פורסם 2005 בינואר 2320 שנים מאז שהחא*** בליונטוורק הביאו את הגירסה החדשה שלהם,ספקית האינטרנט שלי (netvision) חסמה את שרת הפרוקסי ככה שאני לא יכול להשתמש באופציית ה webcache. עוד מישהו שבnetvision סובל מהבעיה?
פורסם 2005 בינואר 2520 שנים עם אינטרנט זהב אני לא מצליח להוריד webcache, אבל יכול להיות שזה בגלל שלא הגדרתי את הכל כמו שצריך:proxy.inter.net.il:8080וגם (למרות שלא נראה לי צריך), פתחתי לי את פורט 8080. חוץ מזה לא הגדרתי כלום.מישהו צריך להתקשר אליהם ולהגיד להם שהם מטומטמים אש, רק חבל שזה לא יעזור כי כל מי שמדברים איתו שם זה טכנאי שלא מבין מהחיים שלו.
פורסם 2005 בינואר 2520 שנים אני ב netvision וגם אני לא מצליח להשתמש ב webcash אבל בעבר זה עבד לידרך אגב אני מהר מאד חזרתי לגרסה האחרנה של warezfaw
פורסם 2005 בינואר 2520 שנים webcacheהזה אפשר להשתמש אבל מה זה נותן לי בדיוק ועל איזה פרוט אני צריך לכוון את זה?מדובר ב 012..מה זה נותן ואיך מנצלים את זה?ואיך אפשר אם יש תמיכה או אין ?
פורסם 2005 בינואר 2520 שנים The basic idea in this thread is to get popular files cached instead of endlessly sending them around the world. Instead of setting up 'eMule' cache servers (would be impossible) we'll be using the already existing (and quickly expanding) proxy servers in use by most ISPsלקוח מ- http://forum.emule-project.net/index.php?showtopic=14768http://webcache-emule.sourceforge.net/
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים אתם באמת מצפים מספקי אינטרנט שלא יחסמו גישה לדבר שמנצל את שרתי הPROXY שלהם לאכסון קבצים לא חוקיים?
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים אתם באמת מצפים מספקי אינטרנט שלא יחסמו גישה לדבר שמנצל את שרתי הPROXY שלהם לאכסון קבצים לא חוקיים?זה חוסך להם הרבה מאוד עומס על שאר השרתים... זה כל הרעיון של Proxy!אם היה להם "בעיה" עם דברים לא חוקיים אז הם היו פשוט מאוד חוסמים את כל הפרוטוקולים של שיתוף הקבצים... כן הם יכולים תיאורטית (ואפילו מעשית בצורה מאוד פשוטה) לעשות את זה..הקבצים ירדו בכל מקרה, אז למה להם שהעומד יהיה על השרתים העיקריים שלהם?
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים לא בניגוד לפשוט לאפשר לך להוריד דרך פרטוקלוים מסויימים, שזה דבר פאסיבי, ואותם פרוטוקולים משמשים לתעבורה של מידע חיוני, וחוקי הדבר הזה פותח אותם לתביעות מארגוני זכויות יוצרים. כיוון שהם שומרים מידע לא חוקי בעליל על השרתים שלהם שנגיש ללקחות שלהם, אתה לא רואה פה בעיה משפטית קלה? : העקרון של Proxy הוא לאפשר גלישה מהירה יותר באינטרנט, לא לאפשר הורדה יותר מהירה מאימיול.
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים חשבו כבר על העניין שהספקים עלולים להיות חשופים לתביעות והפתרון מאוד פשוט (ואלגנטי) - כל המידע שנשמר בקאש מקודד.חוץ מזה שרשתות שיתוף הקבצים זה לא המקום היחיד שעובר בו חומר שעלול לפגוע בזכויות יוצרים...
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים מחבר אני ב netvision וגם אני לא מצליח להשתמש ב webcash אבל בעבר זה עבד לידרך אגב אני מהר מאד חזרתי לגרסה האחרנה של warezfawאתה יכול להשאיר את אופציית ה webcache מכובה,netvision חסמו,הכל תודה לגירסה של לייון שכל הצוציקים משתמשים.
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים תרד כבר מליונטוורק! גם אני חושב שהם גרועים בגלל הגרסאות הL33chers שהיו להם פעם, אבל זה שהם סדרו את הwebcache לכולם רק אומר שזה יעבוד יותר טוב! הwebcache רק עובד אם אתה מוריד מכמה אנשים שמחוברים לאותו ספק והwebcache מוגדר אצלהם אותו דבר, ועד שהם הוציאו גרסא חדשה ושידלו את כולם להשתמש בזה, זה כמעט ולא קרה. כמובן שזה גם גרם לספקיות לבטל את כל הסיפור, אבל זה בגלל שהם מטומטמות.
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים מחבר אבל זה שהם סדרו את הwebcache לכולם רק אומר שזה יעבוד יותר טוב! כן, hu huh רואים
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים אם כל כך חשוב לך הwebcache אתה יכול להתחבר לאחד של ISP אחר, בחו"ל. שמעתי ששל T-Mobile (כמו של Jan Ulrich) מוגדר להרבה אנשים. רק שתדע שזה לא המטרה.
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים מחבר יש לי כבר כמה פרוקסים כאלו,אבל זה לא אותו הדבר,הם לא יציבים כמו שרת הפרוקסי של ספק האינטרנט (במקרה שלי נטויז'ן).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.