עבור לתוכן

האם המערכת שלי תתמוך בהוספת זיכרון? פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

שלום ,

יש לי לוח אם גיגא באיט 8IPE100MK ומעבד אנטל פנטיום 4 2.6  800

מותקן עכשיו על הלוח 2 סטיקים של 256 מיגה 400 מיגא הרץ ועובדים בדואל צ'אנל , ויש עוד בלוח עוד שני מקומות לשני סטיקים , אז אני מתכוון לקנות עוד 2 סטיקים של 256 400 וכך יהיה לי  גיגה זיכרון ושני זוגות שעובדים בדואל צ'אנל.

זה יהיה טוב?? ויתן שיפור בביצועים?

תודה רבה לכל המגיבים. :hi:

עריכה : יש משהו שלא הבנתי אצלי, זה שאני עובד עם 256*2 בדואל צ'אנל אז המהירות אמורה להיות 800 מיגא הרץ נכון?

למה בתמונה פה מופיע שעובד ב 200 מיגא הרץ? או שה 200 פה היא משהו אחר? בבקשה תסבירו לי

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

דבר ראשון - כן, אתה יכול לשים עוד שני מקלות ולהנות מג'יגה זיכרון - זה תמיד טוב.

דבר שני, בקשר למהירות. כל מקל עובד בעצם במהירות 200 מגה-הרץ, אבל בגלל שזה Double Data Rate (DDR) אז זה מוכפל ויוצא 400. חוץ מזה יש לך דיואל צ'אנל שמכפיל את זה שוב ואז יוצא 800 - כמו המעבד שיש לו 800 (200*4).

פורסם
  • מחבר

אז כאילו בתוכנה רושם לי המהירות של כל סטיק? ואיל אדע שכולל הדואל והכל עובד אצלי 800 איפה אני יכול לבדוק?

ועוד שאלה , למה הסטיק עובד רק על 200 כשכתוב עליו 400 ?

ועוד משהו קטנצ'יק , בתמונה איפה שיש PERFOUMNCE MODE וזה מופסק , איך אוכל להפעיל את זה?

ותודה רבה רבה!

פורסם

זה שכתוב 200, אז כתוב שזה DDR ואז כתוב שזה עובד בדיואל אומר שזה 800.

זה שכתוב שהסטיק עובד ב200 והוא DDR SDRAM אומר ש200 זאת רק המהירות האמיתית שלו, אבל הוא עושה פעולות על כל עלייה וירידה של האות (תדירות זה אומר עלייה וירידה של האות על גרף סינוס) אז הוא עובד פי 2 יותר מהר מהתדירות שלו, אז זה כאילו הוא עובד ב400.

הPerformance mode זה PAT וזה קיים בלוחות 875 וכמה 865, יכול להיות שזה לא קיים בלוח שלך או שלא הפעלת את זה. בכל מקרה, השיפור בביצועים מינימאלי ביותר.

פורסם
  • מחבר

תודה לך:)

איך אני בודק אם יש לי האופציה של ה PAT ? ואפ יש לי אותה בלוח לא כדאי להפעיל אותה?

פורסם
  • מחבר

שלום , מה שקניתי זה DDR 256Mb 400MHz

חברה בסדר? או שגרועה ?

פורסם

שלום , מה שקניתי זה DDR 256Mb 400MHz

חברה בסדר? או שגרועה ?

איזה חברה? :s05:
פורסם
  • מחבר

סליחה, החברה היא SPECTEK

הרכבתי ה 2 סטיקים , וזה עבד רושם לי עכשיו 1024 דואל צ'אנל , אבל איך אהיה בטוח שהכל אצלי עובד כמו שצריך מבחינת זכרונות , ושאין צורך בתזמונים ולא יודע מה , הנה תמונה:

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

הכל בסדר אם אתה לא חווה תקיעות/קפיאות/סגירות של יישומים.

פורסם
  • מחבר

האמת שהכל רגיל... הכל חלק... ולא מרגיש שיפור משמעותי... איך אני יכול לבדוק שהכל תקין? תוכנה? ביוס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים