פורסם 2005 בינואר 2920 שנים # מי שלא שם לב - אני בכיתה. # אני את שלי אלמד, גם אם זה יהיה על חשבון ההפסקה. # ממך אני כבר לא מצפה. # מי שאני מתכוונת אליו - יודע. # אני כל כך קטנה שלא רואים אותי? # אתם לא מכירים אותי, אני יודעת גם לכעוס. # עכשיו אתה צוחק, כשתקבל את המבחן שלך תבכה. # אם אני יכולה להגיע בזמן, גם אתם יכולים. # אני מסתכלת עלייך כבר הרבה זמן ואתה לא מפסיק לדבר. עכשיו זה לא יעזור - צא להירשם. # גם אם אני לא אומרת, אני יודעת בדיוק מי העתיק. # מי שלא רוצה - שלא יהיה פה. # מסתובב כמו סטודנט חופשי. # אתה מחכה להזמנה מיוחדת? # אני מדברת בשקט. מי שיקשיב - ישמע. # צאו החוצה שניכם. אתה והמסטיק. # הצלצול הוא בשביל המורה. # חברה שלכם מדברת. # אני את הבגרות כבר עשיתי. # אני את החומר כבר יודעת. # תפסיק ללעוס כמו פרה.
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים עכשיו אני אתן לכם פעילות יצירתית מרתקת (רגע לפני שהיא נותנת לנו מלא דפי עבודה...)אני פה, להתחיל לעבוד! (כשהיא נכנסת לכיתה)
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים איך אפשר לשכוח את:* אני את הבגרות שלי כבר עשיתי (וכנראה שנכשלת בה יא כלבה!)
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים נו מה אתם ילדים קטנים זה המשפטים הכי עתיקים בארץ וכבר מאה שנה חורשים עליהם.. זה מזמן הפסיק להצחיק
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים איך אפשר לשכוח את:* אני את הבגרות שלי כבר עשיתי (וכנראה שנכשלת בה יא כלבה!)זה תמיד יהיה מצחיק ;D
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים נו מה אתם ילדים קטנים זה המשפטים הכי עתיקים בארץ וכבר מאה שנה חורשים עליהם.. זה מזמן הפסיק להצחיק מה לעשות ,זה באמת יצא מהת*ת, אבל המורים לא מחליפים משפטים.
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים נכון אחרי שעושים בגרות למשל במתמטיקה אז יש כמה שעורים שהמורה פותר את המבחן עונה על שאלות וכה אז אם הוא אומר לכם משהו אז תענו לו: את הבגרות שלי כבר עשיתי
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים איך אפשר לשכוח את: * אני את הבגרות שלי כבר עשיתי (וכנראה שנכשלת בה יא כלבה!) :lol:
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים בכיתה ט' קיבלתי ציון "1" בתנ"ך, כאילו, לא עשר אלא פשוט אחד. אז בקיצור המורה רושם לי את המספר אפס, לידו כתוב "נכשל", ליד זה כתוב אפס במילים והערה שאני אבוא לדבר איתו. בקיצור אז באתי לדבר איתו וקל לנחש מה הוא אמר לי, ואז בסוף הוא עושה לי כזה: "אתה הולך לאבדון". איך זה??(אל תשאלו איך קיבלתי ציון 1, פשוט עברתי מבית ספר דמוקרטי [בלי מבחנים/ציונים/תעודות/כלום] לבית ספר נאצי לאללה וזה מה שקורה בשנה הראשונה... לא יודעים להתכונן למבחנים, ובכלל לא ידעתי ללמוד.)
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים המשפט הכי טוב הוא: "עכשיו אתה צוחק אדוני,שתראה את התעודה נראה מי יצחק אחרון"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.