עבור לתוכן

הגדלת נפח התיבה בהוטמייל ל250 מג"ב

Featured Replies

פורסם

מצטער אם זה כבר פורסם לא היה לי זמן לבדוק...

עריכה: שכחתי לציין שניסיתי את זה, וזה עובד :xyxthumbs:

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

ואני שמעתי שלאנשים ננעלו תיבות הדואר לגמרי... (ולאחרים זה סתם לא עבד), והיו כאלה שזה עבד להם.

עוד מישהו ניסה את זה?

פורסם
  • מחבר

כל אחד שיעשה את השיקולים שלו..

כל מי שאני מכיר, ניסה את זה וזה עבד לו (לי אישית זה עבד על 2 החשבונות שלי)

אולי לא עבדו לפי ההנחיות המדוייקות, ולכן זה לא עבד.

פורסם

וכל ה ADDRESS LIST ו CONTACTS וה EMAILS נשארים בחשבון ? והוא נפתח חזרה מידית ?

פורסם
  • מחבר

הכל נשאר במקומו.

וגם היגרתי חזרה לישראל ללא קושי מיוחד.. :)

עריכה: וכן, זה מיידי. ואם יש לך הרבה מיילים/דברים חשובים, תמיד כדאי לגבות! מיותר לציין שאני לא יכול להתחייב שזה יעבוד אצל כולם בלי תקלות...

פורסם

BAH !@ אמרו שהם יגדילו את התיבות בחינם. כולם שקשקו כשהכריזו על GMail. מה עכשיו ? דיבורים לחוד - מעשים לחוד.

והם עוד רוצים שנשלם להם על גודל תיבה בומבסטי של 100 (מאה) מגהבייט ! איזה יופי מייקרוסופט ישראל :\

אני מעדיף את הGMAIL שלי. פשוט קל נוח + ג'יגה. אז למ להשאר אצל הוטמייל ? :nixweiss:

פורסם

BAH !@ אמרו שהם יגדילו את התיבות בחינם. כולם שקשקו כשהכריזו על GMail. מה עכשיו ? דיבורים לחוד - מעשים לחוד.

והם עוד רוצים שנשלם להם על גודל תיבה בומבסטי של 100 (מאה) מגהבייט ! איזה יופי מייקרוסופט ישראל :\

אני מעדיף את הGMAIL שלי. פשוט קל נוח + ג'יגה. אז למ להשאר אצל הוטמייל ? :nixweiss:

כי אין לי כח להגיד לכל ה CONTACT LIST שלי, ודברים שנרשמתי עם PASSWORDS לתחיל לעבור ל GMAIL...

פורסם
  • מחבר

לא 100, ולא בתשלום, נותנים לך 250 מגה חינם (אחרי התכמון.. ;D)...

ה GMAIL ממש נוח עם ה POP3 , אבל יש לו בעיות עם עברית..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים