עבור לתוכן

מזל טוב לאקדח נעלה!

Featured Replies

פורסם

:xyxthumbs::yelclap::hi:

topgun9.jpg

אני לא יודע מה זה אבל זה מתאים לאירוע ;D

• תגובות 32
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מזל טוב טלנוב, תהנה מהיום הזה כמה שיותר (וכשאני אומר תבלה אני מתכוון לאתה, המחשבון, הדף והספר של בחינות בגרות :lol: ) ותקווה שזה יתן לך מזל מחר

שתצליח להגשים את כל משאלותיך (ללכת למג"ב) ושמכשולים בדרך (עתודה, תלפיות) לא יפריעו לך! כמו כן תפסיק להיות מעופף כי לא תוכל להיות אחד כזה

שתמשיך להנות בפורום אקטואליה ביחד עם חבריך הטובים (לאדי, סולריס, סמפרון, גילי והשאר)

ואל תשכח ללכת היום לבלות בכל המסעדות, הבארים, המועדונים ושאר מקומות הבילוי שיש בעיר ללא הפסקה - מצפה עדי

:lol:

:funn: :funn: :funn::birthday: :clown: :coolman: :bunny: :spam::biggrimjackbox: :biggrimjackbox: :2gunsfiring: :auto: :biggringift: :DJsmile:

נועם, אולי ניתן לו לנהל פורום אמיתי? איזה פורום מקינטוש או משהו...

אני רוצה את מקינטוש >:(

פורסם

שנה ט'ובה.!!!

:xyxthumbs::yelclap: ;D :silly::smile1::lol::biggrimjackbox: :DJsmile: :cwm39: :funn:

פורסם

שיהיה במזל"ט :birthday:

פורסם

מזל טוב ובהצלחה במבחן :yelclap::funn: :DJsmile: :coolman: O0 :alcoholic:

ואולי תתנו את פורום מקינטוש למישהו שיש לו מקינטוש? (אהם אהם)

פורסם

מזל"ט :xyxthumbs: :yelcl :xyxthumbs::yelclap::hi::silly::hat: :hat:ap: :hi::silly:

פורסם

מזל"ט! בהצלחה בצבא ובחיים אחריו :)

:biggrimjackbox: :biggthumpup: :cwm39: :DJsmile: :funn: :funn: :funn::birthday:

פורסם

מזל"ט!!!!! :xyxthumbs::biggringift: :biggthumpup: :biggrimjackbox::biggrinangelA::biggringift::ladysman::birthday: :birthday: :auto: :nutty: :alcoholic:

אני עוד שלושה ימים מצטרף אלייך לאלכוהול ;D

פורסם

מזל טוב טופגאן...עד 1000 כדורים לשניה ;D

mini-gun.jpg

אני עדיין לא קולט למה קורים לזה מיני גאן? :s05: ???

פורסם

סימן טוב ומזל טוב

אתה חוקי, זה חביב :xyxthumbs:.

בהצלחה במבחן

פורסם

מזל טוב גבר גבר, בהצלחה במבחן ועד 133.7! :smile1:

פורסם

הגיל שאפשר להתחיל... :cool2:

מזל איכותי, ילדון!!! :birthday: :birthday: :birthday:

וכמיטב המסורת, 18 שמנמנים מפותמים + אחד לשנה הבאה -

:funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

פורסם

:birthday: מזל טוב!! :birthday:

חח אהבתי את המזל"ט!!

ולא נפסיק במסורת...

:funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

ואחד לשנה הבאה.....

:funn:

ואגב היום נפרדתי מחברה שלי סוף סוף אחרי שתיכננתי את זה איזה כמה ימים עשיתי את זה בסוף זה היה משחרר :yelclap:

פורסם

אחייי מזל טוב!!!

מאחל לך עד 120 ושנים מאושרות מאושרות מאושרות יותר ממה שחוויתה עד עכשיו... :silly:

ובהצלחה מחר בבחינת הבגרות :cool2:

You are gonna' need that :hat:...

ולזה שמעלי---> :screwy:

topgun.jpg

פורסם

מזל טוב גבר גבר (כמעט ניגמר היום חח ) :biggrimjackbox: :biggrimjackbox: :biggrimjackbox: :biggrimjackbox: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים