עבור לתוכן

מישהו יודע מאיזה מספר משקפיים מורידים פרופיל (וכמה)?

Featured Replies

פורסם

הכותרת די מדברת בעד עצמה.

אז למי שיש נסיון/ידע בנושא שיגיב, תודה.

פורסם

אם אני לא טועה מתחת ל4 לא יורד

מעל לא יודע יורד לכמה

פורסם

הפרופיל לא יורד במספר אבל כן יש סעיף

לפי מה שראיתי בתראד של העיניים אז לא ירד לך

לי יש 2.5 בשתי העיניים ויש לי 97 עם סעיף

פורסם

לא יודע...למישהו שאני מכיר

הורידו ל-82 עם סעיף

והיה לו 1.5-

זה כנראה תלוי גם בבדיקות שעורכים

לך בלשכת הגיוס, לא רק ביחס של מינוס - פרופיל.

פורסם

לי יש 4 בכל עין ו8 צילינדר, ויש לי פרופיל 72.

כמו שאמרו 4 ומטה מוריד, נראה לי שגם הצילינדר לא עוזר במיוחד...

פורסם
  • מחבר

יש לי 82 ואני לא יודע אם יש לי סעיף משקפיים.

הבעיה שלי שאני מסיים בקרוב תואר במדעי המחשב ובינתיים לא עברתי שום מיון ( :'( ) למודיעין והקרבי נראה קרוב מתמיד (גיוס מרץ).

זה לא שאני מפחד מקרבי, בכלל לא, אני פשוט רוצה להתעסק בדברים שאני יודע ולקבל נסיון בצבא ואולי קצת שירות קבע במסגרת התפקיד. אבל בינתיים כלום לא הולך ואני לא מיועד לתפקידים מסוג זה לכן הסיכוי שלי הוא או להתקבל לתפקיד הדורש מיונים (מה שלא הלך לי בינתיים: תפליות, גאמא, 1044, ועוד יחידת חמ"ן. בכולם זומנתי ולא עברתי את השלב הראשוני וזה מטריף אותי) או להוריד פרופיל, אז אני מחפש איך. וכמובן שאמא שלי בכלל לא רוצה לחשוב על קרבי :-\

בקשר להורדת פרופיל על משקפיים, גם לי זה היה ברור שהמספר שלי לא מספיק גבוה, אבל רק רציתי לברר.

פורסם

זה לא תלוי במספר בלבד, זה תלוי בגורם למשקפיים - המצב של העיניים שלך בתכלס. יכול להיות לך 4 ולא יורידו לך כלום, אבל יכול להיות לך 1.5 עיין עצלה, קטרקט מי יודע מה, ויורידו לך את הפרופיל בשלב או שניים. לאנשים שצריכים "משקפי קריאה" פשוט שמים סעיף שמונע ממך להתקבל לטייס(אפשר למסוקים ותובלה) וליח' מובחרות.

פורסם

ועם זה לרחוק כמה זה מוריד ??

וגם עם אני נגיד עושה לייזר אז לטיס אני יכול להתקבל?? כלומר זה לא מה שימנע ממני להיות טייס?

פורסם

כן מעכשיו אפשר

פורסם

משקפיים של קוצר ראייה גורמים לסעיף ומונעים להתקבל לטייס.

dogma- דנים על העניין הזה עכשיו בצבא(עם אנשים עם בעיית קוצר ראייה שעושים תיקון ראייה בלייזר). עדיין אי אפשר להתקבל עפ ניתוח לייזר

בעתיד אולי יהיה אפשר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים