עבור לתוכן

קניתי זכרונות היום 512X2 A-TATA ...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה לא נכון יש לנו אותו מחשב חוץ מהכרטיס מסך וגם ב 2.7 הם עובדים יציב לחלוטין

ושוב השאלה : אבל אני לא מבין תקטע של התיזמונים . בבנצ'ים שעשיתי בתיזמוני סטוק 3-4-4-8 הבנצ'ים יותר טובים מ 2.5
  • תגובות 50
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

יש ת'רד שאתה לא דוחף את ה TCCC שלך אליו

טוב לפחות הפעם חסכת לנו סקרינשוט של הזכרונות :bash:

פורסם
  • מחבר

אבל השיפור הגדול בא בעכבות ביטול ה PAGING FILE של ה XP ואין יותר זיכרון וירטואלי . ופשוט הכל עובד יותר מהר על זיכרון טהור ולא על וירטואלי

פורסם

דיי כבר סטינגר! מישהו שאל פה על TCCC? מישהו רצה לדעת כמה הם עושים?

ניחה עם אלה היו זיכרונות חדשים שעוד אף פעם לא ראו תוצאות שלהם.. אבל כל תראד שני על זיכרונות אני רואה הודעה שלך ולכמה הזיכרונות שלך יכולים להגיע!

דיי כבר נמאס...

פורסם
  • מחבר

העניין שאני לא מחפש יותר מ 500 MHZ והתיזמונים בנתיים לא הראו הבדל ועברתי ל 3-4-4-8 ואין הבדל בביצועים

פורסם

ב250 תשים 2.5-3-3-6

זה יעבוד בלי בעיה ויותר מהר מ 3-4-4-8

פורסם

עומרי ואור , אני ממש לא דוחף אותם לכל חור , ופשוט הצלחתי היום(כן , רק היום , אחרי הניקוי של המחשב וכל הטיפול שעשיתי לו אתמול) , להביא את הזיכרונות ביחסים ל550MHZ על 11-3-3-3 , לפני הטיפול הם לא עשו יותר מ520....

פורסם

שלי (ADATA 500HZ) עושים 2-3-3-5.

במתח הרגיל.

זה בגלל המהירות הנמוכה? (160HZ)

פורסם

2-3-3-5 הם עושים גם ב200

פורסם

אבל השיפור הגדול בא בעכבות ביטול ה PAGING FILE של ה XP ואין יותר זיכרון וירטואלי . ופשוט הכל עובד יותר מהר על זיכרון טהור ולא על וירטואלי

PF זה אחד הדברים היותר מעצבנים שיש בווינדוז.... אני מחכה ליום שאני אקנה עוד סטיק של 512 כדי שאני אוכל לבטל את זה לגמרי...

פורסם
  • מחבר

ובכן העליתי ל2.5-3-3-6 ועובדים יציב ותקיו על מתח 2.8 500MHZ

וכן עכשיו יש שינוי חיובי בבנצ'ים ובביצועים.

קנייה טובה לבנתיים

פורסם

אין זיכרון יותר משתלם מזה בארץ

560 ש"ח ל512MB

2-3-3-5 ב 400

2.5-3-3-6 ב 520-540

פורסם
  • מחבר

אני אישית מרוצה בעיקר שמכרתי את הזיכרונות הישנים 256X2 של ELEXIR ב 370 ש"ח

ככה שיצא לי טוב .

רק נשאר כרטיס מסך . כיום יש לי GE FORCE 3 TI 200 בOC לא קטן

פורסם

PF זה אחד  הדברים היותר מעצבנים שיש בווינדוז.... אני מחכה ליום שאני אקנה עוד סטיק של 512 כדי שאני אוכל לבטל את זה לגמרי...

אולי מה שאתה לא מבין, מעצבן אותך.

PF בא כדי לפנות לך זיכרון בשביל דברים באמת חשובים, כמו System Caching. דברים שנמצאים שם הם לא בשימוש. עובדה שאפשר לעבוד עם PF בגודל פי 1.5 מהזיכרון הפיסי (שהוא, לדוגמא ג'יגה) ועדיין שהמחשב לא יגש לדיסק אלא אם כן הוא צריך משהו חדש.

ועוד משהו, לפני שאתם רושמים תזמונים לזיכרון, תבררו איזה באיזה צ'יפים הוא משתמש, אחרת זה לא מעניין.

פורסם

מה לא מעניין פה?

כולם פה מדברים על אותו זיכרון

A-DATA VITESTA

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים