פורסם 2005 בינואר 3020 שנים כל פעם שאני מנסה להירשםלמרות הם פותחים "מקומות חדשים" אני לא מצליח להירשם בגלל חוסר מקוםאו שיש מיליון ואחד איששלפני שאני נרשם 2000 מקומות נתפסים תוך כמה שעותאו שצריכים הזמנה?http://www.torrentbits2.org/
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים אין מה לדאוג, גם אני מנסה, ולא מצליח. למזלי, חבר שלי הצליח וייתן לי את השם משתמש וסיסמא... אם היית קורא את ההודעה שיש להם בדף הראשי... הם אומרים שם שיש עומס כרגע והם רוצים לבדוק עד כמה השרתים שלהם מסוגלים לסחוב... אז סבלנות
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים מה הקטע להירשם לאתרים האלו ? הרי שאתה נרשם, אז הם נותנים לך להוריד לפי כמה שאתה מעלה (הם מנהלים רישום הרי)... ובארץ אין סיכוי עם ה UPLOAD המאפן להשיג מקום טוב ב QUEUE.. לא פשוט עדיף אתרים ציבוריים כמו THE PIRATE BAY ?
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים מחבר קראתי אבל עדיןנכנסתי לפני כמה שעות והיה הגבלה עד 23000לפני שעה נכנסתי וההגבלה הייתה על 25000ולא הייתי יכול להירשםהגיוני?לא ממשכל האתרים "הסגורים" ממש טוביםאתה מוריד שם קובץ על המקסימום שאתה יכול להורידנכון שעניין ההעלה על הפניםאבל איך שהו מסתדרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.