פורסם 2005 בינואר 2320 שנים אני ממש רוצה שהתמונה שלי פה באתר שיש ליד כל הודע שאני כותב..אז אני ממש רוצה שהיא תזוז...שהיא לא סתם תישאר ככה...איך עושים את זה?
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים אני ממש רוצה שהתמונה שלי פה באתר שיש ליד כל הודע שאני כותב..אז אני ממש רוצה שהיא תזוז...שהיא לא סתם תישאר ככה...איך עושים את זה?אתה מתכוון לאווטאר?משיגים אווטאר שזז oOתמונת אנימציה בגיף או משהו.
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים מה זה לאווטאר?ומה זאת אומרת שזז O0.למקרה שלא היית ציני ושאתה לא צוחק עלי..:אווטאר זאת התמונה שיש לך ליד כל הודעה.. במקרה שלך זה סאות'פארק (אני חושב).שזז? לזוז, תזוזה, זז, נזיז, מוזז, אזיז, מזיז...
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים מחבר או קי הבנתי עכשיו מה אני עושה בשביל שזה יזוז...?אני רוצה לצייר משהו יותר איכותי מקני....אז איך אני עושה את זה?
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים יש כלמיני תוכנות. תחפש ב גוגל "gif maker או משהו כזה.. האמת גם הImageReady שמגיעה עם הפוטושופ יכולה גם לעשות גיפים. [move] [/move]
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים או קי הבנתי עכשיו מה אני עושה בשביל שזה יזוז...?אני רוצה לצייר משהו יותר איכותי מקני....אז איך אני עושה את זה?בסימלון שלך מופיע קייל.
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים מחבר איך אני עושה בפלאש ...אני יודע להכין סרטים אבל איך אני מעלה? בעזרת התוכנה<?
פורסם 2005 בינואר 2720 שנים מחבר הביא לי כבר תוכנה רק שאני לא הבנתי איך היא עובדת...למשהו יש ממשק קל ונוח שאני יוכל להכין איתו לאוטר זזואם אפשר גם הסבר איך לעבוד עם התוכנה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.