עבור לתוכן

נמאס מפרסומות!!!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני לא מדבר על פרסומות "פאסיביות" כמו באנרים אלא על אלו שקופצות ומשתלטות לך על כל המסך עד שאתה מחפש את ה-X הארור הזה לסגור אותן.

• תגובות 33
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מדבר על פרסומות "פאסיביות" כמו באנרים אלא על אלו שקופצות ומשתלטות לך על כל המסך עד שאתה מחפש את ה-X הארור הזה לסגור אותן.

שוב.. יש תוכנות (כמו ה ADBLOCK ל FIREFOX), שמטפלות גם באלו...

פורסם

שאתה קורא כתבה או רואה טלווזיה בערוץ 22 מי נראה לך יממן את הכתבה אם לא הפרסומת הזאת?

ולדעתי ESC העלובים האלה מבזבזים פה תזמן בלפרסם לוחות לאינטל בגלל שרוב הפורום מעדיף AMD וגם ככה כולם שונאים את ESC כי יש להם לוחות ע-ל-ו-ב-י-ם ואף אחד לא יורק לכיוון שלהם, עלק כתוב "ESC יצרנית הלוחות הטובה בעולם" פחחחחחחחחחחחחחח!!! וזה עוד כתוב על נץ מוזהב שלא קשור לכלום... פשוט עלוב.

פורסם

אתר אינטרנט לא בונים מעלים ומתחזקים בשביל הכיף יש לאתר כזה המון מטרות ואחת המטרות העיקריות היא כסף, אתרים נבנים משיקול כלכלי לכן יש בהם פרסומות.

יש היום מספיק תוכנות שיכולות לבלום פרסומות זה לא כזה נורא כמו שמתארים את זה כאן אחרי הכול בעלי האתרים רוצים שאנשים יכנסו גם לאתר והם יודעים שאם הם יגזימו בפרסומות לא יגלשו לאתר.

אז די לקטר כול הזמן לכול דבר יש חסרונות.

סופסוף, צדיק אחד בסדום! - אני חושב שזו בערך הפעם הראשונה שאני נתקל בבן אדם שחושב כמו שצריך ומבין מה המטרה של הפרסומות. אני חייב לציין שלמרות שאין לי בעיה עם פרסומת פאסיבית [כמו באתר שלנו] בהחלט יש לי בעיה עם פרסומות קופצות כמו ברוב האתרים הישראלים הגדולים. נגד זה אני בהחלט מפעיל תוכנת אנטי-פרסומות-קופצות כי זה פשוט מעצבן מה שהחבר'ה האלה עושים. אבל נגד פרסומות רגילות כבאנרים אין לי שום בעיה ונהפוך הוא, אני אפיל לא חוסם אותן.

עכשיו בנימה אישית, חבל לי לראות כל פעם מחדש חבר'ה שגולשים באתר הזה ונהנים ממה שהוא נותן להם אבל בכל זאת למרות שאין כאן פרסומות קופצות הם מרגישים שכל פעם מחדש הם צריכים להזכיר לכולם איך לחסום כל פרסומת באשר היא. זה פשוט מגעיל. באמת. אם אתם נהנים מהשירות שהאתר הזה נותן לכם מדוע אתם בכוח מנסים להרוס אותו? לפחות ככה אני רואה את זה :(

פורסם

נכון שבלי פרסומות אין אינטרנט, רוב האתרים בחיים לא יחזיקו מעמד.

אבל זכותי לחסום פרסומת, כמו שזכותך או אפילו חובתך לשדר אותה.

ברוב האתרים הישראלים (אני מודה, HW הוא בסדר) הפרסומות מציקות יותר מידי.

ולא סתם יש מלא תוכנות שחוסמות את זה ועוד יותר אנשים שמשתמשים בזה.

אם זה היה כמו בתחילת העידן, שיש פרסומות אבל הם לא בכמות מוגזמת אז אפילו לא הייתי משתמש בחוסם פרסומות.

היום בגלל הגזמה של בעלי אתרים, אני פשוט חסמתי הכל, לחווית גלישה טובה יותר, ללא הפרעות.

פורסם

אני דווקה חושב שהעתיד (לפחות לאנשים שיודעים להשתמש באינטרנט באופן בסיסי), הוא בדיוק מה שקרה למוסיקה ולסרטים... אני מוריד מהאינטרנט בחינם, את מה שאני רוצה לראות, מתי שאני רוצה, ובלי פרסומות (רגע, למה זה העתיד ? זה קורה כבר היום)...

אני לא מבין מה הבעיה אם אפשר להוריד סרטים, להוריד תוכניות (שהיום הקיבולת של אמצעי איכסון עלתה פלאים)...

יש עם זה שניי בעיות, קודם כל בסוף יורידו את השאלטר וזהו, אין הורדות יותר. אחריי זה, גם אם הרבה יורידו תוכן זה כמו לחתוך את הענף שיושבים עליו, בסוף ייקרה מה שקרה לטלויזיה/כבלים והרמה של התוכן תרד כדיי לעמוד בדרישות לספק הרבה תוכן בלי שההכנסה תעלה הרבה. אין ארוחות חינם...
פורסם

יש עם זה שניי בעיות, קודם כל בסוף יורידו את השאלטר וזהו, אין הורדות יותר. אחריי זה, גם אם הרבה יורידו תוכן זה כמו לחתוך את הענף שיושבים עליו, בסוף ייקרה מה שקרה לטלויזיה/כבלים והרמה של התוכן תרד כדיי לעמוד בדרישות לספק הרבה תוכן בלי שההכנסה תעלה הרבה. אין ארוחות חינם...

איך יורידו את השאלטר ? יסגרו את האינטרנט ? פירטיות היתה באינטרנט וב BBS מאז שהומצא ה MODEM הראשון, ניסו הרבה פעמים לעשות משהו, אבל לא הצליחו.. כי האינטרנט זה דבר מבוזר.. ותמיד אפשר להעביר שרתים למדינות טובות :)

דבר ראשון, יש מספיק פרייארים כיום שמוכנים לשלם בשביל שהרמה לא תרד... וכגם הם יבינו את זה, אז מה שיקרה, זה לא ירידה ברמת התוכן, אלה שינוי מודל העיסקי השגוי של RIAA MPAA וכל החברים, שהם מנסים בכל דרך להגן עליו (למרות שהם טועים, וזהו מאבק שהם רק מפסידים בו בינתיים)...

פורסם

איך יורידו את השאלטר ? יסגרו את האינטרנט ? פירטיות היתה באינטרנט וב BBS מאז שהומצא ה MODEM הראשון, ניסו הרבה פעמים לעשות משהו, אבל לא הצליחו.. כי האינטרנט זה דבר מבוזר.. ותמיד אפשר להעביר שרתים למדינות טובות :)

דבר ראשון, יש מספיק פרייארים כיום שמוכנים לשלם בשביל שהרמה לא תרד... וכגם הם יבינו את זה, אז מה שיקרה, זה לא ירידה ברמת התוכן, אלה שינוי מודל העיסקי השגוי של RIAA MPAA וכל החברים, שהם מנסים בכל דרך להגן עליו (למרות שהם טועים, וזהו מאבק שהם רק מפסידים בו בינתיים)...

המודל העסקי זו הבעייה מספר אחת... אבל בנוגע לנושא המקורי, זה לא ממש מועיל לאף אחד שיש מצב שבו מי שמשלם הוא פראייר (הוא באמת פראייר כי הם מתפשרים על האיכות) ומי שמוריד לא משלם כלום (או בעצם כן, כי פס-רחב עולה המון והתעבורה של הP2P ממש לא יעילה- להעביר אותו קובץ 100000 פעמים?).
פורסם

פרייארים ? כן.. היום אנשים שמשלמים בשביל יצירה שאמן יצר נקראים פרייארים.. למה לשלם כשאפשר לגנוב ?

