פורסם 2005 בינואר 2020 שנים במשחקים.......נגיד יש אותו מפרט לאינטל ו ל amd (מפרט די טוב למשחקים) וניקח סוקט 700 ו... לכל אחד מהם כיוון שלאינטל הכי חדש סוקט 775 ול amd 939 אז בכמה אחוזים amd יעקוף את אינטל בהרצת משחקים?
פורסם 2005 בינואר 2020 שנים לפותח הת'ראד, כפי שהבנת השאלה לא רצינית... ולכן גם התשובות.ככלל מקובל להניח ש AMD יעיל יותר במשחקים ושאינטל טובים יותר בקידוד (הקידוד מהיר יותר בכמה אחוזים).היתרון הנוכחי של AMD הוא ה 64BIT שיתן לך תמיכה עתידית ב WIN64 שתצא לפחות בעוד שנה.
פורסם 2005 בינואר 2020 שנים מערכת הפעלה 64 ביט אמורה לצאת אם כבר לא יצאה... וחוץ מזה שמעבד ה 64 ביט של AMD מהיא יותר גם ביישומים של 32 ביט.
פורסם 2005 בינואר 2020 שנים יש לי שאלה ואני אשאל אותה כבר פה..בפעולות מחשב יומיומיות כגון גלישה, האזנה למוזיקה, צפייה בסרטים וכו'..(לא מדובר על משחקים או קידודים)מי יותר טוב? AMD או אינטל?ואם מי שיענה יוכל להביא איכשהו הוכחות או משהו אז תודה!
פורסם 2005 בינואר 2020 שנים IRIVERMAN, אני מניח ששתיהם משתווים. פעולות כאלה פשוטות בקושי מאמצות אף אחד מהם.
פורסם 2005 בינואר 2020 שנים ברור ששניהם יסתדרו עם זהאין לי הוכחות בשבילך אבל נראה לי שבעומס של הרבה תוכנות פתוחותאינטל יעמוד יותר טוב בעומס
פורסם 2005 בינואר 2020 שנים IRIVERMANגם אם נגיד AMD יותר טוב בפעולות האלה אני בספק אם מישהו יוכל להרגיש תהבדלולמה אתה מתכוון בעומס של תוכנות פתוחות?
פורסם 2005 בינואר 2020 שנים גם בעומס של הרבה תוכנות פתוחות ו/או רצות ברקע זה בקושי מאמץ אותם... לכן זה לא משנה אם זה AMD או אינטל.. זה יהיה באחוזים בודדים ולא יורגש.מה שמשפיע יותר על הרבה תוכניות ברגע זה הזיכרון הראשי, רצוי ג'יגה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.