פורסם 2005 בינואר 2720 שנים לא ידעתי איפה לשים את זהבכל מקרה יש לי ספק ג'נרי שבא עם מארז atx בלה בלהכתוב עליו 400wואני לא יודע אם הוא באמת 400W כמו שכתוב...בכל מקרה נגיד וכל המערכת שלי צורכת ממנו 340 וואטאבל נגיד אני מוציא את הסידירום ומשאיר רק את הצורב אז יהיה עליו פחות עומס?
פורסם 2005 בינואר 2720 שנים פעם הבאה שיש לך שאלה דומה בקשר לספקי כוח שים את זה ב"חומרה אחרת וציוד היקפי"כל הספקי כוח הג"נריים מספקים הרבה פחות ואט ממה שרשום אחרת היו יקרים יותר בהרבהובמרבית המקרים כשספק כוח ג"נרי נשרף הוא לוקח איתו עוד חלקיםבכל מקרה נגיד וכל המערכת שלי צורכת ממנו 340 וואטאבל נגיד אני מוציא את הסידירום ומשאיר רק את הצורב אז יהיה עליו פחות עומס?איך הגעת למסקנה שצורכת 340? אין צורך "להוציא" אפשר פשוט לנתק את הכבלים יהיה עליו פחות עומסאבל בקושי 20W מקסימום אפילו פחות
פורסם 2005 בינואר 2720 שנים כל הספקי כוח הג"נריים מספקים הרבה פחות ואט ממה שרשום אחרת היו יקרים יותר בהרבהובמרבית המקרים כשספק כוח ג"נרי נשרף הוא לוקח איתו עוד חלקיםבוא לא נגזים, אחת הסיבות שספקים גנריים הם זולים היא בגלל שאתה לא משלם על מותג.וחוץ מזה, כבר מתו לי כמה ספקים גנריים (חלק מהם ממש בפרצוף) ואף אחד מהם לא פגע בשום דבר אחר, אז זה ממש לא רוב המקרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.