מילא להוריד ולהשתמש בפיראטיות באופן פרטי, אבל ללכת ולקרוא לכולם לעשות כן זה פשוט חוצפה. ואחר כך בכלל לקרוא למי שלא עושה כך - פרייאר.

ואם כל אותם אתרים עם פרסומות קופצות וכו.. מפריעים לכם, פשוט אל תכנסו, זה ממש לא זכותכם להתקין תוכנה למניעתם.

האתרים שבהם אתם מבקרים עובדים קשה מאוד בשביל לייצר את התוכן, ובלי שום פרוטה ממכם. אז לפחות תנו למקור שמפרנס אותם להתבטאות, ואם לא נוח לכם הדרך בה היא מתבטאת - פשוט אל תחזרו לאותו אתר. אם כולם יעשו כך תאמינו לי שהם ישנו גישה.

פורסם

פרייארים ? כן.. היום אנשים שמשלמים בשביל יצירה שאמן יצר נקראים פרייארים.. למה לשלם כשאפשר לגנוב ?

מילא להוריד ולהשתמש בפיראטיות באופן פרטי, אבל ללכת ולקרוא לכולם לעשות כן זה פשוט חוצפה. ואחר כך בכלל לקרוא למי שלא עושה כך - פרייאר.

ואם כל אותם אתרים עם פרסומות קופצות וכו.. מפריעים לכם, פשוט אל תכנסו, זה ממש לא זכותכם להתקין תוכנה למניעתם.

האתרים שבהם אתם מבקרים עובדים קשה מאוד בשביל לייצר את התוכן, ובלי שום פרוטה ממכם. אז לפחות תנו למקור שמפרנס אותם להתבטאות, ואם לא נוח לכם הדרך בה היא מתבטאת - פשוט אל תחזרו לאותו אתר. אם כולם יעשו כך תאמינו לי שהם ישנו גישה.

דבר ראשון, אני 100% בעד תשלום ליוצרים ואמנים... אני נגד תשלום לתאגידים שלוקחים את הכסף לעצמם ומשלמשים שכר פרוטות לאמנים. זה הבעיה במודל הנוכחי, וזה הסיבה שאני לא תומך בו.. ברגע שיהיה שינוי מהותי (שהרי המודל לא נכון בעידן האינטרנט, בו לאמן יש קשר ישיר עם הצרכן), אז אני יהיה מהראשונים לשלם למודל החדש. הדרך היחידה כנראה לגרום לחברות הגדולות לשנות את השיטה היא לרושש אותם, כי הם מיצדן לא מוכנים פעם אחר פעם לשנות את השיטה.

לגבי אנשים שחושבים בה ITUNES זה הדרך, אולי כן, אולי לא, אבל מכל שיר שעולה 99CENT, האמן עצמו מקבל רק 5CENT...

לגבי פרסומות, תראה לי איפה רשום באתרים שזהו תנאי לשימוש באתר ? לא ראיתי באף אתר שביקרתי, וזכותי לעשות מה שהחוק נותן לי (והוא לא מבטל לי את האופציה, מה לעשות...), דרך אגב, יש טכנולוגיות ודרכים לעשות שהאתר לא יוצג למי שמבטל פרסומות (אם כי הדבר דורש לא מעט משאבים)... אני בהחלט מסכים שבאתרים רגילים כמו HWZONE שהפרסומות לא חודרניות, אין טעם להתחיל להתעסק אם זה, אבל יש אתרים שזה פשוט בזיון מה שהולך שם, ומה לעשות שיש תכנים שאני כן מעוניין לקרוא שם.. תאמין לי, שברגע שמספיק אנשים יחסמו את השטויות האלו, אז הם יבינו שהם בבעיה וישנו גישה, ולא להיפך.

פורסם

שוב.. יש תוכנות (כמו ה ADBLOCK ל FIREFOX), שמטפלות גם באלו...

יש תוכנה לחסימת פרסומות מעצבנות כאלה (אקטיביות :-X) לאינטרנט אקספלורר ?

פורסם

כשאני רואה פירסומת בעיתון אין לי שום בעיה עם זה(למרות שאני משלם עבור העיתון) כי הפירסומת לא זזה וקופצת לי בצבעים ומשתנה כל הזמן. או בקיצור מושכת את העין. אתרי האינטרנט הם בעיקר טקסט וכאשר אתה רואה בעין משהו קופץ אתה ישר מסתכל עליו וזה מסיח את הדעת ומעצבן. כאשר בעיתון הפירסומות הן לא אנימציות(לא ממש אפשר) ובכל זאת הן אפקטיביות, מה שמראה שכל הגימיקים של האנימציות לא ממש עוזרים אלא דיי מעצבנים(ואני מדבר במיוחד על הפירסומות של הגרינקארד למי שמכיר, שהצבעים מתחלפים במהירות ומשגעים תשכל ובגלל זה אני היום עם ADBLOCK)

בקשר לטלויזיה אז נכון יש פירסומות עם תנועה ואנימציה וגם קול אבל גם להם יש זמן מוגדר משלהם ואתה כמובן יכול ללכת להשתין, להכין קפה או כל דבר אחר.

הבעיה עם פירסומות באינטרנט היא שאתה אף פעם לא יודע מתי הן מגיעות והן נמצאות בכל רחביי האתר. מילא היו שמים אותן בתחילת העמוד ותצטרך לגלול טיפה למטה כדי ליראות. ככה לפירסומות יהיה מקום מוגדר משלהם ותמיד תדע איפה הן נמצאות(אני בכלל לא רוצה להתחיל לדבר על הפופ אפים)

בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה שאילו הפירסומות באתריי האינטרנט היו יותר סולידיות, פחות צעקניות ויותר נעימות לעין אז אף אחד בכלל לא היה חושב על להמציא מליון תוכנות רק בשביל זה. בקיצור אנשים תתקינו חוסמים ותגלשו בכיף. ההפסד כולו של הפירסומאים

פורסם

אם אמורים להרוויח כסף מיפשהוא לא?

פורסם

1. באינטרנט תשתמש בפיירפוקס על ADBLOCK או עם AVANT/MAXTHON/OPERA ותגיד שלום לפרסומות

2. בטלווזיה פשוט אין מה לעשות, אבל אף אחד לא מכריח אותך לראות...

גם במוזילה יש את התוסף של adblock

ומוזילה הוא לדעתי הכי טוב.

פורסם

לא הזכרתם את הגאווה סקריפט המזדיין הזה. לסמן מילים בירוק אולי נראה תמים, אבל כל פעם שאתה מעביר מעל זה את העכבר קופץ לך חלון. מילא אם זה היה לינק רגיל, אבל זה לא.

לי זה במיוחד מפריע כי כשאני קורא משהו אני כל הזמן מסמן את הטקסט כדי לא לאבד את השורה שאני נמצא בא, וזה מחרפן לי את הצורה. עכשיו הכניסו את זה בכל האתרי תוכן, אבל יש אפילו פורומים שיש את זה, שזה מסמן בטקסט שמשתמשים כותבים, מילים שהוא מקשר לפרסומות. הדבר הכי גרוע זה שזה כמו ספאם בדואר - אף פעם לא קשור למטרה ומנסה לתפוס משתמש 1 ממליון שעוברים על המילה (כמו משתמש 1 ממליון שמקבל את הספאם).

אתם יודעים שעיתונים היו עולים יותר מכפול אם לא היו בהם פרסומות?

רק . למחשבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים