פורסם 2005 בינואר 1920 שנים שאני פותח את האינטרנט אקספלורר לוקח לו זמן לעלותוגם שאני ניכנס לאתר הוא דיי איטיוהוא לא פותח לינקים שניפתחים בחלון חדש, במקום זה הוא ניתקע לאיזה דקה ואז ממשיך לעבודולפעמים גם סתם ניתקעיש אפשרות למחוק את האינטרנט אקספלורר ולהתקין מחדש?אם אני ישתמש בדפדפן אחר זה יעזור? ואם כן על איזה אתם ממליצים?
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים דבר ראשון אני ממליץ בחום על MOZILLA FIREFOX שניתן להוריד פה:http://www.mozilla.org/products/firefox/דבר שני יש לך ANTI VIRUS, ו ANTI SPYWARE רצים ?וגם יש לך XP SERVICE PACK 2 ?
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים מחבר עשיתי סריקה של קספרסקי ושל אד-אוור 6מצאו כמה דברים ומחקו, ניהיה קצת יותר מהיראבל עדיין איטיאין לי סרוויס פאק 2אמרו שאם אין סיריאל מקורי אז זה חוסם את הווינדוס
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים רגע, אתה בכלל מעדכן את המחשב שלך ע"י WINDOWS UPDATE או מעדכן מהאתר של MICROSOFT לבד, או בכלל לא? (יש לך HOTFIX ב CONTROL PANEL ?)
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים אין עידכונים... שלשום פירמטתיאיזה עידכונים להשים? ודרך איפה לעדכן?תראה בגדול, אם התקנת WINDOWS חדש בלי SERVICE PACK עליו, והיית מחובר לאינטרנט עד עכשיו, יש סיכוי שכבר מישהו השתלת לך על המחשב וזה הסיבה...אני מציע שתתקין SERVICE PACK2 בדחיפות ולעשות עדכון אוטומתי דרך WINDOWSUPDATE.COM ....בו נגיד, שאם תחפש באינטרנט תמצא קודים ל WINDOWS שיעבדו עם SERVICE PACK 2, (אבל אי אפשר לפרט פה בפורום, כי זה לא חוקי)....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.