פורסם 2005 בינואר 2020 שנים אני ישוב עם מנורה רגילה , ודווקא די כואבות לי העיניים אחרי כמה זמן ,.. עם פלורסנט זה יותר טוב?
פורסם 2005 בינואר 2020 שנים אור לא ישיר ורך, כתום/צהוב עדיף לעין. פעם ישבתי עם נרות ושרפתי קצת את המסך :-[
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים כי בחושך העישון מתרחב, אבל אז הוא קולט את האור מהמסך, אז הוא מתכווץ, ושוב הוא מתרחבוידוע שמסכים פועלים בבערך 85HZ, זאת אומרת ש85 פעמים בשניה העישון צריך להתכווץ ולהתרחב.. בגלל זה לא בריא לשבת בחושך מול המחשב. ;D
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים כי בחושך העישון מתרחב, אבל אז הוא קולט את האור מהמסך, אז הוא מתכווץ, ושוב הוא מתרחב וידוע שמסכים פועלים בבערך 85HZ, זאת אומרת ש85 פעמים בשניה העישון צריך להתכווץ ולהתרחב.. בגלל זה לא בריא לשבת בחושך מול המחשב. ;D ותן לי לנחש - בLCD, הוא מתרחב ומתכווץ באותו זמן ממש, נכון?
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים תלוי באיזה שעהביום עם פלורסנט כפול על התקרהבלילה רק עם האור של הטלויזיה שפועלת לייד
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים פעם ניסיתי לסדר את המנורה וחטפתי זרם של החיים למשך איזה 15 שניות קיצר אל תנסו לסדר מנורות [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים פעם ניסיתי לסדר את המנורה וחטפתי זרם של החיים למשך איזה 15 שניות קיצר אל תנסו לסדר מנורות חחחחחחח, נסיון כואב אה? ;D אין יותר עשה זאת בעצמך ?
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים פעם ניסיתי לסדר את המנורה וחטפתי זרם של החיים למשך איזה 15 שניות קיצר אל תנסו לסדר מנורות 15 שניות?אתם צריכים לבדוק במהירות את התקינות של הפקק הזה (זה שמונע התחשמלויות.)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.