פורסם 2005 בינואר 3020 שנים עם אני יראה שהרבה אנשים מכירים אני יביא כל יום פרק להורדה מאותו היום (שעה אחרי שידור חי מאמריקה) להורדה (חוקית ;D) בביטורנט.
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים איך בדיוק זאת הורדה חוקית?אלא אם כן הם נותנים רשות להוריד את הפרקים, ואני בספק...וכמו שTeaTime אמר, חוץ מאקס פליי הערוץ לא משהו
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים עם אני יראה שהרבה אנשים מכירים אני יביא כל יום פרק להורדה מאותו היום (שעה אחרי שידור חי מאמריקה) להורדה (חוקית) בביטורנט.אתה לא יכול להביא לינק חוקי, כי זה לא חוקי..וגם, מכיוון שאף פעם לא ראיתי את הערוץ, רק שמעתי עליו, קשה לחוות דעה...
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים אז תעשה כמוניתצביע להכלחחחחח ככה אני עשיתי, פתאום אני רואה את הפוסט שלךבאמת פותח התארד מה ההיגיון לאפשר הצבעה לכל התשובות.. ?
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים מותר להקליט שידור ואז אם הקלטת ללכת לחבר ולהראות לו ?לא.. מותר רק להקליט רק לשימוש אישי.. ולא ציבורי / מסחרי...
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים מותר להקליט שידור ואז אם הקלטת ללכת לחבר ולהראות לו ? נו באמת...אל תתחיל עם זה ואם אני בא לחבר ומתקין לו אקס פי כדי "להראות לו" זה בסדר?
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים ערוץ די נחמד כבר לא כל כך מסתכל עליו במיוחד אחרי שהתבאסתי מזה שכל פרק הם משדרים 5 פעמים יצא כבר מהחורים
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים נו באמת...אל תתחיל עם זה ואם אני בא לחבר ומתקין לו אקס פי כדי "להראות לו" זה בסדר? כן, כל עוד אתה מתקין לו XP ולא עושה את האקטיב, יש לך חודש ניסיון לעבוד עם התוכנה ללא התחייבות לקנות את המלא.
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים חבר זה ציבורי ? אני יודע שאסור להקרין במקום ציבורי או במקום שבו ציבור עובר ויכול לראות. עכשיו מה נחשב לציבור בכלל
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים חבר זה ציבורי ? אני יודע שאסור להקרין במקום ציבורי או במקום שבו ציבור עובר ויכול לראות. עכשיו מה נחשב לציבור בכללכל מה שהוא לא שימוש אישי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.