פורסם 2005 בינואר 2620 שנים הרבה זמן לא היה לנו כזה... אז הנה, ת'רד מזל טוב! (או במילים אחרות: free spam!) היום אקדח נעלה (TopGun למי שעוד לא הבין...) חוגג 18! אז טל... מה אפשר לאחל לך? עד 820! (ל-800 כבר הגעת... ) עכשיו כשהחוק מתיר לך לשתות, תשתכר הרבה! :alcoholic: (שמעתי שזה מצחיק, אני צריך לראות את זה מתישהו... ;D) ואני לא יכול בלי קצת להזכיר לך את הבאסה: בהצלחה מחר בבגרות במתמטיקה! נקנח בהצפת סמיילים קטנה: :birthday: :biggringift: :birthday: וכניטב המסורת: 18 שמנמנים: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה: מזל"ט! :-*
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים מזל טוב!! :birthday: עד 120! :ylsuper: וכמובן 18 שמנמנים: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה:
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים מזל טוב, אתה חוקי ! אני גם מצטרף אפשר ? :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: לשנה הבאה:
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים מזל טוב אחיייייייייייייי פעם ראשונה תשתכר עד שתמות אחרי זה כבר תלמד אל תפחד
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים מזל טוב עד 120 :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים מזל"ט לך TopGun נועם, אולי ניתן לו לנהל פורום אמיתי? איזה פורום מקינטוש או משהו...
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים ;D they love me, they really really love me אני מו?דה, מו?דה, מו?דה לכולכם... כולכם מוזמנים לבקר בכפררר מע'רררררר (או במצפה עדי, מה שבא לכם... ) עכשיו, מי שרוצה אלכוהול ולא מוכרים לו, שישלח לי הודעה פרטית (עם ת.ז. ומספר כ. אשראי... :-X) ואני אסדר לו משהו... cause now i (legally) can! ונעבור לציטוטים: קודם כל, אני רוצה שתקחו את זה לתשומת לבכם: free spam! מאת אחראי המשמעת שלנו ... תשתכר הרבה! (שמעתי שזה מצחיק, אני צריך לראות את זה מתישהו... ;D) לא זה לא :-X ואני לא יכול בלי קצת להזכיר לך את הבאסה: בהצלחה מחר בבגרות במתמטיקה! כן כן חבר'ה, עבדכם הנאמן צריך ללמוד מתמטיקה ביומולדת. all envy me... :-\ ולסיום: :-* *flattered* :gorgeous: מצד שני... :errrr: נ.ב: נועם, מדי פעם מור אומר דברים חכמים... :-X (למרות שאקטואליה יותר אמיתי ממקינטוש...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.