עבור לתוכן

ה GMAIL לא זז...

Featured Replies

פורסם

כבר שבוע בערך שהחשבונות שלי בGMAIL איטיים בטירוף (בשעות מסיימות 5 קיי לשניה, לפעמים 20, ובשעות מסויימות חוזר חזרה לסביבות ה100..)

ביומיים האחרונים זה בלתי נסבל, הגעתי למהירויות של 2-3 קיי לשניה, וניתוק באמצע

מה שגורם להמון בעיות בעיקר בשרת ה POP3, אבל גם גורם לגישה איטית דרך אתר האינטרנט, והורדת הקבצים באיטיות מחרידה..

האם זה גם אצלכם ככה או רק אצלי?

תודה (:

פורסם

אצ לי זה רק כשאני מושך מיילים דרך POP3 90% מהפעמים שיש מילים עם קובץ של בערך 1 מגה + אז אני מקבל הודעה שכבר 60 שניות הוא מנסה לקבל את ההודעה אבל אין קשר עם השרת :-\ אז או שאני נכנס ל gmail דרך ה IE ואז שוב אני מושך דואר או שאני מחכה כמה ימים \ שעות :'(

פורסם

using the webmail, kinda like the fact that its all on the web, and not on my drive :)

in the past week haven't had the chance to download anything from gmail, but it seems to work ok..

פורסם

גם אצלי זה איטי בטירוף - ממש מייאש :(

פורסם

אין אצלי בעיות,אבל אני לא משתמש באופציית הPOP

פורסם

בהחלט מרגישים איזה איטיות בג'ימייל, במיוחד בקטע של ה-loading אחרי שעושים log in

המעבר בין תיקיות בסדר גמור, אבל ההורדה איטית להחריד

התחלתי להוריד קובץ של 5.3 מגה במהירות של 14.3 קיי לשניה, אחרי בערך דקה זה עלה ל-20, ורק לקראת הסוף זה התייצב על המהירות הבאה:

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

אפילו שלפני חודשיים-שלושה המהירות עמדה על 100 במינימום, אני ממש לא אבכה על 20 אם זה יהיה יציב

הבעיה היא שמהPOP3 אני מוריד על 5K לשניה, ועוד יש "איבוד שרת" או איך שלא תקראו לזה, פתאום באמצע הקבלה החיבור לPOP3 מתנתק, ובפעם הבאה שאני בודק מייל הוא שוב מוריד לי את כל המיילים כולל אלה שכבר הספיקו לרדת בחצי השליחה.

פורסם

אני לא משתמש בו כ-POP3, רק וובמייל

סך הכל זה רק להרשמות ודברים כאלה, אני לא משתמש בו יום יום

פורסם
  • מחבר

אוקי אז בשבילך זה עוד סביל, אני משתמש בו בתור המייל הראשי שלי, דווקא את הסיסמאות ודברים חשובים אני לא שולח לGMAIL, אז להוריד יום-יום בסביבות ה10 מגה משם, אך ורק מיילים.

זה ממש ממש מתיש..

פורסם

אני משתמש בווב מייל והוא נתקע בקטע של הLOADING... בערך דקה.

פורסם

לא נתקלתי בשום בעיה, אני משתמש בוובמייל.

גם ההורדות של הקבצים עובדות מצויין בקצב של 100-80K.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים