פורסם 2005 בינואר 2220 שנים אני אפילו לא יודע איך למצוא בגוגל משהו על זה אני לא יודע איך זה קרה .רק עשיתי ריסטרט למחשב (לא היה שום דבר חריג שעשיתי לפני) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים תנסה לאפס את ההגדרות ב- taskbar and start menu properties. תוריד את כל ה- V בחלק של ה- taskbar, תעשה ריסטרט ואז תחזיר אותם.
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים לחץ כפתור ימני על הסרגל,תבחר "סרגלי כלים" תרשום אותם, ותכתוב לנו מה פועל.הגיוני שיש סרגל שפועל במסווה, וצריך להוריד משם אותו.
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים מחבר לא אין...יש לי רק תקוויק לאנצ' שאתם רואים בתמונהזה לא שאני לא מבין כלום בווינדוס. :-[
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים מחבר הסתדר ...יש לי עוד בעיה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=103899.0
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים מחבר כן..בתוכנה WINXP MANAGER שהיא תוכנת טוויקים לווינדוס היה אפשרות ICONIZE TASKBAR...קיצר להוציא תסימון משם. כנראה בטעות שמתי או שלא ידעתי מה זה עושה כשהתשמשתי בתוכנה. (רואים תוצאות רק אחרי ריסט,עשיתי ריסט הרבה זמן אחרי ששיחקתי עם התוכנה בגלל זה לא הבנתי איך זה פתאום קרה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.