עבור לתוכן

שימוש ב PayPal

Featured Replies

פורסם

שלום,

למי כאן יש חשבון ב PayPal ?

האם אני חייב כרטיס אשראי גם בשביל לקבל כסף דרך PayPal ?

פורסם

כדי לקבל לתוך החשבון שלך אתה לא צריך, הבעיה היא שלא תוכל לקבל אותו פיזית, אלא רק בבנק בארה"ב. אולם תוכל לבזבז אותו דרך החשבון הקיים.

פורסם

דווקא לאחרונה צצה דרך להוציא כסף מpaypal .... ולקבל אותו לתוך הידיים בשקלים , הבעיה היחידה עם זה שזה עולה קצת כסף , כל ההמרה הזאת .

מניסיון אישי , תמיד עדיף שישאר בתוך הpaypal עצמו , אף פעם אי אפשר לדעת איזו שטות תמצאו מחר באיביי ותרצו לקנות אותה .

פורסם
  • מחבר

כעת החשבון שלי מוגדר כ:  Your PayPal account Is Unverified

איך אני עושה לחשבון שלי Verify?

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

יש לך שמה אופציה לעשות את זה, זה עולה 2.5 דולר ואתה מקבל קוד בחשבון הכ.אשראי שלך שאחרכך אתה מכניס באתר שלהם, יש מוכרים באיביי, ובשאר העסקים שעובדים עם PP שלא מוכנים לקבל תשלום מחשבונות PP לא מאומתים.

פורסם
  • מחבר

התמונה היא של החשבון שלי. מישהו שלח לי 13 דולר וזה לא נכנס לחשבון שלי כי הוא לא וריפיי.

מה אם אין לי כרטיס אשראי בינלאומי ?

פורסם

אתה צריך לאשר את הקבלה, תלחץ על accept

פורסם
  • מחבר

זה עדיין מבקש כ.אשראי לאישור

פורסם

עריכה

הוא לא נתן לי לשים reply לת'ראד הזה

רגע

לכתוב הכל מחדש

קיצר

אתה לא יכול לקבל כסף , עד שלא יהיה לך בחשבון או חשבון מקומי בארצות הברית , או כרטיס אשראי בינלאומי כלשהו .

אתה חייב להזין אחד מהם כדי לקבל כסף .

פורסם

שלום:

אם כבר מדברים על זה אז יש לי שאלה.

הרי בPP אפשר להשתמש כל אחד שרוצה.

ונגיד ויש לי אתר ואני רוצה שיהיה עגלת קניות והכל.

האם יש אפשרות לבקש שם שיהיה כמו חשבון PP באתר שמי שקונה יוכל לקנות דרך שם ואז הכל כבר מאובטח והכל?

פורסם

אתה יכול , ברגע שאתה רשום בPP , יש לך שם עמוד שלם עם הסברים על איך לשלב בתוך האתר שלך את הלוגו שלהם עם הפנייה לעגלת הקניות , והסבר מאוד מפורט על איך לעשות את זה .

פורסם

שלום:

אם כבר מדברים על זה אז יש לי שאלה.

הרי בPP אפשר להשתמש כל אחד שרוצה.

ונגיד ויש לי אתר ואני רוצה שיהיה עגלת קניות והכל.

האם יש אפשרות לבקש שם שיהיה כמו חשבון PP באתר שמי שקונה יוכל לקנות דרך שם ואז הכל כבר מאובטח והכל?

בשביל זה אתה צריך לרכוש את ערכת המוכר של PP שמספקת מערכת מאובטחת לאתר שלך, בנוסף לזה חשבון עסקי עולה תשלום חודשי.

זה עדיין מבקש כ.אשראי לאישור

אתה לא יכול להשתמש בPP ללא הזנת חשבון בנק אמריקאי, או כ.אשראי בין לאומי

פורסם
  • מחבר

הזנתי כרטיס אשראי בינלאומי וזה הסתדר.

עכשיו עוד שאלה.

מה אומר הדבר הבא:

Enroll in PayPal's Expanded Use Program

Step 1:

Authorize PayPal to charge a $1.95 USD Expanded Use Fee to your card. (You will receive a $1.95 USD bonus in your PayPal account after you complete enrollment.)

לא כל כך הבנתי מה זה אומר.

פורסם

זאת מעין בדיקה שלהם שהכרטיס שלך valid . הם מחייבים אותך ב2 דולר , בחיוב עצמו אתה תראה איזהשהו קוד ליד החיוב שתהיה חייב להזין אותו בחזרה באתר , ואז החשבון שלך אצלהם יזוכה ב2 הדולר האלה לקנייה .

זה מעין "וידוי הריגה" שהאמצעי שאתה משלם בו מאפשר שימוש בשירותי paypal .

פורסם
  • מחבר

כלומר אם אני מבצע את האנרול הזה ירד מחשבון הכרטיס סכום של 2 דולר בערך ויהיה לידו איזה מספר שאני צריך להקליד באתר ?

ואז הם מזכים לי את החשבון חזרה ב 2 דולר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים