פורסם 2005 בינואר 2620 שנים אהלןלא ידעתי למה זה מתאים אמרתי אולי אלקט אבל אמתרי הכי בטוח כלליטוב אז ככהמחר אני וחברים שלי עושים מסיבת רשת 9 מחשביםאין למארח שלנו 3 פאזות אז אנחנו לא בטוחים אם יהיה מספיק חשמל בבית שלו בשביל 9 מחשביםאם זה משנהאז יש מחשב אחד 3500 AMD 64 עם 6800Uועוד אחד עם AMD 64 3200עוד מחשב שתיים P4Cוהשאר P4A\B או AMD ATHLONאז עשינו חישוב של הזרם נגיד בממוצע כל מחשב לוקח 250 וואטI*220=250I=1.13נכפול ב9 מחשביםיוצא שניקח 10.17 אמפראבל גם יש בית שלם פועלהאם הבית שלו יספק מספיק חשמל?
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים מחבר אוקיי סבבהאנחנו מביאים טונות של מפצלים וזה.....אה וגם לאחד מאיתנו יש את הNF959נראה לי שזה הדגםמסך 19" של סמסונג זה בטוח לוקח הרבה חשמלאבל אם אתה אומר שזה מספיק אז סבבה
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים זה שאין לו 3 פאזות יכול להיות יתרון במקרה שלכם כי לא תהיה לכם את הבעיה להחבר מאריכים לפאזות השונות.9 מחשבים לא תהיה בעיה להחזיק, הבעיה היא יותר את המסכים שלהם.מחשב עם מסך CRT צורך בערך 300-400W, 9 מחשבים כאלה זה 2700-3200Wתנור חימום לוקח 2000W (בערך 10A), תעשה את החישוב שלך לבד...רוב הסיכויים שיש לו 40A ככה שלא צריכה להיות בעיה כל עוד לא תפעילו באותו זמן תנור או מכונת כביסה.יכול להיות שתצטרך להתפצל ל-2 שקעים, אבל רוב הסיכויים ששקע אחד יחזיק את כולם.סעמק קשה לא לעשות פעמיים enter כל פעם?! יש לך איזה איבחונים שאנחנו צריכים לדעת עליהם?
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים גם אני רוצה לעשות מסיבת רשת איך אני אמור לחבר את המחשבים?וזה לוקח הרבה זמן?
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים מחבר אוקיי תודהאממם פשוט נתפצל לשני שקעים לא צריך פינוק של שקע אחד.....וזה ששא איך עושים מסיבת רשתתשאל בפורום רשתות איך עושים זה לא המקום
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים אהה סבבה פשוט אם כבר מדברים על זה אז למה לא...בהצלחה לכם במסיבת רשת...ואיזה משחקים תשחקו??
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים זה שאין לו 3 פאזות יכול להיות יתרון במקרה שלכם כי לא תהיה לכם את הבעיה להחבר מאריכים לפאזות השונות.9 מחשבים לא תהיה בעיה להחזיק, הבעיה היא יותר את המסכים שלהם.מחשב עם מסך CRT צורך בערך 300-400W, 9 מחשבים כאלה זה 2700-3200Wתנור חימום לוקח 2000W (בערך 10A), תעשה את החישוב שלך לבד...רוב הסיכויים שיש לו 40A ככה שלא צריכה להיות בעיה כל עוד לא תפעילו באותו זמן תנור או מכונת כביסה.יכול להיות שתצטרך להתפצל ל-2 שקעים, אבל רוב הסיכויים ששקע אחד יחזיק את כולם.סעמק קשה לא לעשות פעמיים enter כל פעם?! יש לך איזה איבחונים שאנחנו צריכים לדעת עליהם?לא הבנתי ממש, מה ההספק של מסך 17" CRT ממוצע?וממוצע כל מחשב זה 300-400 וואט?תודהעריכה : לא משנה, יש לי בעיות בהבנת הנקרא.
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים סעמק קשה לא לעשות פעמיים enter כל פעם?! יש לך איזה איבחונים שאנחנו צריכים לדעת עליהם?הוא entermaniac!
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים מחבר הוא אמר מסך CRT ממוצע צורך 300-400Wאבל מה עם המסך 19"אה ומסך אחד (שלי) הוא LCDנו אז בעיקרון אם נתפצל לשני שקעים בטוח לא יהיה כלום?אז מה זה משנה החישובים
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים מחבר אני כן מתייחסאני מקטין את הבעיה הזאתמה לעשות התרגלתי כבראולי פשוט תגידו למי שמתכנת את האתר שלא יהיה אפשר לעשות פעמיים אנטר
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים לא יותר פשוט ללמד אותך להדפיס כמו בנאדם?! DAMN, זה לא שאתה מכור לקראק או משהו פשוט אל תלחץ פעמיים רצוף על אנטר!... אני יודע, בחודשים הראשונים זה קשה, אבל תתרגל. take one for the team... : ובקשר לנושא - עד כמה שאני יודע, מסך LCD צורך דווקא פחות מ-CRT, ככה שאין בעיה (תקנו אותי אם אני טועה). ובכל מקרה - עדיף להתפצל על כמה שקעים (רק לא להגזים, לא צריך להעביר מאריכים בכל הבית). אם זה אפשרי, תנסו לתפוס 2-3 שקעים. כמובן שהכי טוב היה אם היה לחבר תלת-פאזי, אבל אם אין, לא נורא... מחשב (גם עם מסך) הוא לא צרכן כזה רציני...
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים מחבר זה שאין לו 3 פאזות יכול להיות יתרון במקרה שלכם כי לא תהיה לכם את הבעיה להחבר מאריכים לפאזות השונות.טוב זה לא כזה משנהנראה לי נסתדרמקס אני אביא את הכלוב של האוגרים שלי ומישו ירוץ בקרוסלה וייצר לנו חשמל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.