עבור לתוכן

איפוס הביוס, מהן הדרכים האפשריות?

Featured Replies

פורסם

קראתי פה ת'ארד רציתי לדעת על כל הדרכים האפשריות (כמובן בתנאים ביתיים לא מעבדה) למחיקת הביוס..

אני מעוניין לדעת כי קרה לי כמה פעמים שהייתי צריך ללכת לבדוק מה הבעיה במחשב וכשניסיתי להכנס לביוס הוא היה מוגן באמצעות סיסמא ("מחשב לכל ילד" אם מוכר לכם) הוצאתי את הבטריה למספיק זמן..ועדיין הסיסמא נשארה, למה זה? יש מצב לבטל את הססמא או שפשוט היא חרוטה שם?

פורסם

יש לוחות שבהם צריך להוציא בטריה למשך של 30 שניות ויש לוחות שצריך להזיז גאמפר בשביל לאפס אותו.

הכי פשוט לבדוק בחוברת ההוראות.

הגאמפר הזה (אם קיים) נמצא תמיד צמוד לבטריה ככה שאפשר פשוט לחפש ליד הבטריה גאמפר שכתוב עליו clear cmos.

פורסם

בהרבה לוחות ניתן גם ללחוץ על ALT F2 או צירוף דומה בזמן הפוסט... קרא בחוברת הלוח.

פורסם

היה לי בעיה כשאת במחשב הקודם כי שמתי סיסמה ולא זכרתי אותה כשהוצאתי את הסוללה זה לא עזר אז היה צורך להוציא רת JUMPER 9 רק זה עזר אבל כל לוח והבעיה שלו.

פורסם

בלוחות של ASUS ו MSI (לא יודע בקשר לשאר)

יש מצב של SAFE MODE אם המחשב לא עולה (למשל בגלל אוברקלוק גבוה)

פורסם

חשוב לציין שלפעמים 30 שניות לא יספיקו , בשביל הצלחה 100% באיפוס ממליצים בחוברת של הלוח אם שלי להוציא את הסוללה ל10 דקות או להוציא ל30 שניות ולקצר בין הפלוס למינוס של תושבת הסוללה . כמובן שצריך גם לנתק את ספק הכוח מהחשמל , ויש כאלו שממליצים גם ללחוץ על כפתור ההפעלה אחרי הניתוק מהחשמל כדי לרוקן את הקבלים מהר יותר... אם כי אני לא בטוח שזה עוזר.

פורסם

חשוב לציין שלפעמים 30 שניות לא יספיקו , בשביל הצלחה 100% באיפוס ממליצים בחוברת של הלוח אם שלי להוציא את הסוללה ל10 דקות או להוציא ל30 שניות ולקצר בין הפלוס למינוס של תושבת הסוללה . כמובן שצריך גם לנתק את ספק הכוח מהחשמל , ויש כאלו שממליצים גם ללחוץ על כפתור ההפעלה אחרי הניתוק מהחשמל כדי לרוקן את הקבלים מהר יותר... אם כי אני לא בטוח שזה עוזר.

זה עוזר. יש לי ספק של KSP 500W ואני אשכרה יכול לשמוע אותם מתפרקים (צליל גבוה מן יתושי כזה) כשאני לוחץ על הכתפור.

פורסם

אפשר גם לראות את המנורה של הלוח אם נכבית :)

אבל השאלה היא האם זה בכלל משפיע על הקבלים שמחזיקים את ה3V של הבטריה .

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה חברה!!

מחר אני בדיוק לוקח מחשב אלי שהיה איתו בעיה לאפס..אני ינסה את השיטות השונות.. ואגיד לכם אם הצלחתי.

תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים