פורסם 2005 בינואר 2020 שנים לאחרונה קניתי למחשב שלי מעבד וזיכרונות חדשיםIntel P4 3.0GHz 1MBוזכרונות: 2x256 Samsung 400MHzאך המחשב לא עובד במהירות לה ציפיתי, חשבתי לעצמי לעשות בדיקות למחשב, אך אני לא מבין בתוצאות כמו שאנשים אחרים כן מביניםאז בדקתי את המחשב בתוכנת ה PCMARK וב SISOFT SANDRAהאם תוכלו לעזור לי לשפר את ביצועי המחשב שלי או לפחות לבדוק אם באמת הוא עובד לאט מן הרגיל?שני הקבצים נמצאים בתוך קובץ אחד מקובץ כי הם שקלו יותר מידיהאחד של PCMARK והשני של SANDRAבתודה, עמית[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בינואר 2020 שנים בסנדרה אתה יכול להשוות את הבדיקה שלך למערכות אחרותכלומר אם אתה בודק מהירות מעבד אתה יכול להשוות אותו להרבה מעבדיםכנ"ל לזיכרון
פורסם 2005 בינואר 2020 שנים מחבר עשיתי את הדבר הזה, אבל התוכנה מוצאת לי את הדברים הכי נמוכים להשוות אליה, אני אישית מעדיף שאדם ולא מכונה יגידו לי אם המחשב תקין ובסדר או לאוגם שחכתי לציין שהמעבד שלי בזמן עבודה (לדוגמה משחק) מגיע לסביבות ה 65-70 מעלות האם זה בסדר?
פורסם 2005 בינואר 2020 שנים הוא משווה לך למערכות מסויימותאבל אתה יכול לשנות אותם על ידי לחיצה עליהםלדוגמה אם בדקת מהירות מעבד והוא משווה לך ל P4 1.6תלחץ עליו ותשנה למעבד כמו שלךהמעבד שלך הוא פרסקוט(1MB CACHE)?
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים תריץ 3dmark2003, 3dmark2005 ותעלה את התוצאות לפה.ד"א- איזה כרטיס מסך יש לך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.