פורסם 2005 בינואר 2220 שנים tccd או bh5?? באיזה חנות אפשר למצוא אותן? כי פשוט אי אפשר לדעת רק כאשר בודקים מה שכתוב על הזכרון עצמו בגלל זה השאלה שלי היא לאנשים אשר קנו את זה מחנות מסויימת תודה מראש
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים bh5 - כמעט רק יד שנייה ... חדשים כאלו כבר לא משיגים.Samsung TCCD -http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=43659תריץ חיפוש בwww.zap.co.il ותמצא חלק מהם , נדמה לי שהכי משתלמים זה הPQI שיש אותם לדובונים ב950 שקל .
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים מחבר תודה אבל השאלה שלי היא באיזה חנות אפשר למצוא כל מן הזכרונות האלה bh5 (אם מישהו רוצה למכור שיגיד לי ) ו tccd or tccc
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים (אם מישהו רוצה למכור שיגיד לי ) קנייה ומכירה אסורה על גבי הפורום , לשם כך יש את לוח ה-TradeZone באתר.
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים מחבר את זה אני יודע אבל כל פעם שאני שם שמה סיסמה זה לא מסתדר לי ויוצא לי שהסיסמא שגויה ... חוץ מזה יש מישהו שיודע איפה אפשר למצוא את הזכרונות האלה?
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים שמע, גם לפי שיש את הזכרונות האלו או שלא ימכור או שימכור במחיר שערורייתי... :
פורסם 2005 בינואר 2520 שנים אם מישהו יוכל להגיד לו חוץ ממני שKingston Hyper-X pc3500 הם bh5 אני אודה לוהבנאדם סה"כ ניובי(ולא שאני איזה משהו) וחושב שהוא גאון הדוראשמח לתגובה של ה"כבדים"נדב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.