פורסם 2005 בינואר 2220 שנים הפרופיל לא יורד במספר אבל כן יש סעיףלפי מה שראיתי בתראד של העיניים אז לא ירד לךלי יש 2.5 בשתי העיניים ויש לי 97 עם סעיף
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים לא יודע...למישהו שאני מכירהורידו ל-82 עם סעיףוהיה לו 1.5-זה כנראה תלוי גם בבדיקות שעורכיםלך בלשכת הגיוס, לא רק ביחס של מינוס - פרופיל.
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים לי יש 4 בכל עין ו8 צילינדר, ויש לי פרופיל 72.כמו שאמרו 4 ומטה מוריד, נראה לי שגם הצילינדר לא עוזר במיוחד...
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים מחבר יש לי 82 ואני לא יודע אם יש לי סעיף משקפיים.הבעיה שלי שאני מסיים בקרוב תואר במדעי המחשב ובינתיים לא עברתי שום מיון ( :'( ) למודיעין והקרבי נראה קרוב מתמיד (גיוס מרץ).זה לא שאני מפחד מקרבי, בכלל לא, אני פשוט רוצה להתעסק בדברים שאני יודע ולקבל נסיון בצבא ואולי קצת שירות קבע במסגרת התפקיד. אבל בינתיים כלום לא הולך ואני לא מיועד לתפקידים מסוג זה לכן הסיכוי שלי הוא או להתקבל לתפקיד הדורש מיונים (מה שלא הלך לי בינתיים: תפליות, גאמא, 1044, ועוד יחידת חמ"ן. בכולם זומנתי ולא עברתי את השלב הראשוני וזה מטריף אותי) או להוריד פרופיל, אז אני מחפש איך. וכמובן שאמא שלי בכלל לא רוצה לחשוב על קרבי :-\בקשר להורדת פרופיל על משקפיים, גם לי זה היה ברור שהמספר שלי לא מספיק גבוה, אבל רק רציתי לברר.
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים זה לא תלוי במספר בלבד, זה תלוי בגורם למשקפיים - המצב של העיניים שלך בתכלס. יכול להיות לך 4 ולא יורידו לך כלום, אבל יכול להיות לך 1.5 עיין עצלה, קטרקט מי יודע מה, ויורידו לך את הפרופיל בשלב או שניים. לאנשים שצריכים "משקפי קריאה" פשוט שמים סעיף שמונע ממך להתקבל לטייס(אפשר למסוקים ותובלה) וליח' מובחרות.
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים ועם זה לרחוק כמה זה מוריד ??וגם עם אני נגיד עושה לייזר אז לטיס אני יכול להתקבל?? כלומר זה לא מה שימנע ממני להיות טייס?
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים משקפיים של קוצר ראייה גורמים לסעיף ומונעים להתקבל לטייס.dogma- דנים על העניין הזה עכשיו בצבא(עם אנשים עם בעיית קוצר ראייה שעושים תיקון ראייה בלייזר). עדיין אי אפשר להתקבל עפ ניתוח לייזרבעתיד אולי יהיה אפשר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.