עבור לתוכן

איך הזכרונות של pdp?

Featured Replies

פורסם

קניתי זיכרונות של pdp ואני לא יודע אם הם מספיק טובים למשחקים כבדים, שני סטיקים של 512, הנה הלינק:

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4675

אם יש לכם משהו יותר משתלם מלוגיק, עדיף שקיים במלאי אז תמליצו לי בבקשה.

כבר הזמנתי את המחשב ואני מזה לחוץ שלקחתי זכרונות לא טובים גם רשמתי לגבי הכ.מסך בפורום מפרטים, אני מקווה שלו ידפקו איתי, כי אתם יודעים איך זה שהם מנסים למכור לך את כל מה שהם לא צריכים, ואין להם איך למכור.

בקיצור מחר אני מתקשר אליהם ומברר הכל ומשנה גם אם צריך, שאני לא ידפק.

פורסם

ללוג'יק אין כלום במלאי... לך על ה A-data, יש לי נסיון טוב איתם ;)

פורסם

לפי מה שידוע לי, הליבריטי לא משהו, עדיף את דגם הפטריוט שלהם.

פורסם

הזכרונות טובים על תדאג....

פורסם
  • מחבר

ללוג'יק אין כלום במלאי... לך על ה A-data, יש לי נסיון טוב איתם  ;)

הבעייה שאין להם אותו במלאי ואני לא יודע מתי יהיה להם, מחר אני יתקשר אליהם ויברר, יו איזה לחץ. :-\

פורסם
  • מחבר

הזכרונות טובים על תדאג....

אתה יכול להסביר לי בבקשה את ההבדל בינם לבין adata שכולם ממליצים.

פורסם

אתה יכול להסביר לי בבקשה את ההבדל בינם לבין adata שכולם ממליצים.

שניהם טובים פשוט הA DATA יותר זולים ויש כאן השוואה באתר תחפש אותה

הבעייה שאין להם אותו במלאי ואני לא יודע מתי יהיה להם, מחר אני יתקשר אליהם ויברר, יו איזה לחץ. :-\

גם אם אין להם את הזיכרונות במלאי הם ישיגו לך אותם אם תזמין... הזמנתי לפני 4 ימים מחשב לפני שלושה ימים הם התקשרו אלי ואמרו לי שיש להם את כל החלקים שהזמנתי כבר חוץ מהמארז אמרתי להם שאני יזמיען את המארז מזיגזאג אמרו לי לחכות כמה זמן אחרי שעתיים הם התקשרו אלי ואמרו שהם השיגו את אותו המארז רק בצבע אחר וכבר ביום שישי הייתי יכול ללכת לקחת את כל המחשב.... אני כנראה ילך מחר אבל... הכל תלוי בהסעה (אבא...)

פורסם
  • מחבר

שניהם טובים פשוט הA DATA יותר זולים ויש כאן השוואה באתר תחפש אותה

גם אם אין להם את הזיכרונות במלאי הם ישיגו לך אותם אם תזמין... הזמנתי לפני 4 ימים מחשב לפני שלושה ימים הם התקשרו אלי ואמרו לי שיש להם את כל החלקים שהזמנתי כבר חוץ מהמארז אמרתי להם שאני יזמיען את המארז מזיגזאג אמרו לי לחכות כמה זמן אחרי שעתיים הם התקשרו אלי ואמרו שהם השיגו את אותו המארז רק בצבע אחר וכבר ביום שישי הייתי יכול ללכת לקחת את כל המחשב.... אני כנראה ילך מחר אבל... הכל תלוי בהסעה (אבא...)

טוה לגבי הזיכרונות אני כנראה ישאר עם הpdp, 20 שקל הבדל בינם לבין הadata. גם לי היה להם מארז של chenbro רק בצבע כתום או כחול אז לקחתי כחול, למרות שרציתי כסף, אבל היופי לא ממש חשוב בשיבילי וכחול זה לא צבע כ"כ מכוער כמו כתום, אבל לגבי הכרטיס מסך אני לא יתפשר בין הGT ל6600 הרגיל כי ההבדל גדול ביניהם, אז מחר אני יברר איזה הם מביאים לי, השאר בסדר אני מקווה.

פורסם

היחסי עלות\תועלת שלהם די טובים אבל אני הייתי מציע לך ללכת על הסופר טאלנט שהם קאס 2.0 ועולים מעט מאוד יחסית לזכרונות אחרים בC2 ... מאוד משתלם... אם אני לא טועה הם עולים 570 שקל לסטיק אחד של 512

זה הכי משתלם שאני ראיתי... אבל אולי אחרים דווקא יסטרו אותי ... תחליט מה שבא לך העיקר תתחדש

עריכה: עכשיו ראיתי את ההשוואה שיש באתר... שים לב שהליברטי שיש בלוג'יק הם בC2.5 ואלו שבהשוואה הם C3 יש בניהם הבדל די משמעותי לפי מה שאני יודע והם כולה 20 שקל יותר מהADATA... וגם הADATA פחות משתלמים אם אתה לא עושה אוברקלוק... הייתי ממליץ לפיכך על הPDP במידה ואתה לא מעוניין בSUPERTALENT שאני ממליץ עליהם יותר... אני מתכוון לקנות אותם כשאני יקנה בקרוב בע"ה מחשב חדש

פורסם

היחסי עלות\תועלת שלהם די טובים אבל אני הייתי מציע לך ללכת על הסופר טאלנט שהם קאס 2.0 ועולים מעט מאוד יחסית לזכרונות אחרים בC2 ... מאוד משתלם... אם אני לא טועה הם עולים 570 שקל לסטיק אחד של 512

זה הכי משתלם שאני ראיתי... אבל אולי אחרים דווקא יסטרו אותי ... תחליט מה שבא לך העיקר תתחדש

עריכה: עכשיו ראיתי את ההשוואה שיש באתר... שים לב שהליברטי שיש בלוג'יק הם בC2.5 ואלו שבהשוואה הם C3 יש בניהם הבדל די משמעותי לפי מה שאני יודע והם כולה 20 שקל יותר מהADATA... וגם הADATA פחות משתלמים אם אתה לא עושה אוברקלוק... הייתי ממליץ לפיכך על הPDP במידה ואתה לא מעוניין בSUPERTALENT שאני ממליץ עליהם יותר... אני מתכוון לקנות אותם כשאני יקנה בקרוב בע"ה מחשב חדש

וואלה , יש לי ספקות לגבי הסופרטאלנט - על הנייר הם נראים מבטיחים - אבל בחיים כמו בחיים אין מתנות ! (מה שגן לא יצא לראות אותם כבבדיקה של מבחני מאמץ - התעלמות מוחלטת )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים