זה? ואם כן איך אני מחזיר אותו ל FAT32 תודה פיניש
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים כן זה בגלל זהבדוס כונני NTFS לא קיימים ולכן כונן ה-FAT32 שלך תופס את מקומו באות Cאתה יכול לפרמט את ה-NTFS ולהשאיר אותו NTFS עם הדיסק התקנה של XP או להמיר אותו ל-FAT32 עם fdisk בדיסקט איתחול.
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים מחבר אוקי תודה אני מעדיף להמיר אותו ל FAT32 ויש לי דיסקט איתחול רק איך אני עושה את ב FDISK מה לחור למה אין לי מושג מה לעשות שם זה ממש מסובך
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים אי אפשר ממש להסביר לך את זה...זה דוס ככה שגם אי אפשר לצרף תמונותמה שאתה צריך זה לבדוק שם איזה כונן הוא ה-NTFS, לעשות לו delete וליצור אותו מחדש.תסתדר.....
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים מחבר אוקי מחקתי את שני המחיצות דרך ההתקנה של הווינדוס ואני עושה אותם מחדש לאחד של 80 גיגה גדול ואני מקווה שזה יצליח תודה על העזרה
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים כאשר אני צריך לפרמט כונן כלשהו אני תמיד מכין לי דיסקט איתחול של partition magic ובכך אני עוקף את בעיית NTFS ו-FAT32. התוכנה רואה את כולם ואפשר לעשות איתה הכל.
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים אם יש לך את התוכנה ההיא (partition magic) פשוט תכין דיסקט איתחול ונפתרה הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.