עבור לתוכן

שביתת תלמידים

Featured Replies

פורסם

Sorry, this site is temporarily unavailable!

פורסם

עובד...

אני לא חושב ששביתה תעבוד אבל אולי משהו אחר כן...

פורסם

קיבלתי את הנוסח הזה באיי סי קיו לפני כמה ימים. זה נראה יותר כמו כמה (או בודד?) תלמידים ממורמרים שכועסים שהמורים עוד לא התחילו את "השביתה הגדולה" שהובטחה ורוצים לעשות אותה לבד. אין להם ממש מה לטעון אז זורקים טענות כלליות

כל זאת בגלל שהמורים מזלזלים בזכויותינו,

:s05:

לכל אחד יש את המורה אשר לא נותן לנו לצאת לשרותים או לשתות למרות החוק

אז תקופת העוגמה הזאת

!נגמרת עכשיו

:s07:

פורסם

זה בטוח ייצא לפועל ::)

פורסם

כמה שקוף :P

לדעתי תלמידי י"ב (ואני בינהם) לא ישתתפו לעולם בשביתה כזו, גם אם היא צודקת. עם כל הבגרויות והמגינים אין זמן לשטויות כאלו, אני אפילו חושב שאני לא אהיה כ"כ מאושר כמו בעבר אם המורים יארגנו שביתה, כי בסוף גם ככה נצטרך להשלים את החומר לבד :P

פורסם

טוב שלא כתבו את זה ילדים כיתה ו'...

עשו לי טובה - "המורה יש לי פיפי !! אני חייב לצאת !!!!  :'( :'( :-X :-X  יצא לי שפריץ !! בבקשה  :-["

אוקיי הבנו שמקצרים את החופש ועושים עלק יום לימודים ארוך (כן בטח... אני שומע את זה מאז שאני בכיתה א'... כלום לא השתנה וכלום לא ישתנה גם אם אתם רוצים או לא רוצים, תלמדו כמו כולם באותו סדר גודל).

קיצור חנוכה ? נראה לי דווקא בסדר כי מוסיפים חופשת חורף ארוכה שנשמעת ממש כיפית.

קיצור החופש הגדול לא הכי נראה לי אבל גם זה ספק יצא לפעול וזה לא נראה כל כך קיצור רציני או סיבה לשבות.

ועלק מסורת חופש חנוכה... יושבים בבית בולעים כמה סופגניות ומסתכלים על טיפות הגשם על החלון, כמובן שזה יכול להיות גם יותר מהנה בהרבה מקרים אבל זה כולה שבוע חורפי חופשי ולא יותר מזה.

בנוסף "המורים מזלזלים בנו" (אני חייב טישו, כבר חוזר... פשוט הדמעות לא עוצרות), ילדים שחושבים שיש איזו מועצת מורים מרושעת שמחוקקת חוקים נגד התלמידים  :kopfpatsch: צאו מהסרט.

ואם מישהו רוצה לצאת מהשיעור, הוא פשוט קם ויוצא ולא ממש שואל את המורה אחרי כיתה ח' בערך ?

חבורת ילדים שלא יודעים על מה הם מדברים ולמדו אתמול את המילה זכות ותוקעים אותה בכל משפט אבל לא אומרים אפילו זכות אחת שממש אין להם.

גם כן איזה אתר מפגר ארגנו... מיילא היו משארים מקום לחתימות, EMAILים או משהו אבל הם פשוט אמרו שביתה וזהו.

ושלא נדבר על איך שזה כתוב  :-\ מה קרה לפסקאות מכובדות וכתב שחור על לבן ולא קשקוש צבעים דבילי וFONT NARKISIM שלא מבייש נושא אישי בכיתה ג'.

אישית לי זה לא ממש נוגע כי אני כבר לא במערכת החינוך אבל בכל זאת כתלמיד יב' (שהייתי אמור להיות) זה פשוט מעורר גיחוך.

100% זה לא יוצא לפעול אלא אם כן זה אכשהו יגיע לתקשורת וישודרג ואכשהו יהפוך להיות מחאה של אנשים נגד דו"ח דוברת בשימוש תלמידים שתמיד ישמחו לחופשה.

אבל מה הסיכוי שזה יקרה ?

אין :lol:

פורסם

ומי בדיוק חושב שזה יעבוד? ffs

פורסם

חופשת חורף זה חרא!!!

אתה לא קולט?

מה אתה חושב שזאת באמת תהיה חופשה?! המורים ינצלו אותה בשביל לתת לך שיעורי בית, עבודות ומבחנים לאחרי החופש!

ממש חופשה!

וחוץ מזה שתלמידי י"ב בעתיד ממש ידפקו כי את כל הבגרויות שלהם הם יצטרכו לעשות בקיץ לפני הגיוס, מה שאומר שהחופש הגדול האחרון והאמיתי שלהם יהיה בסוף כיתה י"א ומיד אחרי שנה מפרכת של פסיכומטרי, ומלא בגרויות הם ילכו ישר לצבא!

ולא רק זה, אין דבר כזה שאתה בקושי בא לבצפר באמצע השנה ב- י"ב אתה לומד כרגיל עד החופש הגדול!! כי את כל הבגרויות אתה תעשה בחופש!

רק אם יכולנו לעשות משהו באמת....

אולי נפיץ באיטרנט תמונות מפלילות של דוברת? :pissed::cool2:

פורסם

אנחנו שבתנו בכיתה י"ב כי לא היו לא מזגנים וזה עזר...

פורסם

אני מציע שלא נרד לרמה הזאת, נבוא ב1.3 לבית הספר, אבל בדרך מתורבתת כולנו נקנה מחבטי בייסבול ונשבור את המכוניות של כל המורות המקצועיות (על מורות מחליפות מדלגים בשביל לא לצאת פושטקים!).

פורסם

על יישום הוועדה הזאת הממשלה שילמה יותר מכמה מיליונים והרבה ודי הרבה זמן, ואני לא חושב שמשביתה הם יגידו - טוב ואללה מוותרים לכם.

פורסם

אנחנו שבתנו בכיתה י"ב כי לא היו לא מזגנים וזה עזר...

גם אנחנו בכיתה ה' באנו לבצפר פשוט עשינו שלטים וכול היום צרחנו בבצפר שאנחנו רוצים מזגנים ולא מוכנים ללמוד בלי עד שהמנהלת שלחה איזה מישי שהבטיחה לנו מזגנים ואחרי שבועיים ככה התקינו אותם :)

פורסם

חבל חבל

שידחו את זה כי לכל הי"ג אלקטרוניקה בארץ

יש מבחן גמר באותו יום

הייתי מצתרף בכיף

אבל למדתי חצי שנה בשביל זה אז

חבל.

פורסם

רואים שהאתר עוצב ע"י ילדים בני 7.

עם פרסומות של yahoo ודומיין לא מרשים בכלל....

הכתב מוזר, ואין עצומה לחתום עליה, אי-מייל או מרכזיה לפרטים.

האתר בכלל לא מקצועי והכל שם שטויות...

טוב שלא כתבו את זה ילדים כיתה ו'...

עשו לי טובה - "המורה יש לי פיפי !! אני חייב לצאת !!!!  :'( :'( :-X :-X  יצא לי שפריץ !! בבקשה  :-["

אוקיי הבנו שמקצרים את החופש ועושים עלק יום לימודים ארוך (כן בטח... אני שומע את זה מאז שאני בכיתה א'... כלום לא השתנה וכלום לא ישתנה גם אם אתם רוצים או לא רוצים, תלמדו כמו כולם באותו סדר גודל).

קיצור חנוכה ? נראה לי דווקא בסדר כי מוסיפים חופשת חורף ארוכה שנשמעת ממש כיפית.

קיצור החופש הגדול לא הכי נראה לי אבל גם זה ספק יצא לפעול וזה לא נראה כל כך קיצור רציני או סיבה לשבות.

ועלק מסורת חופש חנוכה... יושבים בבית בולעים כמה סופגניות ומסתכלים על טיפות הגשם על החלון, כמובן שזה יכול להיות גם יותר מהנה בהרבה מקרים אבל זה כולה שבוע חורפי חופשי ולא יותר מזה.

בנוסף "המורים מזלזלים בנו" (אני חייב טישו, כבר חוזר... פשוט הדמעות לא עוצרות), ילדים שחושבים שיש איזו מועצת מורים מרושעת שמחוקקת חוקים נגד התלמידים  :kopfpatsch: צאו מהסרט.

ואם מישהו רוצה לצאת מהשיעור, הוא פשוט קם ויוצא ולא ממש שואל את המורה אחרי כיתה ח' בערך ?

חבורת ילדים שלא יודעים על מה הם מדברים ולמדו אתמול את המילה זכות ותוקעים אותה בכל משפט אבל לא אומרים אפילו זכות אחת שממש אין להם.

גם כן איזה אתר מפגר ארגנו... מיילא היו משארים מקום לחתימות, EMAILים או משהו אבל הם פשוט אמרו שביתה וזהו.

ושלא נדבר על איך שזה כתוב  :-\ מה קרה לפסקאות מכובדות וכתב שחור על לבן ולא קשקוש צבעים דבילי וFONT NARKISIM שלא מבייש נושא אישי בכיתה ג'.

אישית לי זה לא ממש נוגע כי אני כבר לא במערכת החינוך אבל בכל זאת כתלמיד יב' (שהייתי אמור להיות) זה פשוט מעורר גיחוך.

100% זה לא יוצא לפעול אלא אם כן זה אכשהו יגיע לתקשורת וישודרג ואכשהו יהפוך להיות מחאה של אנשים נגד דו"ח דוברת בשימוש תלמידים שתמיד ישמחו לחופשה.

אבל מה הסיכוי שזה יקרה ?

אין :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים