פורסם 2005 בינואר 2520 שנים אתר הבית של החברה בישראל:http://www.cocacola.co.il/תמצא שם את המייל ("צור קשר")...
פורסם 2005 בינואר 2520 שנים מחבר Google is your best friend. אהההמ אההממ : תאמין לי שהיתמשתי בגוגל, רק שלא מצאתי כלום. מי שמוצא צור קשר בתאר הבית שלהם מקבל ממני אישית שקל!
פורסם 2005 בינואר 2520 שנים אמממ, אני חושב שאתה פשוט טיפה עצלן ומחכה שנעשה את העבודה בשבילך :. אני מצאתי את האתר דרך גוגל.. שתי שניות... תכנס לאתר, ואז בצד שמאל למעלה תראה שני עיגולים. תלחץ על הראשון "למרכז המבקרים"... יפתח לך חלון, שבתחתית שלו אתה תראה "צור קשר"...
פורסם 2005 בינואר 2520 שנים כמו שאמרתי Google is your best friend[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בינואר 2520 שנים מחבר אמממ, אני חושב שאתה פשוט טיפה עצלן ומחכה שנעשה את העבודה בשבילך :. אני מצאתי את האתר דרך גוגל.. שתי שניות... תכנס לאתר, ואז בצד שמאל למעלה תראה שני עיגולים. תלחץ על הראשון "למרכז המבקרים"... יפתח לך חלון, שבתחתית שלו אתה תראה "צור קשר"... צןר קשר, זה למרכז מבקרים , אני לא הכי צריך את זה!!
פורסם 2005 בינואר 2520 שנים מחבר על 144 שמעת?? סך הכל שאלתי משהוא למה לענות בכעס????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
פורסם 2005 בינואר 2520 שנים סך הכל שאלתי משהוא למה לענות בכעס???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? סילחה..מה הקשר כעס?!
פורסם 2005 בינואר 2520 שנים זה לא היה מכעס זאת פשוט הייתה שאלה טריוויאלית שרק אלוהים יודע למה צריך לשאול אותה בפורום באמת לאחרונה הפורום מתמלא בשאולת או טריוויאליות לגמריי כמו "מה לעשות אם נגמר לי הנייר במדפסת??" או שאלות לגביי יעוץ משפטי...כאילו.... אה ויש גם את אלה ששואלים "רבתי עם אחי הקטן ועכשיו אמא לא נותנת לי לשחק בסקייטבורד מה לעשות??"
פורסם 2005 בינואר 2520 שנים משהו דפוק פו בפורום הזה. אנשים כאן אוהבים לקטול אחרים בתשובות משוננות, בטח רק כדי להוכיחכמה שהם יותר חכמים. תראה איך תכף יצטטו את מה שאמרתי, וינסו לרדת עליי באיזושהי צורה... בדרך כלל שכתבו הודעות כאלה, כתבו אחרי זה את המשפט המטומטם "אל תיקח את זה אישית", למשל בת'רד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=104124.70 פשוט טעיתי בהקלדה וישר ירדו עליי. אני צריך כנראה להתרגל לזה... אתה בטח רוצה לתת להם רעיון לפרסומת.. הקיצור: 1-800-596-596 זה הטלפון למידע על מרכז המבקרים. תבקש את המספר של משרד הפירסום שלהם.. אם הם לא יתנו לך, תספר להם את המטרות שלך (לא את הרעיון).
פורסם 2005 בינואר 2520 שנים זה היה בתור בדיחה אל תקח קשהושגיאת כתיב בכלל לא שייך למה שאני דיברתי עליואני דיברתי על תופעת התראדים ההזויים פה בפורום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.