עבור לתוכן

Gigabyte GA-K8NS, איך הוא באוברקלוק?

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי את הלוח הנ"ל ולפני שאני קונה מערכת קירור מים רצינית אני רוצה לדעת עד כמה הוא טוב בOC?

פורסם

לאיזה OC??...משהו מטורף??..ממש לא...

אם אתה רוצה OC טוב...תביא את הMSI הוא עולה קצת יותר...אבל הוא ממש טוב...

פורסם

הלוחות של ג'יגה בייט לא טובים ב OC, יכולת FSB לא גבוהה, אין יותר מדיי משחק אם מתחים, וגם אם יש המתחים לא גבוהים... והם לפעמים עולים משמעותית יותר מלוחות מגבילים של חברות אחרות שטובים בהרבה ב OC ! לא הייתי משקיע קירור מים בג'יגה בייט... דבר שני לרוב הלוחות של ג'יגה בייט בכלל אין חורי עיגון ככה שחיבור קירור מיםן בלתי אפשרי.

פורסם

לאיזה OC??...משהו מטורף??..ממש לא...

אם אתה רוצה OC טוב...תביא את הMSI הוא עולה קצת יותר...אבל הוא ממש טוב...

את ה-DFI LANPARTY אולי, הוא מיועד לעמוד בלחצים גדולים ונועד לאוברקלוקרים כבדים.

פורסם

דווקא כאן יש תרשו לי לחלוק עליכם

הGAK8N נחשב ללוח הOC הכי טוב מבוסס NForce3 150 , אני לא בטוח בקשר לNS אבל הביצועים שלו גם אמורים להיות די טובים למייטב זכרוני.

כמובן שיש את הלאנפארטי שהוא ללא עוררין המלך של הOC אבל הוא עולה יותר.

פורסם

אף אחד לא מוכר היום ואף אחד לא קונה היום nforce 3 150, הצ'יפסט הזה מת אם לא שמת לב

פורסם

יש ביקורת על הK8NS PRO באתר HEXUS.NET , אם אני לא טועה הם הגיעו איתו ל275FSB בקלות(שזה הישג מרשים וזה מכובד מספיק בשביל לוח שעולה 430שקל)

פורסם
  • מחבר

יש לי Nforce3 250

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_315&products_id=2251

אז מה אתם אומרים?

יש ביקורת על הK8NS PRO באתר HEXUS.NET , אם אני לא טועה הם הגיעו איתו ל275FSB בקלות(שזה הישג מרשים וזה מכובד מספיק בשביל לוח שעולה 430שקל)

לצערי אין לי את הפרו  :-\

ואתה מתבלבל, הלוח שלי שהוא לא הפרו עולה 430 ש"ח, הפרו עולה 550+

פורסם

אולי פשוט תבדוק ותגיד לנו לאיזה באסים הלוח מגיע? תוריד את המכפלה של המעבד והמכפלה של הHTT ואת התדר של הזכרון ותבדוק לאן הלוח מגיע

פורסם

ULTRA ההבדל בין הלוח שלך לPRO הוא רק פיצ'רים , מה שאומר שבאוברקלוק הם אותו הדבר בידיוק... , ולא חשוב מה תעשה , הם פשוט בנויים אותו הדבר... , זה כמו שהלוח שלי(EPOX 8RDA3I) שווה ערך באוברקלוק ללוח 8RDA3+ שפשוט כולל יותר פיצ'רים אבל מתוכנן אותו הדבר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים