פורסם 2005 בינואר 3120 שנים איזה מספר זה בכבלים הדיגיטלי? או שזה בלוין? איך לקחו לנו את הפרק השבוע... איך?
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים מחבר הסדרה משודרת ברשת ABC בארה"ב וטרם הגיעה לארץ. כנראה תגיע לערוץ החדש של HOT, "הוט אקסטרה"... ראו תחילת הדיון...
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים מישהו ראה את DEAD LIKE ME ? (מתים במשרה חלקית) ? הסדרה הכי טובה שראיתי אי פעם !!!!
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים הפרק הבא ב-09.02 , לא להכנס ללחץ - מצאו את קלייר , והילד הזה הולך להרוג את כל הדובים עם כח המחשבה ...
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים ואיך בדיוק אתה יודע את זה? (לא א התאריך אלא על הילד)ואתה יודע מתי במקרה ג'ואי חוזר מהפגרה?
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים הפרק הבא ב-09.02 , לא להכנס ללחץ - מצאו את קלייר , והילד הזה הולך להרוג את כל הדובים עם כח המחשבה ... תגיד לי, אם מה שאתה אומר נכון, אז למה אתה חושב שיש לך את הזכות לקלקל את הסדרה לכולם ע"י פרסום ספוילרים. לפחות תזהיר ותרד כמה שורות. חוצפן!!!!
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים מחבר צודק!בכל אופן ה-9/2.... אוף צריך לחכות עוד שבוע?!אגב שמתם לב לקטע שהם תמיד שותים מים מבקבוקים מינרליים עם תוויות... פרסומת עצבנית.
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים אני מעדיף פרסומות סמויות על לא סמויות וג'ואי אמור להיות משודר מחר ואם כבר ממליצים על סדרות, כדאי לכם לראות nip/tuck
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים צודק! בכל אופן ה-9/2.... אוף צריך לחכות עוד שבוע?! אגב שמתם לב לקטע שהם תמיד שותים מים מבקבוקים מינרליים עם תוויות... פרסומת עצבנית. הצלחת אשכרה לקרוא משהו מהתווית הזאת? בסרט Black HawkDown רואים בקבוק מים בברור עם תווית של מי עדן מה גם זה פרסומת?
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים תגיד לי, אם מה שאתה אומר נכון, אז למה אתה חושב שיש לך את הזכות לקלקל את הסדרה לכולם ע"י פרסום ספוילרים. לפחות תזהיר ותרד כמה שורות. חוצפן!!!! על איזה ספויילרים אתם מדברים ??? ראו בסוך הפרק האחרון שמצאו את קלייר אלא אם כן אתם ממש מטומטמים ולא הבנתם , וזה שהילד הולך להורג את הדובים זה היה ניחוש ציני שלי , אז אפשר להירגע קצת ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.