פורסם 2005 בינואר 3020 שנים שמעתם על הדבר הזה שמיקרוסופט גונבת פס ממשתמשים , זה נכון? ואם כן איך אפשר לעצור את זה...ואם מסתובב מידע באינטרנט לגבי שמועה זו אשמח לקבל קישור...יום טוף!!!
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים היא לא גונבת שום דברבשגרה בשימוש באינטרנט כל הפס שלך אם איזו תכנה רוצה לשריין לעצמה 20% מרוחב הפס אז הווינדוס יתן לה
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים הבעיה היא שרוב המוחלט של המשתמשים לא מודע לזה, ויש אין ספור תוכנות זדוניות שמשתמשות בזה על מנת להאט בצורה מחרידה את הגלישה באינטרנט.
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים זה מיועד לעידכוני וינדוס אקטיביים שמופיעים לך לצד השעון. אפשר לבטל את זה בפרוטוקולים (ואת הכלי עצמו משירותי msconfig). נדמה לי שנענע הוציאה מדריך בנושא שגם הובא לפה. ומי שלא ידע עד עכשיו, עכשיו יודע...
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים לא ינעלו לי את ההודעה?שלא יאמרו לי שאני מפרסם משהו לא חוקי...יש אישור ממנהלי הפורום?(מספיק גם אחד)
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים זה אומר שWINDOWS שומר לעצמו (במקרה של 100 אחוז שימוש ברוחב הפס)20 % בשביל WINDOWS UPDATEזאת אומרNO UPDATE = NO 20% SAVEלא מעדכן (כרגע) = לא משתמש ברוחב פס
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים זה אומר שWINDOWS שומר לעצמו (במקרה של 100 אחוז שימוש ברוחב הפס)20 % בשביל WINDOWS UPDATEזאת אומרNO UPDATE = NO 20% SAVEלא מעדכן (כרגע) = לא משתמש ברוחב פסלא בדיוק... תוכנות אחרות גם יכולות להשתמש בטריק הזה אם הם רוצות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.