עבור לתוכן

מה אתם חושבים על ערוץ techtv (כיום G4TECHTV) שמשודר באמריקה?

עם אני יראה שהרבה אנשים מכירים אני יביא כל יום פרק להורדה מאותו היום (שעה אחרי שידור חי מאמריקה) 932 הצבעות

1. 1. עם אני יראה שהרבה אנשים מכירים אני יביא כל יום פרק להורדה מאותו היום (שעה אחרי שידור חי מאמריקה)

• ערוץ הכי טוב בעולם
    • נחמד
    • טוב אבל אפשר לשפר מעט
    • לא טוב
    • ערוץ מגעיל ולא מעניין

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

בעע אין לי כבר כוח להגיב לכל דיוני ה techtv האלא.. בקיצור G$4 הרסו את הערוץ, אני לא יודע איך המצב של TSS אבל כל הערוץ הזה

סתם עלוב (רק משחקים וצ'יטים -הם מראים כמה KEWL זה.. :-\). אני מצפה בכליון עיניים לפרקים החדשים של www.theborken.org יש לי הרגשה שהם יצליחו. (לגייס כמה אלפי דולרים

לציוד צילום תוך יומיים מראה לדעתי על "קצת" ביקוש, לתוכניות איכותיות)

לילה טוב.

פורסם

זה אומר כל המשפחה אחים ואחיות

פורסם
  • מחבר

>:(

מה קרה אנשים???

לא מכירים את שומרי המסך TSS ???

אקס פליי זה סתם.

וחוקי (מי שמביא לי את הפרקים הוא בחור מי ניו יורק שמקליט לטיבו ואחר כך ממיר למחשב)

וזה בעצם חצי חוקי ???

לא יודע בקיצור רציתי לשתף אנשים כמוני שאוהבים את הערוץ במיוחד את שומרי המסך בארץ ומיתבאסים שYES מראה כל הזמן את אותם הפרקים (משנת 2004) כמו גלגל.

ורציתי לתת את "השרות" הזה כדי שיהנו אבל עם זאת התגובה אז לא צריך! :bash:

זה המנטליות של הישראלים אין תודה יש רק למה כמה ותן :kopfpatsch:

ואני שמח שיש אחד או שניים פה שמכירים ואת http://www.thebroken.org

דפקה חשבתי שהם אלו שירצו פרקים מאותו היום אבל ...

איך שאתם רוצים >:(

מי שירצה בכל זאת שיכתוב לי israel-telaviv@lycos.co.uk

פורסם

>:(

מה קרה אנשים???

לא מכירים את שומרי המסך TSS ???

אקס פליי זה סתם.

וחוקי (מי שמביא לי את הפרקים הוא בחור מי ניו יורק שמקליט לטיבו ואחר כך ממיר למחשב)

וזה בעצם חצי חוקי ???

לא יודע בקיצור רציתי לשתף אנשים כמוני שאוהבים את הערוץ במיוחד את שומרי המסך בארץ ומיתבאסים שYES מראה כל הזמן את אותם הפרקים (משנת 2004) כמו גלגל.

ורציתי לתת את "השרות" הזה כדי שיהנו אבל עם זאת התגובה אז לא צריך! :bash:

זה המנטליות של הישראלים אין תודה יש רק למה כמה ותן :kopfpatsch:

אתה חי בסרט ? כשהוא מקליט את זה ב TIVO, הקובץ שנוצר הוא מוגן COPYRIGHTED.. כדי להפיץ את זה, הוא צריך להמיר את זה לפורמט אחר שמבטל את ההגנה והופך את העסק ללא חוקי... מה לעשות שזה פורום חוקי... (דווקא המנטליות של ישראלים זה לתמוך בדברים לא חוקיים בד"כ, אבל לא פה בפורום)...

ומה לעשות שאני גדלתי על זומביט ו WIZ (העיתון :) ), וכמו מרבית האנשים בארץ, אין לי YES ככה שאף פעם לא ראיתי TSS...

פורסם

משפחה  אחים ואחיות שחיים איתי בבית נחשב לציבור לפי דבריך ?

פורסם
  • מחבר

נכון אתה צודק :yelclap:

סוף סוף מישהו שמבין משהו :xyxthumbs:

הוא הופך אותם כל פעם לפורמט אחר מבין אלו:

divx \ xvid

כל פעם אחרת לא יודע למה

פורסם

ואם כל הכבוד ל TSS וחבריו, אני מעדיף להשתמש ברוחב פס שלי לדברים לא חוקיים אחרים, מאשר תוכנית על מחשבים, שאני בספק שתתרום לי יותר מדי.. (מאשר הדיסק החדש של GREEN DAY למשל :) ).

פורסם
  • מחבר

חחחחח ככה אני עשיתי, פתאום אני רואה את הפוסט שלך

באמת פותח התארד מה ההיגיון לאפשר הצבעה לכל התשובות.. ?

כל אחד יכול להצביע 5 פעמים למה שירצה

פורסם
  • מחבר

ואם כל הכבוד ל TSS וחבריו, אני מעדיף להשתמש ברוחב פס שלי לדברים לא חוקיים אחרים, מאשר תוכנית על מחשבים, שאני בספק שתתרום לי יותר מדי.. (מאשר הדיסק החדש של GREEN DAY למשל :) ).

כך משהו שאתה בטח תמצא שימוש ;D

www.jmule.tk

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים