עבור לתוכן

Emule,webcache,netvision problem

Featured Replies

פורסם

מאז שהחא*** בליונטוורק הביאו את הגירסה החדשה שלהם,ספקית האינטרנט שלי (netvision) חסמה את שרת הפרוקסי ככה שאני לא יכול להשתמש באופציית ה webcache.

עוד מישהו שבnetvision סובל מהבעיה?

:bash:

פורסם

עם אינטרנט זהב אני לא מצליח להוריד webcache, אבל יכול להיות שזה בגלל שלא הגדרתי את הכל כמו שצריך:

proxy.inter.net.il:8080

וגם (למרות שלא נראה לי צריך), פתחתי לי את פורט 8080. חוץ מזה לא הגדרתי כלום.

מישהו צריך להתקשר אליהם ולהגיד להם שהם מטומטמים אש, רק חבל שזה לא יעזור כי כל מי שמדברים איתו שם זה טכנאי שלא מבין מהחיים שלו.

פורסם

אני בנטויז'ן, רק תגיד לי מה זה הwebcache הזה בדיוק

פורסם

אני ב netvision וגם אני לא מצליח להשתמש ב webcash אבל בעבר זה עבד לי

דרך אגב אני מהר מאד חזרתי לגרסה האחרנה של warezfaw

פורסם

webcache

הזה אפשר להשתמש אבל מה זה נותן לי בדיוק ועל איזה פרוט אני צריך לכוון את זה?

מדובר ב 012..

מה זה נותן ואיך מנצלים את זה?

ואיך אפשר אם יש תמיכה או אין ?

פורסם

The basic idea in this thread is to get popular files cached instead of endlessly sending them around the world. Instead of setting up 'eMule' cache servers (would be impossible) we'll be using the already existing (and quickly expanding) proxy servers in use by most ISPs

לקוח מ- http://forum.emule-project.net/index.php?showtopic=14768

http://webcache-emule.sourceforge.net/

פורסם

אתם באמת מצפים מספקי אינטרנט שלא יחסמו גישה לדבר שמנצל את שרתי הPROXY שלהם לאכסון קבצים לא חוקיים?

פורסם

אתם באמת מצפים מספקי אינטרנט שלא יחסמו גישה לדבר שמנצל את שרתי הPROXY שלהם לאכסון קבצים לא חוקיים?

זה חוסך להם הרבה מאוד עומס על שאר השרתים... זה כל הרעיון של Proxy!

אם היה להם "בעיה" עם דברים לא חוקיים אז הם היו פשוט מאוד חוסמים את כל הפרוטוקולים של שיתוף הקבצים... כן הם יכולים תיאורטית (ואפילו מעשית בצורה מאוד פשוטה) לעשות את זה..

הקבצים ירדו בכל מקרה, אז למה להם שהעומד יהיה על השרתים העיקריים שלהם?

פורסם

לא בניגוד לפשוט לאפשר לך להוריד דרך פרטוקלוים מסויימים, שזה דבר פאסיבי, ואותם פרוטוקולים משמשים לתעבורה של מידע חיוני, וחוקי הדבר הזה פותח אותם לתביעות מארגוני זכויות יוצרים. כיוון שהם שומרים מידע לא חוקי בעליל על השרתים שלהם שנגיש ללקחות שלהם, אתה לא רואה פה בעיה משפטית קלה? ::)

העקרון של Proxy הוא לאפשר גלישה מהירה יותר באינטרנט, לא לאפשר הורדה יותר מהירה מאימיול.

פורסם

חשבו כבר על העניין שהספקים עלולים להיות חשופים לתביעות והפתרון מאוד פשוט (ואלגנטי) - כל המידע שנשמר בקאש מקודד.

חוץ מזה שרשתות שיתוף הקבצים זה לא המקום היחיד שעובר בו חומר שעלול לפגוע בזכויות יוצרים...

פורסם
  • מחבר

אני ב netvision וגם אני לא מצליח להשתמש ב webcash אבל בעבר זה עבד לי

דרך אגב אני מהר מאד חזרתי לגרסה האחרנה של warezfaw

אתה יכול להשאיר את אופציית ה webcache מכובה,netvision חסמו,הכל תודה לגירסה של לייון שכל הצוציקים משתמשים.

פורסם

תרד כבר מליונטוורק! גם אני חושב שהם גרועים בגלל הגרסאות הL33chers שהיו להם פעם, אבל זה שהם סדרו את הwebcache לכולם רק אומר שזה יעבוד יותר טוב! הwebcache רק עובד אם אתה מוריד מכמה אנשים שמחוברים לאותו ספק והwebcache מוגדר אצלהם אותו דבר, ועד שהם הוציאו גרסא חדשה ושידלו את כולם להשתמש בזה, זה כמעט ולא קרה. כמובן שזה גם גרם לספקיות לבטל את כל הסיפור, אבל זה בגלל שהם מטומטמות.

פורסם
  • מחבר

אבל זה שהם סדרו את הwebcache לכולם רק אומר שזה יעבוד יותר טוב!

כן, hu huh רואים

פורסם

:kopfpatsch:

אם כל כך חשוב לך הwebcache אתה יכול להתחבר לאחד של ISP אחר, בחו"ל. שמעתי ששל T-Mobile (כמו של Jan Ulrich) מוגדר להרבה אנשים. רק שתדע שזה לא המטרה.

פורסם
  • מחבר

יש לי כבר כמה פרוקסים כאלו,אבל זה לא אותו הדבר,הם לא יציבים כמו שרת הפרוקסי של ספק האינטרנט (במקרה שלי נטויז'ן).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים