עבור לתוכן

גוגל, המיקרוסופט הבא???

Featured Replies

פורסם

למי שטען שלינוקס לא מספיק מבוססת לDESKTOP אז זה לא נכון לינוקס יכולה לעשות את כל הדברים של ווינדוס(ודיי בקלות) חוץ ממשחקים אז אם אתה לא משחק אז לינוקס היא כן בשבילך(אמנם כבר כמה חברות מתחילות לראות את השוק של לינוקס בניהם המשחקים :DOOM3 UT2K4 AAO).

אם גוגל תפתח מערכת הפעלה היא כנראה(וגם נדמה לי שזה הדבר הכי חכם) תהיה מבוססת על לינוקס(פחות זמן פיתוח ואבטחה טובה) הם פשוט יבנו Desktop eviroment עם מלא אפשים שיקלו את אופן השימוש של לינוקס(אני מנחש פה).

פורסם

דבר ראשון.. LINUX אולי טובה למי שיש ידע טוב במחשבים, ו/או זמן לשבור תראש על הרבה שטויות ובלאגנים שאין ב WINDOWS (ואני אומר את זה מנסיון של יותר מ 10 שנים)...

לגבי משחקים, יש את WINE-X (לא ה WINE הרגיל), שיכול להריץ הרבה משחקים, כמו FARCRY, WARCRAFT3 ועוד רבים וטובים, לפעמים ממש כמו ב WINDOWS, לא רואים הבדלים בכלל....

בקיצור, ל LINUX חסרים עדיין כמה דברים, כשהמרכזי ביניהם (ועליו עובדים עכשיו), הוא שיהיה STANDARD תיקשורת נורמלי ועקבי בין על הרכיבים השונים של המערכת הפעלה, של ה GUI, ושל המחשב (FREEDESKTOP.ORG מרכזים את העבודה בנושא, ויש עדיין עבודה)..

פורסם

לדעתי LINUX רחוקה מלהיות תחליף למחשב DESKTOP.

פעם החלטתי לנסות את LINUX, עבדתי כמעט ורק עם LINUX למשך שבוע שלם

הגעתי למסקנה שזו מערכת הפעלה מסובכת ומסורבלת מידי.

מה זה כל תוכנה אני צריך לקמפל, צריך שעות בשביל לחפש את החבילות תוכנה שהתוכנה שאני רוצה תעבוד

לפעמים היה לוקח לי שעות (!!!) שלמות על מנת לגרום לתוכנה אחת מסכנה לעבוד!

פורסם

לדעתי LINUX רחוקה מלהיות תחליף למחשב DESKTOP.

פעם החלטתי לנסות את LINUX, עבדתי כמעט ורק עם LINUX למשך שבוע שלם

הגעתי למסקנה שזו מערכת הפעלה מסובכת ומסורבלת מידי.

מה זה כל תוכנה אני צריך לקמפל, צריך שעות בשביל לחפש את החבילות תוכנה שהתוכנה שאני רוצה תעבוד

לפעמים היה לוקח לי שעות (!!!) שלמות על מנת לגרום לתוכנה אחת מסכנה לעבוד!

לא יודע איזו הפצה ניסית, אבל ברובן, לא צריך לקמפל כלום, ולא צריך לחפש חבילות תוכנה, יש להם מאגר שמתעדכן לבד, ואתה בוחר מה אתה רוצה, מחכה כמה שניות, והופ, הסתיים... יכול להיות שנפלת על איזו הפצה שמישהו עשה בבית :) (אם זאת עדיין יש כמה דברים מציקים בלי קשר..)..

אבל למה לגרור את הדיון על חברת GOOGLE לדיון על LINUX??

פורסם

אנו שונאים את מיקרוסופט כי היא לוקחת מאיתנו כסף ואין לנו הרבה בררות אלא לשלם

::)

פורסם

לפחות היום לכל מוצר של מיקרוסופט יש מתחרה חינמי שהוא טוב, ולרוב גם עובר את המוצר של מיקרוסופט... השאלה פשוט מתי יעשה ה SWITCH בתחום מסוים (כמו שעושים בחיפושים, בשרתי WEB, בדפדפן ? :) )...

פורסם

חשובה ההתייחסות למה שאמרת מקודם על הדפדפן...זה מדהים איך אנחנו הגולשים, שרוב זמנינו על המחשב הוא באינטרנט, משתמשים בדפדפן של אקספלורר, שלא רק שהוא יצא מאוחר (כמו שאמרת), אלא בעיקר הוא פשוט ישן ומסורבל כל-כך - ואנחנו התרגלנו לסירבול הזה וממשיכים להשתמש בו...אפשר להשוות את זה לנהיגה על הכביש: אנחנו משלמים יותר כסף כדי לנסוע באוטוסטרדה רחבה יותר (פס רחב) ונוסעים עליה הרבה כל יום, אבל עם סוסיתא במקום להשקיע ברכב טוב יותר...כל סביבת העבודה באקספלורר היא כל-כך לא נוחה: הקפצת החלונות במקום הטאבים שהם הרבה יותר נוחים, סרגלי הכלים שהרבה אי אפשר לשנות אותם. אני לא יודע מה איתכם אבל כשאני כותב משהו במחשב, אני פותח איזה משהו כמו 10 חלונות כדי להיעזר כל פעם באחד מהם לכתיבה ובסרגל המשימות אף פעם אי אפשר לדעת איזה חלון הוא מה,..מחכה כבר לעבור למוזילה...האם יש כבר יותר אתרים שתומכים בהם?

...ועוד לא הזכרנו את הווינדוס מדיה, שגם בו אנשים משתמשים כברירת מחדל למרות שכמעט כל נגן אחר שהתקנתי יותר טוב ופשוט ממנו (לא יודע, אני פשוט לא יכול אם כל החלוקה הצפופה שם למחיצות בצד שמאל וסרגל כלים למעלה, שמות השירים מימין, ממש מצוקה...) - סוף סוף הם חטפו על הראש מהאיחוד האירופי בנושא הזה...

פורסם

זה לא מדהים, זה די ברור.. זה הדבר היחדי שאתה מקבל עם מערכת ההפעלה, ואנשים אין כח לחפש דברים חדשים, כשיש להם משהו חינם שהם מקבלים, ואז הם משתמשים בזה.. מה גם שה IE יחסית די פשוט להפעלה.. דברים כמו TABS ואחרים רק יכולים לסבך לפעמים (משתמשים רגילים)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים