עבור לתוכן

נטוויזן חוצפנים לאללה

Featured Replies

פורסם

מזה כמה חודשים המהירות גלישה שלי על הפנים ואני מצלצל לנטוויזן כול יום וכול יום מאשימים תמחשב המיסכן שלי היום צילצלתי צעקתי כולי עצבים עליהם היה לי 25 אחוז איבוד מידע שזה אומר אין אינטרנט ביכלל בעעע ורק עכשיו סידרו לי את זה היתברר שהם שלחו למתב קובץ מעפן!!! רק תיראו איזה מצב האינטרנט במדינה נוסף לכול חסמו תתוכנה לשיחות חינם כן כן גם את זאת חסמו חוצפנים למי אפשר לפנות בנוגע לזה אני רוצה להגיש תביעה יצוגית מזההה הורסים לנו תזכויות שלנוווו של האינטרנט :pissed: :pissed:

פורסם

יש לך עדויות מחוזקות שנטוויזן חסמו את התוכנה לשיחות הטלפון? אם כן זאת חוצפה ממדרגה ראשונה ובאמת הם פוגעים בזכויות הגולשים.

ואם ככה העניין אני דיי בטוח שלמנהלי נטוויזן יש איזשהו קשר חברי עיסקי או הם מבעלי סלקום מוטורולה אורנג' או בזק

פורסם
  • מחבר

לא נטוויזן חסמו תתוכנה מישהו אחר חסם אבל אני רוצה להציג תביעה יצוגית למי אפשר לפנות?

פורסם

חבל לך על הזמן. הסיכויים שלך לזכות בתיעה מאוד קלושים.

ואני נמצא במצב דומה לשלך: כבר כמה חודשים מהירות הגלישה אצלי (1.5MB) באינטרנט זהב על הפנים. פירמטתי והתקנתי מחדש כמה פעמים אבל לא עזר, והספק ממשיך להתעקש שהבעיה היא במחשב שלי.

חבל שאני בהתחייבות איתם, אחרת הייתי כבר מזמן מתנתק.

פורסם

מקרה קלאסי של התנהגות ישראלית.

אני חייב לציין לטובה את בזק החברה שלי שגם כאשר הייתה בי התגנשות חומרה ענקית במחשב שחסמה לי גישה לאינטרנט, בחור נחמד ישב איתי כמה שעות על הטלפון ופתר איתי את הבעיה. דווקא בזק היו נחמדים  :)

פורסם

לא הגיוני שנטוויזן חסמו את תוכנת השיחות, או חסמו גישה למשהו באינטרנט.

יש פה מישהו חוץ ממך שגולש דרך נטוויזן שיכול לאשר שתוכנת השיחות לא עובדת אצלו?

פורסם

זה לא נשמע הגיוני שהם חסמו משהו...

אני מחובר דרך נטוויזן ב 750 ואני מוכרך לציין שהמהירות טובה מאוד.

לעומת זאת כל פעם הם מציעים שרותים שונים שלהם שאחריי כמה זמן הם מתחילים לגבות עליהם כסף בלי להודיע (הם מודיעים בהתחלה אבל אחריי כמה חודשים בקלות אפשר לשכוח מזה), אבל בטח כל הספקיות עושות את זה...

פורסם
  • מחבר

לא הבנתם טוב בקשר לתוכנה של הטלפון אמרתי שחסמו אותה לא היתכוונתי ספציפית לנטוויזן! :kopfpatsch:

פורסם

גם אני בנטוויזן ולא חסמו שום דבר לפני דקה התקשרתי דרך התוכנה ובדקתי עם זה עובד אז אין לי מושג על מה אתה מדבר

זה לא נשמע הגיוני שהם חסמו משהו...

אני מחובר דרך נטוויזן ב 750 ואני מוכרך לציין שהמהירות טובה מאוד.

לעומת זאת כל פעם הם מציעים שרותים שונים שלהם שאחריי כמה זמן הם מתחילים לגבות עליהם כסף בלי להודיע (הם מודיעים בהתחלה אבל אחריי כמה חודשים בקלות אפשר לשכוח מזה), אבל בטח כל הספקיות עושות את זה...

צודק ב100% וכבר קרא לי כמו פעמים שנטוויזן האלו דפקו אותי, זה יצא כבר שהם לקחו ממני בערך כ400 שקל בגלל שהם מחליפים לך חבילה בלי להודיע ואז אתה משלם איזה 70 שקל יותר ורק אחרי כמה חודשים אתה שם לב כשאתה רואה את זה בהורדות של הבנק ( הרי הם לא שולחים חשבוניות אפילו @#$@ )

פורסם

גם לי קרה מקרה דומה,עם זה שהם לא הודיעו ! איזה חוצפה :pissed::bash:

פורסם

גם אני בנטוויזן ולא חסמו שום דבר לפני דקה התקשרתי דרך התוכנה  ובדקתי עם זה עובד אז אין לי מושג על מה אתה מדבר

צודק ב100% וכבר קרא לי כמו פעמים שנטוויזן האלו דפקו אותי, זה יצא כבר שהם לקחו ממני בערך כ400 שקל בגלל שהם מחליפים לך חבילה בלי להודיע ואז אתה משלם איזה 70 שקל יותר ורק אחרי כמה חודשים אתה שם לב כשאתה רואה את זה בהורדות של הבנק ( הרי הם לא שולחים חשבוניות אפילו @#$@ )

אני בנוטוויזין ואתה צריך להתקשר אליהם ולבקש שיתחילו לשלוח לך חשבוניות... רק אז הם ישלח... בנתיים אתה יכול לראות את כל החשבוניות שלך מהשניתיים נראה לי האחרנות באתר שלהם...

פורסם
  • מחבר

בדיוק כמו שתיארתי לעצמי זה חזרררררררר גררר מה עושים איתם יאללה יש רעיונות? :s07:

פורסם

תגיד להורים שלך שיצעקו עליהם בטלפון, שאתם לא מקבלים שירות והכל וזה בכלל לא אינטנרנט מהיר ותדרוש שהם יבטלו לך את החשבון ללא קנס ותעבור לחברה אחרת.

אני בנתיים מחובר אצל ברק ב- 750K ולא הייתה לי בעיה אחת כל השנה שאני מחובר אצלם.

פורסם

למה לדבר ככה על נטווז'ן ....... אצלי אין שום בעיות ואני מחובר אלהים כבר איזה 4 או 5 שנים...... בקשר לתוכנה ניסיתי להתקר עכשיו ולפני הרבה שעות

והכל עובד חלק...... רק בעיה אחת זה שהשרת שלהם עושה בעיות (של התוכנה)

פורסם

אני בנוטוויזין ואתה צריך להתקשר אליהם ולבקש שיתחילו לשלוח לך חשבוניות... רק אז הם ישלח... בנתיים אתה יכול לראות את כל החשבוניות שלך מהשניתיים נראה לי האחרנות באתר שלהם...

התקשרתי ופשוט אחרי כמה חודשים זה הפסיק והתייאשתי מהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים