עבור לתוכן

Parquet, Cons and Pros ...

Featured Replies

פורסם

...I am willing to make parquet in my room, and i want to ask for your opinions\experience with it

What do you think ?

פורסם

i lack the power at the moment to respond in english, so if u can't read hebrew say so and i'll translate

בכל מקרה...

אני לא חושב שיש ממש חסרונות מלבד המחיר הגבוה

מהצד החיובי,

זה יותר חם מאשר רצפה רגילה

זה לא מתלכלך כמו שטיח (אני חושב), ובניגוד לשטיח זה לא זז ומעצבן, אבל אי אפשר להסיר את זה אם בא לך

ויש שיחשבו שזה גם יפה יותר

זהו לדעתי...

פורסם

למה שלא תשאל את זה בפורום רכיבה על סוסים. זה ניראה לי יותר מתאים מפורום מחשבים :kopfpatsch:

פורסם

:lol:

בכל מקרה אני אישית בעד, אני לא אוהב את ההרגשה של פרקט בחדר הפרטי שלי, אבל אצל אחרים זה אחלה ;D

יש לזה יותר יתרונות מחסרונות, וגם לדעתי זה ממש יפה (כמובן תלוי בשאר החדר איך זה משתלב וכו..).

פורסם
  • מחבר

:lol:

בכל מקרה אני אישית בעד, אני לא אוהב את ההרגשה של פרקט בחדר הפרטי שלי, אבל אצל אחרים זה אחלה ;D

יש לזה יותר יתרונות מחסרונות, וגם לדעתי זה ממש יפה (כמובן תלוי בשאר החדר איך זה משתלב וכו..).

For a special reason ?

Btw, This is a general subject to a general forum i cant see the problem...

Thnx ! :)

פורסם

no problem

אבל זה סתם לא חכם במיוחד

חפש פורום עיצוב ושם תשאל. סביר להניח ששם תמצא תשובות יותר טובות מאנשים שמבינים יותר

זה כמו לפרסם כיפות במשחק של יום שבת. תחשוב על קהל היעד שלך

פורסם

אני אישית לא מרגיש נוח על רצפת פרקט בחדר שלי, זה לא נותן לי הרגשה ביתית (יותר מידי להזהר, לא הכי נעים ללכת על זה יחף וכו..) אבל זה רק אני! זה פשוט תלוי בהרגשה של הבן אדם..

פורסם
  • מחבר

no problem

אבל זה סתם לא חכם במיוחד

חפש פורום עיצוב ושם תשאל. סביר להניח ששם תמצא תשובות יותר טובות מאנשים שמבינים יותר

זה כמו לפרסם כיפות במשחק של יום שבת. תחשוב על קהל היעד שלך

Yeah, i guess you are right... but still, its allways good to get extra feedback\opinions...

So please.. anyonw who can help it will be great

"Vatos Locos" - can you please elevate some pics of your own parquet...

Thnx ! :xyxthumbs:

פורסם

יש לי רצפת פרקט בחדר ואני מאוד מרוצה.

לדעתי זה מאוד יפה. כמו שנאמר כבר היא פחות קרה (חשוב בחורף!) אבל עדיין לא כמו שטיח כמובן. יותר נעימה למגע. אין את הקווים המרגיזים בין המרצפות...

חסרונות:

נשרט בקלות, רגיש למים... אמממ כרגע אני לא חושב על עוד חסרונות. אני לא מרגיש חיסרון בכלל.

לדעתי האישית - אם יש לך את הכסף ואתה חושב שזה יתאים לעיצוב החדר - לך על זה!

OT: אפשר לשאול למה אתה כותב באנגלית? מסקרן אותי :)

פורסם
  • מחבר

יש לי רצפת פרקט בחדר ואני מאוד מרוצה.

לדעתי זה מאוד יפה. כמו שנאמר כבר היא פחות קרה (חשוב בחורף!) אבל עדיין לא כמו שטיח כמובן. יותר נעימה למגע. אין את הקווים המרגיזים בין המרצפות...

חסרונות:

נשרט בקלות, רגיש למים... אמממ כרגע אני לא חושב על עוד חסרונות. אני לא מרגיש חיסרון בכלל.

לדעתי האישית - אם יש לך את הכסף ואתה חושב שזה יתאים לעיצוב החדר - לך על זה!

OT: אפשר לשאול למה אתה כותב באנגלית? מסקרן אותי :)

Thanks for the feedbacks !

I am trying to improve my language.. i think thats the best way, to read and write english as much as possible.

פורסם

- זה נשרט בקלות, אבל זה בעיקר תלוי בסוג העץ.

- אם אתה מתכנן גם בריכה מקורה בקומה מעל (:smile1:) או שצינורות הביוב עוברים מעל או מתחת לפרקט, או כל מקור מים אחר, יש סכנה לדליפה ואז הלך על הפרקט (אם אתה שוקל ברצינות יש סוגים שונים של ציפויים כיום), אבל כאשר תהיה דליפה, תאמין לי שזה אחד הדברים האחרונים שתרצה להתעסק איתם.

פורסם

הכוונה היתה שאני לא ארגיש נוח עם רצפת פרקט בתוך החדר שלי, הייתי אצל אחרים

אמא שלי רצתה לעשות אצלי בדרך פרקט וביקשתי שטיח מקיר לקיר, נכון.. זה פחות יפה

אבל לי אישית זה יותר נעים, נותן הרגשת "חמימות" (ביתיות), יותר נוח

כמו שאמרו קודם פרקט דיי פגיע ושריטות אי אפשר להעלים..

פורסם

הייתי הולך על האלון, הוא תמיד יותר עמיד.

פורסם
  • מחבר

The durability is important but the colour is the main consideration after all it going to be my floor for a long time.. i hope.

Other opinions ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים