עבור לתוכן

שביתת תלמידים

Featured Replies

פורסם

חבל חבל

שידחו את זה כי לכל הי"ג אלקטרוניקה בארץ

יש מבחן גמר באותו יום

הייתי מצתרף בכיף

חבל שב13 שנים לא מצליחים ללמד בארץ שמצטרף כותבים עם "ט" ;)

פורסם

עזבו שטויות יש לי מספיק בגרויות ומבחנים על הראש :'( :'( :'(

וגם רואים שאלו סתם ילדים קטנים שלא חושבים, בואו נגיד לרגע שאכן יצליחו לארגן שביתה (אין סיכוי אבל נגיד), מה הם חושבים שהם ישיגו בזה? הם חושבים שיש למורים ולאוצר זמן להתעסק איתם רק בגלל שאיזו מורה לא נתנה לילד לצאת לעשות פיפי?! :nixweiss::screwy: :screwy: :nixweiss:

פורסם

חופשת חורף זה חרא!!!

אתה לא קולט?

מה אתה חושב שזאת באמת תהיה חופשה?! המורים ינצלו אותה בשביל לתת לך שיעורי בית, עבודות ומבחנים לאחרי החופש!

ממש חופשה!

וחוץ מזה שתלמידי י"ב בעתיד ממש ידפקו כי את כל הבגרויות שלהם הם יצטרכו לעשות בקיץ לפני הגיוס, מה שאומר שהחופש הגדול האחרון והאמיתי שלהם יהיה בסוף כיתה י"א ומיד אחרי שנה מפרכת של פסיכומטרי, ומלא בגרויות הם ילכו ישר לצבא!

ולא רק זה, אין דבר כזה שאתה בקושי בא לבצפר באמצע השנה ב- י"ב אתה לומד כרגיל עד החופש הגדול!! כי את כל הבגרויות אתה תעשה בחופש!

רק אם יכולנו לעשות משהו באמת....

איזה מפונק אתה :P

גם בצבא תארגן שביתה אם "יעיזו" להקפיץ אותך ב-4 בלילה? או אם יגידו לך לרדת ל-50?

פורסם

טיפשי על הרעיון. רק אנחנו מפסידים מזה.

פורסם

ילד בכיתה ו' שלא יודע מהחיים שלא, ופתח לעצמו אתר בעזרת nana חושב שהוא יכול לשנות משהו, או לשכנע אותנו להשתתף בשביתה הפתטית הזאת.

לא ישנה משהו, ואני בטוח שהפאג יגיע באותו יום לבצפר עם פרחים למורה ויגרום לעצמו לקבל עוד כפות שטות.

פורסם

אני מציע שלא נרד לרמה הזאת, נבוא ב1.3 לבית הספר, אבל בדרך מתורבתת כולנו נקנה מחבטי בייסבול ונשבור את המכוניות של כל המורות המקצועיות (על מורות מחליפות מדלגים בשביל לא לצאת פושטקים!).

:xyxthumbs:

פורסם

מיהם הם בכלל חושבים שהם? אצלנו שבתו כיתה ח' כי ביטלו להם את הטיול השנתי, מזל שהיו כמה י"בניקים שהורידו לכמה מהם מכות. הבעייה של תלמידים היא שהם לא יוצאים מנק' הנחה שהם תמיד טועים והמורים וההורים תמיד צודקים.

פורסם

חופשת חורף זה חרא!!!

אתה לא קולט?

מה אתה חושב שזאת באמת תהיה חופשה?! המורים ינצלו אותה בשביל לתת לך שיעורי בית, עבודות ומבחנים לאחרי החופש!

ממש חופשה!

וחוץ מזה שתלמידי י"ב בעתיד ממש ידפקו כי את כל הבגרויות שלהם הם יצטרכו לעשות בקיץ לפני הגיוס, מה שאומר שהחופש הגדול האחרון והאמיתי שלהם יהיה בסוף כיתה י"א ומיד אחרי שנה מפרכת של פסיכומטרי, ומלא בגרויות הם ילכו ישר לצבא!

ולא רק זה, אין דבר כזה שאתה בקושי בא לבצפר באמצע השנה ב- י"ב אתה לומד כרגיל עד החופש הגדול!! כי את כל הבגרויות אתה תעשה בחופש!

רק אם יכולנו לעשות משהו באמת....

אולי נפיץ באיטרנט תמונות מפלילות של דוברת?  :pissed:  :cool2:

אני לא מבין מה אתה רוצה בקטע של יב' ? בבית ספר שלי לשעבר כל היב'ניקים שהם השכיבה שלי עכשיו בקושי באים לבית ספר והם לומדים הרבה פחות מביא' ויש להם שנה קלה יחסית.

ואם לא באים כמה ימים פה ושם אז מה ? מה כבר הפסדת ?  :nixweiss:

פסיכומטרי ? על מה אתה מדבר ? זה רק מי שרוצה ללכת לעתודה או רוצה ישר אחרי צבא לימודים אקדמאים, אף אחד לא מכריח אותך לעשות את זה וחוץ מזה מה אתה רוצה ? זה מה שצריך ללמוד אם אתה רוצה להגיע לאוניברסיטה.

ולגבי הצבא ככה זה מאז 48 ? מה הבעיה שלך בדיוק ? אחרי תיכון יש צבא ותתפלא שלהרבה אנשים יש איזה חודש וחצי אחרי הבית ספר של חופש ויש לא מעטים שיש להם כמעט שנה חופש אחרי הבית ספר, כאלה שנולדו באיזור החופש הגדול או כל מיני שדוחים גיוס ושלא נדבר על כל הרבה משתמטים או מורידי פרופיל שחוזרים הביתה כל יום... אז אין מה לבכות וזה בכלל לא קשור למערכת החינוך.

ולגבי חופשת החורף, אתה יכול לומר את אותו הדבר לגבי חנוכה ופסח... מה הקטע ?

"חנוכה זה לא חופשה ! יש אחרי זה מבחנים ופצצו ואותנו בשיעורי בית", טוב שלא אומרים את זה כל שנה מחדש...

וחוץ מזה מי עושה שיעורי בית ?  :lol::silly::smile1:

פורסם

חבל שמי שרשם את העצומה הזאת(שאין מקום לחתימות בה) לא מבין שגם המורים מתנגדים לה.

אני חושב שאת החפשים צריך להשאיר כמו שהם, ולא לשנות ל- 2 חופשים מקוצים. החופש הגדול אמור להוות חוצץ בין שנות הלימודים, הוא אמור לתת לנו, התלמידים, לנוח/לעבוד. כמו כו, אני לא מבין את הבעיה של הילדים האלה עם יום לימודים ארוך, הם טיפשים מאוד אם אפשר להוסיף, מספקים להם התכוננות טובה יותר לבחינות. אני בטוח שאף אחד מיא ויב(וגם חלק מי) לא יחתמו על עצומה זו(שוב, רק אם יהיה מקום לחתימות). החיסרום היחיד ביום לימודים ארוך הוא האוכל! צריך לקוות שיעניקו גם תקציב לבניית קפיטריות בבתי ספר/חטיבות/תיכונים שאין בהם(כמו התיכון שאני לומד בו). יהייה נחמד לאכול ב- 2-3 ארוחת צהריים בבית ספר עם חברים. משהו כמו חצי שעה הפסקה יהייה מספיק. בדרך כלל שמים את ההגברות בסוף היום, ובדרך כלל למורות שם לא אכפת אם נאכל גם בשיעור עצמו(משהו שהוא מבורך לחלוטין), הן יודעות שנצטך להשלים הכל לבד, ואם לא, זו בעיה שלנו(משהו צודק לחלוטין).

מישהו העיר מקודם שיש לו טעות כתיב, לב בדקתי את זה כל כך, אבל חבל שהוא(מי שכתב את ה"עצומה") לא רוצה להישאר כמה שעות בבית הספר.

אם הוא רוצה לעשות משהו שלא יתקיף את המורים, כי לפי מה שהבנתי הוא מתנגד לדברת, משהו שהמורים לא אחראים עליו ואין להם קשר. שיתקוף נקודתית סעיפים בדוח זה, שירשום את הצעותיו באינטרנט ויגיש את זה.

יכול להיות שרשמתי כמה דברים פעמיים בגלל השעה המאוחרת, אין לי כוח לערוך את זה כל כך. ביי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים