פורסם 2005 בינואר 3020 שנים ...I am willing to make parquet in my room, and i want to ask for your opinions\experience with it What do you think ?
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים i lack the power at the moment to respond in english, so if u can't read hebrew say so and i'll translateבכל מקרה...אני לא חושב שיש ממש חסרונות מלבד המחיר הגבוהמהצד החיובי,זה יותר חם מאשר רצפה רגילהזה לא מתלכלך כמו שטיח (אני חושב), ובניגוד לשטיח זה לא זז ומעצבן, אבל אי אפשר להסיר את זה אם בא לךויש שיחשבו שזה גם יפה יותרזהו לדעתי...
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים למה שלא תשאל את זה בפורום רכיבה על סוסים. זה ניראה לי יותר מתאים מפורום מחשבים
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים בכל מקרה אני אישית בעד, אני לא אוהב את ההרגשה של פרקט בחדר הפרטי שלי, אבל אצל אחרים זה אחלה ;D יש לזה יותר יתרונות מחסרונות, וגם לדעתי זה ממש יפה (כמובן תלוי בשאר החדר איך זה משתלב וכו..).
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים מחבר בכל מקרה אני אישית בעד, אני לא אוהב את ההרגשה של פרקט בחדר הפרטי שלי, אבל אצל אחרים זה אחלה ;D יש לזה יותר יתרונות מחסרונות, וגם לדעתי זה ממש יפה (כמובן תלוי בשאר החדר איך זה משתלב וכו..). For a special reason ? Btw, This is a general subject to a general forum i cant see the problem... Thnx !
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים no problemאבל זה סתם לא חכם במיוחדחפש פורום עיצוב ושם תשאל. סביר להניח ששם תמצא תשובות יותר טובות מאנשים שמבינים יותרזה כמו לפרסם כיפות במשחק של יום שבת. תחשוב על קהל היעד שלך
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים אני אישית לא מרגיש נוח על רצפת פרקט בחדר שלי, זה לא נותן לי הרגשה ביתית (יותר מידי להזהר, לא הכי נעים ללכת על זה יחף וכו..) אבל זה רק אני! זה פשוט תלוי בהרגשה של הבן אדם..
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים מחבר no problem אבל זה סתם לא חכם במיוחד חפש פורום עיצוב ושם תשאל. סביר להניח ששם תמצא תשובות יותר טובות מאנשים שמבינים יותר זה כמו לפרסם כיפות במשחק של יום שבת. תחשוב על קהל היעד שלך Yeah, i guess you are right... but still, its allways good to get extra feedback\opinions... So please.. anyonw who can help it will be great "Vatos Locos" - can you please elevate some pics of your own parquet... Thnx !
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים יש לי רצפת פרקט בחדר ואני מאוד מרוצה. לדעתי זה מאוד יפה. כמו שנאמר כבר היא פחות קרה (חשוב בחורף!) אבל עדיין לא כמו שטיח כמובן. יותר נעימה למגע. אין את הקווים המרגיזים בין המרצפות... חסרונות: נשרט בקלות, רגיש למים... אמממ כרגע אני לא חושב על עוד חסרונות. אני לא מרגיש חיסרון בכלל. לדעתי האישית - אם יש לך את הכסף ואתה חושב שזה יתאים לעיצוב החדר - לך על זה! OT: אפשר לשאול למה אתה כותב באנגלית? מסקרן אותי
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים מחבר יש לי רצפת פרקט בחדר ואני מאוד מרוצה. לדעתי זה מאוד יפה. כמו שנאמר כבר היא פחות קרה (חשוב בחורף!) אבל עדיין לא כמו שטיח כמובן. יותר נעימה למגע. אין את הקווים המרגיזים בין המרצפות... חסרונות: נשרט בקלות, רגיש למים... אמממ כרגע אני לא חושב על עוד חסרונות. אני לא מרגיש חיסרון בכלל. לדעתי האישית - אם יש לך את הכסף ואתה חושב שזה יתאים לעיצוב החדר - לך על זה! OT: אפשר לשאול למה אתה כותב באנגלית? מסקרן אותי Thanks for the feedbacks ! I am trying to improve my language.. i think thats the best way, to read and write english as much as possible.
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים - זה נשרט בקלות, אבל זה בעיקר תלוי בסוג העץ. - אם אתה מתכנן גם בריכה מקורה בקומה מעל () או שצינורות הביוב עוברים מעל או מתחת לפרקט, או כל מקור מים אחר, יש סכנה לדליפה ואז הלך על הפרקט (אם אתה שוקל ברצינות יש סוגים שונים של ציפויים כיום), אבל כאשר תהיה דליפה, תאמין לי שזה אחד הדברים האחרונים שתרצה להתעסק איתם.
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים הכוונה היתה שאני לא ארגיש נוח עם רצפת פרקט בתוך החדר שלי, הייתי אצל אחריםאמא שלי רצתה לעשות אצלי בדרך פרקט וביקשתי שטיח מקיר לקיר, נכון.. זה פחות יפהאבל לי אישית זה יותר נעים, נותן הרגשת "חמימות" (ביתיות), יותר נוחכמו שאמרו קודם פרקט דיי פגיע ושריטות אי אפשר להעלים..
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים מחבר I was thinking about the second one, it looks gorgeous IMO http://www.archijob.co.il/index/comp_page.asp?subItem=product&companyId=838&ctgId=138&productId=200Tell me what do you think ?
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים מחבר The durability is important but the colour is the main consideration after all it going to be my floor for a long time.. i hope.Other opinions ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.