פורסם 2005 בינואר 3020 שנים אני צריך תפרטים של החומרה שלי במחשב כולל הכל טמפ וכויש איזה תוכנה או משהו??ואם אפשר גם קישור!!!נ.ב. יש לי כ.מסך של xfx6600gt ושמעתי שהם החליפו היסנק משהו כזה איך אני יכול לדעת אם לי יש תישן או תחדש??
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים זאת שאלה שנשאלה המון פעמים! תריץ בבקשה חיפוש.*יש תוכנות כגון Sis Soft Sandra/Everest שיעשו את העבודה.
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים מחבר לא משנה עד ש... כבר הסתדרתיהקיצר יש כמה דברים לא מובניםלמה רשום שם pcie??יש לי agpדבר שני איך סהכ המעלות בסדר???(איך המעבד רק 3???)איך אני בודק תמעלות של הכרטיס מסך???ואני רוצה לוודא שהארד דיסק באמת עובד על sata איך בודקים???נ.ב.אני משתמש באוורסט[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים הקריאה של המעבד לא הגיוניתתנסה להריץ עם Sisoft Sandra לבדוקואתה יכול לבדוק בסנדרה גם אם הדיסק קשיח מחובר ב SATA או ATAובקשר ל AGP תבדוק גם כן בסנדרה ותעדכן
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים מחבר איפה מראים שם תטמפ של הכרטיס מסך??ואיפה מראים שהארד דיסק עובד על סאטא.?
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים מוזר מאוד, נסה לבדוק עם SiSoft Sandra ו PC Wizard ותחזור עם עוד פרטים ותמונות.ד"א, איזה לוח אם יש לך?
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים תיכנס לדרייבר של NVIDIA,ותראה אם ישנה בתפריט שורה שרשום בה "הגדרות טמפרטורה"
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים תפסיק להקפיץ תת'ראד שלך. אנשים לא עובדים אצלך ומתי שירצו הם יענו ההודעה שלך לא תברח לשום מקום. תקרא את חוקי הפורום...
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים מחבר כשלא עונים הרבה זמן אז צריכים להקפיץ לא?!ולזה התככוונתם?(בתמונה)ואיך יחסית הטמפ?(זה לא על מאמץ)[attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.