עבור לתוכן

מחשב חדש - - -מה עושים עכשיו?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

לא בטוח שזה שיך לכאן אבל:

במזל טוב קיבלתי היום את המחשב החדש שלי

והירהרתי בשאלה:

מהיא רשימת הדברים לביצוע בהנחה שהמחשב כבר מורכב, אבל לא התקינו עליו כלום.

אז מה אתo אומרים?

מה הרשימה המומלצת, החל בהתקנת מערכת הפעלה וכלה בהתקנת half life 2

או שיש דברים שהיתם בודקים או מתקינים אפילו לפני מערכת הפעלה?

מה אתם אומרים?

ואנא השיבו בפירוט מלא כולל דברים טרביאלים כמו האם היתם שמים אנטי וירוס ליפני או אחרי עידכונים קריטים של windows למשל.

קדימה קחו את האתגר והמליצו לי ולאנשים אחרים על הצ'ק ליסט האולטמטיבי למחשב !!

פורסם

כמובן שצריך להתקין את כל הדרייברים, כרטיס מסך, לוח אם ועידכונים של מערכת ההפעלה.

בטח ובטח שאתה חייב להפעיל פיירוול ואנטי ווירוס אלא אם כן אתה רוצה לפרמט שוב היום :P

פורסם

עזוב אותך סתם שיגעון שכל

למה אתה צריך לשגע את עצמך במחשבות והחלטות קשות? :nixweiss:

יותר טוב תביא לי את המחשב וככה לא צריך לחשוב יותר מדי :cool2:

אני אומר " פחות שאלות-פחות בעיות=ראש שקט"

אז מה אתה אומר? ;)

פורסם
  • מחבר

;D ;D ;D

רעיון גדול אחי, אבל ינראה לי שאני אוותר :xyxthumbs:

חיכיתי הרבה זמן למחשב חדש , ( המחשב האחרון שקניתי היה פנטיום 200mmx :')

מאז אני חי אם מחשבי הרכבות ותרומות, אז אתה מבין...אתה לא הולך לקבל אותו :nono:

פורסם

כמובן שצריך להתקין את כל הדרייברים, כרטיס מסך, לוח אם ועידכונים של מערכת ההפעלה.

בטח ובטח שאתה חייב להפעיל פיירוול ואנטי ווירוס אלא אם כן אתה רוצה לפרמט שוב היום :P

צודק 100% . תדאג שיהיה לך גם OFFICE , דירקטס 9c

כל מיני קודקים לצפייה בסרטים (XVID, DIVX QT ועוד ועוד ) .

פורסם

האם היתם שמים אנטי וירוס ליפני או אחרי עידכונים קריטים של windows

אני קודם מתקין אנטיוירוס ופיירוואל, ורק אחר כך!!! מתחבר לאינטרנט וישר ישר עושה עדכון לשני התוכנות הנ"ל.. לאחר מכן עדכונים לוינדוס

אני לא חושב אפילו בצחוק להתחבר לאינטרנט בלי שני תוכנות כאלה, ולא גולש באינטרנט בלי לעדכן אותם..

ואני לא חושב שאתה צריך רשימה, תעשה כמוני.. תתקין מחשב ריק מתוכן (כמו שאמרו קודם כל דברים בסייסים זה דרייברים וכל מה שדרוש להפעלת המחשב בצורה נורמלית)

כל פעם שתרגיש צורך בדבר מסויים, תוכנה, קודק וכו.. תתקין אותו ותרשום את התוכנה בקובץ טקסט מסויים.

לאחר תקופה כלשהי שכבר יהיה על המחשב שלך רוב התוכנות שאתה צריך לשימוש יומיומי, יהיה ברשותך קובץ טקסט עם רשימה של כל הרכיביים שאתה זקוק להם.

(אני לא ממליץ לאחסן את ההתקנות במחשב, כי אם תפרמט עוד חודשיים חשוב להתקין את אותם תוכנות שאתה צריך, אבל הורדה מחדש (בשביל לשמור תמיד על גירסאות חדשות!)).

הרשימות שלי ושל אחרים לא תעזור לך, מה שאני עושה עם המחשב זה לא בהכרח מה שאתה עושה.. אני לדוגמא לא אתקין אופיס כי אין לי שום שימוש בזה, אותם קודקים ש INFERNO הציג אני אפילו לא חושב בצחוק להתקין כי אני אישית לא צריך את כל זה, מספיק לי PACK פשוט של KPP LITE וזה מספק אותי.

בקיצור תשתמש במחשב ותראה לאט לאט מה חסר לך, ככה תבנה לך את הרשימה האישית שלך ;)

ההמלצה שלי זה לנסות דברים, מקסימום תמיד אפשר למחוק, מקסימום תמיד אפשר לפרמט,

אני אישית ממליץ לעדכן תמיד את כל הגירסאות שיש ברשותך, החל מסתם קליינטים של IM דרך נגני מדיה, ועד דרייברים חדשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים