פורסם 2005 בינואר 2320 שנים כן: אפשרות שדרוג טובה יותר טכנו' חדשהמוצר חדשלא: יקרחדש מידי אין הרבה אופציות
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים מחבר תראו הבעיה שלי זה שיש נראה לי רק לוח אחד בksp עם pcie והוא עולה איזה 1100וההורים שלי רוצים הכל מחנות אחת
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים איזה לוח?אז יכול להיות שכדאי לך לשקול לקנות מחנות אחרת אולי קצת יותר יקרה אבל עם יותר מבחר..
פורסם 2005 בינואר 2520 שנים מחבר יש לכם מושג מתי יפסיקו ליצר כרטיסים ל agp???בערך??יש חברות שכבר שאמרו שהם הפסיקו??
פורסם 2005 בינואר 2520 שנים לא יפסיקו בקרוב...החברות שמייצרות כרטיסי מסך לא יוותרו בכל כך קלות על כמעט כל השוק שאין לו PCIE.... הם לאט לאט יהרגו את הAGP אבל לא זה לא יקרה כל כך מהר....
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים לא יפסיקו בקרוב...החברות שמייצרות כרטיסי מסך לא יוותרו בכל כך קלות על כמעט כל השוק שאין לו PCIE.... הם לאט לאט יהרגו את הAGP אבל לא זה לא יקרה כל כך מהר....מאיפה אתה שואב את המידע המוטעה הזה.בחודש מאי יפסיקו ייבוא לארץ, זה אומר שלא משנה מה יקרה בעולם, עד חודש ספטמבר (סוף המלאי המשוער ע"י עפי שלושה יבואנים גדולים) לא יהיה בארץ AGP חדשים, מה גם שאם היצור ימשך בעולם, לא ישקיעו בפיתוח טכנולוגיות מתקדמות ב AGP אלה בדור החדש.לוחות אם יותר בהדרגה. כבר היום נסה למצוא AGP (המכרטיסים הטובים) לא פשוט ולא זול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.