פורסם 2005 בינואר 1720 שנים קניתי כיסא לפני כמה ימים. ולא נוח לי.. אני זקוק למשהו אורטופדי.חשבתי ללכת לד"ר גב ולקנות משהו איכותי באמת.האם הם חייבים לתת לי החזר כספי על הכיסא תודה.
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים אכן החוק נכנס לתוקףאבל רק לגבי מוצרים שלא נעשה בהם שימושלא בטוח שהמקרה שלך תקף
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים מוסיף לשאלה: קניתי זכרון DDRAM לפני כמה ימים וכשבאתי לתקוע אותו במחשב גיליתי שהממחשב שלי בנוי על RDRAM לא השתמשתי בו, כל מה שעשיתי זה לפתוח את האריזה. האם מגיע לי החזר כספי, ולא סתם זכוי מגביל ?
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים על פניו לאאבל היות ומדובר במוצר שלא נעשה בו שימוש, אלא רק האריזה נפתחה הנך זכאי להחזר כספי מלאובנימה יותר טכנולוגיתתחליף לוחלוח +DDR יעלה לך פחות מזכרונות RD לבד
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים לא עזוב ... פנטיום4 A ... אני רוצה לשדרג עם זכרונות RD זולים במהירות 400 כמו שיש לי כבר (SANDRA אומר לי שהם במהירות 400 אבל חבר שלי אומר שאין דבר כזה בRD) , לקנות אותו יד שניה כי אין כאלה בחנויות
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים אולי אני טועה אבל אלה באמת זכרונות של 400Mhz העובדים בערוץ כפול ונותנים 800Mhz
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים החזר כספי תקף על מוצרים שאריזתם לא נפתחה או נפגמה, על מוצרים שאריזתם נפתחה גם אם לא נעשה בהם שימוש, תנאי ההחלפה הם לפי תקנון ותנאי ההחלפה הספציפיים של החנות.
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים באמת? אז החוק הזה לא שווה כלום... איך אני אדע שאני לא מרוצה ממשהו בלי לפתוח אותו?
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים ואם פתחת מה אתה רוצה שהחברה תעשה איתו אחרי זה?אתה מוכן לקנות מוצר באריזה שנפתחה?שהיא תספוג את המשלוח לחול ואת המחיר של ההחלפה למוצר חדש?יש הגיון בחוק
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים פורום צרכנות ומשפטים בקהילת הפורומים (שאת שמה אני אזכיר בפרטי אם תרצה) יוכל לעזור לך יותר, אני מניח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.