פורסם 2005 בינואר 2920 שנים ברשותי דיסק של windwos xp pro sp1 אני רוצה להשאר עם הגירסא הזו ללא עדכון לה sp2 הבעיה היא אחרי התקנת הwindwos והעידכונים של ה....sp1 ממש כמה דקות אני מכבה את הפיירואל והמחשב הולך קפוט כיביתי לה 5 דקות לקבל קבצים באיסקיו ואחרי זה המחשב לא הצליח לגלוש באיטרנאט הודיע לי על תוכנת ריגול ולא הספקתי כלום זה כבר פעם 10 ... ממש עיינוי סיני ... פעם 10 שהתקנתי ... windwos עכשיו עוד לפני שנכנסתי לאיטרנאט הדלקתי את הפיירואל אבל אני לא יכל לקבל קבצים מהאיסקיו נמשל או להיכנס לסרברים ב emule בהsp2 הוא שואל אותך פה לא.
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים מזתומרת לשלוט בפיירוול עם SP1? למה שלא תוכל לעשות את זה? ותנסח את עצמך יותר טוב בקושי מבינים מה אתה רוצה
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים תנסח את עצמך יותר טוב בקושי מבינים מה אתה רוצהנכון...ותחליף כותרת למשהו שיציג את השאלה שלך בבירור ולא את הדעה שלך על SP2...
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים תלך לחיבור אינטרנט שלך (בחיבורי רשת/Network Connections) ותיכנס למאפיינים/Properties שלו. לך למתקדם/Advance ושם יש כפתור הגדרות/Settings. זה יפתח לך חלון חדש. בלשונית שבה אתה נמצא שירותים/Services יש רשימה של פורטים שהפיירוול יכול לפתוח. מה שאתה צריך לעשות זה הוסף/Add , עכשיו יפתח לך עוד חלון שבו תצטרך להכניס לפי הסדר את השם/תיאור של השירות (תכתוב נגיד eMule או משהו כזה), אחר כך את הIP או השם של המחשב שלך (אם הוא ברשת) אח"כ אתה צריך להכניס את הפורט הפנימי והחיצוני לבחור אם זה TCP או UDP.
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים מחבר אוי , איזה כאב ראש חטפתי רק מלקרוא את זה לקבל קבצים באיסקיו מאיפה אני יודע את הפורט של האיסקיו זה כבר פעם עשרית שאני אחרי פירמוט יש לי על דיסק windwos xp pro sp1 ואך שאני נכנס לאיטרנאט בלי פירואול הכל משתבש במחשב ! ... אז אני רוצה לעשות עידכונים של sp1 אבל גם אז עם אני מבטל לשעה את הפירוואל המחשב הולך לי מלא תוכנות ריגול מלא שטיות .. בשניות אז אני עובד עם פירואל אבל עדין לא הצלחתי להבין אך לאפשר לקבל קבצים מהאיסקיו או להכינס למיול מה הפרוט של האיסקיו ? מה הפורט של המיול ... אני חושב של האיסיו זה 5059 ? לא
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים תתקין זון אלארם פרואחרי שהזון אלארם מותקנת תכבה את הפיירוול של הווינדואסהזון אלארם שואל אותך על כל דבר לפני שהוא נותן גישה לאינטרנט וחוסם גישה מהאינטרנט
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים מחבר תתקין זון אלארם פרואחרי שהזון אלארם מותקנת תכבה את הפיירוול של הווינדואסהזון אלארם שואל אותך על כל דבר לפני שהוא נותן גישה לאינטרנט וחוסם גישה מהאינטרנטתודה רבה רבה יש לך מושג מאיפה להוריד אותה ? ! ... אולי כי אני לא יכל להתחבר למיול והפירואל דולק .
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים תוריד zonealarm רגיל (זה הפיירוול בלי התוספות)הוא בחינם באתר http://download.zonelabs.com/bin/free/1012_zl/zlsSetup_55_062_004.exe
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים מחבר עשיתי מה שאמרתה עם המיול אבל אין הוא לא מקבל את זה הוא רושם לי משהו על הפרוט ועם הוא מצליח להתחבר אני מקבל low id
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים מחבר תשמע תודה על הלינק זה דבר ענק וזה הציל אותי ממש היה לי עינוי עם המחשב עכשיו אפשר לגלוש בראש שקט .... אוייי איזה נחת... אלף תודת באמת עזרתה לי כל כך :cool2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.