עבור לתוכן

אימיל בוואלה

Featured Replies

פורסם

ישלי אימיל בוואלה שהסיומת שלו זה COM . האם האימיל הזה יעבוד לי גם בחו"ל????

ואם לא איפה פותחים אימיל שעובד בחו"ל??

תודה רבה

פורסם

gmail יעבוד לך בכל מקום בטוח, והוא טוב יותר מוואלה

אם תרצה תגיד פה ואני אשלח לך הזמנה

פורסם

אין שום סיבה שהאימיל של וואלה, או כל אימייל אחר לא יעבוד לך גם בחול..

פורסם

האימייל של וואלה דיי גרוע, הוא איטי ויש איתו המון באגים, והוא גם לא תומך בפיירפוקס, רק באקספלורר

לדעתי הוא פשוט לא מוצלח

פורסם

אין שום סיבה שהאימיל של וואלה, או כל אימייל אחר לא יעבוד לך גם בחול..

בדיוק.

עוד לא יצא לי להיתקל באי-מייל מסויים שלא עובד בארץ מסויימת. זה שהסיומת של הדומיין היא co.il לא אומר שבחו"ל זה לא עובד...

פורסם

סתם לידע כללי, YNET חוסמת גולשים מחו"ל לאתר שלה... (זה לא שירות דואר, אבל סתם כדאי לדעת, כשאתם בחו"ל ורוצים להתעדכן :) ).

פורסם
  • מחבר

(תודה רבה על התגובות ) אז אני מבין שאין בעיה עם האימיל בוואלה ואני אוכל להתכתב מארה"ב עם אנשים מארץ הקודש בלי בעיות??

פורסם

בעיקרון לא אמורה להיות בעיה

פורסם

סתם לידע כללי, YNET חוסמת גולשים מחו"ל לאתר שלה... (זה לא שירות דואר, אבל סתם כדאי לדעת, כשאתם בחו"ל ורוצים להתעדכן :) ).

היא לא בדיוק חוסמת, אלא דרוש מנוי בתשלום כדי לצפות בתכנים של האתר... מה שכן יש להם עכשיו דומיין com.

http://www.ynetnews.com מעניין לראות איך הוא יהיה..

פורסם

האימייל של וואלה דיי גרוע, הוא איטי ויש איתו המון באגים, והוא גם לא תומך בפיירפוקס, רק באקספלורר

לדעתי הוא פשוט לא מוצלח

פורסם

פשששש והאימייל של גוגל פשוט טייס, אולי שעה ביום יש לו קצב נורמלי, כבר חודש הוא איטי לאאלה.

פורסם
  • מחבר

אבל איך אני עושה את זה?? הרי אם אני מקליד וואלה ומנסה להיכנס הוא יתן לי ?? זה בעברית הרי..

פורסם

נו אז מה ? אחותי עכשיו בארה"ב והיא שולחת לי הודעות דרך האימייל שלה בוואלה.

הדפדפן אינטרנט מעדכן את הפונטים לעברית, אפשר להכנס לאתר, אפשר לראות את ההודעות שהתקבלו, אפשר הכל חוץ מלהקליד בעברית (זה ידרוש ממך לעדכן את השפות בוינדוס, ואז גם זה יתאפשר).

בקיצור אין שום בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים