פורסם 2002 ביוני 2623 שנים אוקיתראו...יש לי דיסק 30GB שעליו מותקן XPקניתי דיסק חדש 80 GB...עכשיו אני רוצה לדעת אם אני יכול לשים את החדש כראשי ואת הישן במשניוכשאני יפעיל את המחשב יעלה ישר ה- XP שעכשיו הוא בכונן המשני... או שמה יקרה ?
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים מחבר אתה צריך לקבוע בביוס מי מאסטר ומי סלייבלא בג'מפרים ?ואממממהכונן עם ה XP חייב להיות מסטר ?או שגם אם הוא יהיה סלייב עדיין ה- XP יעלה ישר בלי בעיות ?
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים אתה צריך לקבוע בביוס מי מאסטר ומי סלייב HUH מה פתאום ! בביוס אתה קובע סדר עלייה בBOOT אבל לא מי מאסטר ומי סלייב את זה קובעים הג'אמפרים
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים תעשה לך חיים קלים יותר שמור בghost את הכונן אחר כך תפתח על ה80 גיגה ואחרי שתבדוק שהכל עובד פרמט את ה 30
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים מחבר זאת אומרת שאני יכול לקבוע בג'מפרים את הראשי והמשני... ואז בביוס לקבוע שיעלה מהמשני (כי אני רוצה שהכונן הישן יהיה משני והוא עם ווינדוז...) ? ? ???? ??? ???
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים מחבר אני לא מדבר עכשיו על גוסט...האם אני יכול לשנות בג'מפרים שהכונן החדש יהיה הראשי © ולקבועבביוס שהמחשב יאתחל מהכונן הישן (D - עם הווינדוז)????????תודה...
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים נדמה לי שאתה רק צריך לברר מה האות שהכונן קיבל...כדי שתוחל בBIOS לקבוע מאיזה כונן לאתחלזה נקרא נדמה ליBoot siquenceואתה צריך לסדר את זה איך שאתה רוצה....SCSI, C:, A: וכו'אולי אבל אני ממש לא בטוח כשתחבר את הכונן החדש למחשב ותשים אותו כמאסטר ואת הישן כסלייב (עם הג'אמפרים)אולי תתוסף לך אות נוספת לboot sequence אנ לא מבטיח כלום אבל שווה לנסות.... תמיד עדיף לדעתי אבל שהמערכת הפעלה תעלה מהכונן הגדול והמהיר יותר אתה לא חושב?
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים מחבר טוב... אני מקווה שאתה צודק וברור שאני רוצה שהמחשב יטען מהכונן הראשון.. ואני מתכוון לשנות את זה אח"כ... פשוט עכשיו מותקן ווינדוז... ולפני שאני מפרמט אני רוצה להעביר קבצים מהישן לחדש ואז לפרמט לעשות שהמחשב יטען מהחדש ולהתקין עליו ווינדוז
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים אני לא מדבר עכשיו על גוסט...האם אני יכול לשנות בג'מפרים שהכונן החדש יהיה הראשי © ולקבועבביוס שהמחשב יאתחל מהכונן הישן (D - עם הווינדוז)????????תודה...אתה יכול לעשות את זה ב ת נ א י שלוח האם שלך תומך באופציה הזו.תבדוק אם בביוס שלך יש אפשרות לבצע BOOT מ IDE0 ומ IDE1.במידה וכן, תוכל לג'מפר אותו ולכוון אותו כ D: ולבצע BOOT ממנו.במידה ולא, יופיע ב BIOS הכונן הקשיח כאופציית C: (ולא IDE0 או IDE1 וכו') ובמקרה זהתיאלץ באמת להפוך בין הדיסקים ואולי אף להשתמש ב Ghost כדי לבצע את האתחול מהכונן הגדול.בהצלחה
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים מחבר בדקתי וראיתי משהו כזהIDE Master - 30 GBIDE Slaveואז עוד 2... שהם כאילו יותר משניים...זה אומר שאני יכול לבחור מאיזה כונן לעשות איתחול ?
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים לא זה אומר שמחשב שלך עושה בדיקה לכונני IDE שמחוברים למחשב שלך והוא נותן לך את השמות שלהם....הכי פשוט לדעתי תחבר את החדש כslaveתעתיק אליו את הקבצים ואז תחבר אותו כ master ותתקין וינדוס
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים מחבר לא זה אומר שמחשב שלך עושה בדיקה לכונני IDE שמחוברים למחשב שלך והוא נותן לך את השמות שלהם.... הכי פשוט לדעתי תחבר את החדש כ slave תעתיק אליו את הקבצים ואז תחבר אותו כ master ותתקין וינדוס זה בדיוק מה שהחלטתי לעשות... את החדש אני אתקין כסלייב יחלק אותו... יעביר לאחת המחיצות את הקבצים שאני רוצה לשמור... אני אהפוך את הסלייב למסטר ולהפך... אפעיל עם דיסקט הפעלה... אפרמט את הדיסק הישן (שהוא עכשיו סלייב) ואתקין ווינדוז על אחת המחיצות של החדש... איך נשמע ?
פורסם 2002 ביולי 123 שנים נשמע לי מצוין פשוט תעשה את זה כבר זה לא כל כך משנה....זאת אומרת לא משנה איך תעשה את זה יש לך דרך אז למה לא...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.