פורסם 2005 בינואר 3020 שנים איבדתי משהו ששיך לעבודה (יומן מבצעים) ואמרו לי שאני נקנס ב-400 שקל על זה.עכשיו מה שקורה זה שאני חתום על חוזה בעבודה שרשום בו קנסות וכו' אבל נדמה לי שקנסות זה דבר לא חוקי עפ"י חוק כמו הרבה דברים שרשומים בחוזה וכנראה לא חוקיים אז זה לא חוקי.בכל מקרה מישהו יכול להגיד לי בוודאות אם זה חוקי או לא?ניסיתי גם לחפש במשרד העבודה או דברים דומים ולא מצאתי.יש לציין שאם זה לא חוקי ובאמת אקנס אז אפנה לעו"ד כמובן.
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים מחבר אתה בטוח כי שמעתי וראיתי גם בתוכנית בולדוזר על זה שעשו על חברת השמירה שדיברה מישהי שמטפלת בכל התביעות וכו' שאמרה שזה לא חוקי עפ"י חוק.
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים תלוי על מהבמקרה שלך זה חוקימה אתה חושב שאני יכול לקחת לפ טופ מהעבודה שלי להגיד שאיבדתי אותו ולצאת כאילו כלוםאתה יודע שגם שחקני כדורגל מקבלים קנס אם הם מכניסים גול עצמי(וגם על עוד דברים דומים)
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?forum=1088&pass=1 תרשום לנו מה ענו לך/מה מצאת
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים מחבר או קי ביררתי וניתן להטיל קנסות רק אם זה הסכם קיבוצי אבל אין לי מושג מה זה בדיוק הסכם קיבוצי ואם מה שיש לי זה הסכם קיבוצי.מישהו אולי יודע מה זה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.