עבור לתוכן

כמה זמן סוללות אמורות להחזיק מעמד בדיסקמן?

Featured Replies

פורסם

יש לי דיסקמן שקניתי לפני כמה חודשים.

אני קניתי לו את כל סוגי הסוללות: GP נטענות, אלקליין ועוד...

כולם החזיקו מעמד (2 סוללות כל פעם) רק 4, 5 שעות מקסימום. אפילו על עוצמת קול "באמצע"... לא הכי גבוהה...

רציתי לדעת אם זה נורמלי? או שהדיסקמן שלי פשוט זולל סוללות?

עכשיו זה כבר לא ממש בעיה, כי קניתי אתמול מטען סוללות של GP+4 סוללות GP.... אבל זאת בכל זאת בעיה מציקה...

כי חבר שלי הסוללות אצלו בדיסקמן מחזיקות 10 שעות אפילו...

פורסם

נראה לי קצת מדי... אבל זה בטח קשור לדגם... כי לי למשל יש את ה IRIVER IMP-350 יש לו איזה 20 ומשהו שעות פעולה על הבטריות (אבל יש לו בטריות משלו).

פורסם
  • מחבר

אמממ... הסוללות שיש לך לדיסקמן מתאימים גם לסוגים אחרים? או שהם מיוחדים בשביל הדיסקמן שיש לך?

איפה אני יכול להשיג כאלה?

פורסם

הם מיוחדות לנגן ומגיעות איתו.. אבל זה גם הטכנולוגיה של הנגן.. IRIVER הם מהמובילים בתחום...

פורסם
  • מחבר

אההה... בסדר...

יש מישהו אחר שמשתמש בסוללות רגילות לדיסקמן? כמה זמן הם מחזיקות מעמד ברצף?

פורסם

הכל תלוי אחי,

איזה בטריות יש לך 2000\2100\2300 ?

איזה דיסקמן יש לך? יש לו מסך תצוגה עם אורות ?

MP3, רגיל ?

אצלי יש אחד MP3 עם מסך תצוגה ואורות עם בטריות של 2000MAH הוא מחזיק לי בסביבות ה- 4-5 שעות גג.

זה במידה ואתה לא מכבה אותו כל פעם ונותן לו לעשות LOADING מחדש שעה ו לא מעביר כל שנייה שיר מה שמדליק את התאורה... כל זה זולל בטריות

זה אמור להחזיק לך מקסימום זמן אם לא תעשה את כל הדברים האלה.

פורסם
  • מחבר

יש לי דיסקמן MP3, עם תצוגה אבל בלי תאורה.

אני מפעיל את הדיסקמן וזהו... לא מעביר שירים, לא מגביר את הקול ולא משחק בשום דבר אחר בו. רק מקשיב לדיסק שהכנסתי... בעוצמת קול בינונית.

ואתמול השתמשתי בסוללות נטענות של GP 1800...

והם החזיקו 4 שעות אני חושב. אותו הדבר גם סוללות אל אלקליין.

פורסם

לי יש דיסקמן לא MP3 אם תצוגנה בגודל 4על2 ס"מ וגם לי יש את ה GP 1800 הנטענות והוא מחזיק איזה 6 וחצי-7 שעות בעוצמת קול הכי גבוהה כמו גדול...

ככה שאם יש לך צג אז כנראה שהדיסקמן שלך בסדר מבחינת הסוללות.

פורסם

זה תקין בהחלט.

ל1800 זה בסדר גמור.

או שתסתובב עם בטריות רזרבה בכיס או

תקנה MAH2300\2400 עולה בסביבות ה110\130 שקל. של GP.

לזה שמעליי דיסקמן רגיל צורך מאט מאוד חשמל, MP3 צורך כמעט פי 2 מרגיל.

ועוצמת הקול לא כזה משנה זה לא מה שגומר את הבטריות.

פורסם

באמת? אף פעם לא חשבתי על זה...

טוב תודה על המידע. ;)

פורסם

כשאתה מנגן MP3, אז בנוסף לכל הדברים שהדיסקמן הרגיל עושה, הוא צריך לספק חשמל ל DSP שממיר את המידע הדחוס לפורמט רגיל (וגם לקרוא ולהציג נותונים כמו MP3 TAGS), דברים שצורכים יותר חשמל (אבל בנגנים איכותיים, הם לרוב צורכים פחות חשמל מהגנרים, וכך יש להם יותר זמן בטרייה).

פורסם
  • מחבר

הבנתי... תודה לכולכם על העזרה :)

יש לי כרגע 4 סוללות 1800 של GP+מטען. אני אקנה בנוסף עוד 4 סוללות (נטענות של GP) בשבוע הקרוב וכך לא תהיה לי בעיה (לקנות מטען חדש של סוללות 2400 יהיה ביזבוז כסף בשבילי, כי רק אתמול קניתי את המטען סוללות של 1800)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים