פורסם 2005 בינואר 1620 שנים להמון אנשים כבר יש ג'ימייל, עכשיו נשאלת השאלה אם באמת כל אחד צריך את הג'יגה שיש לו או שלא. דיי מעניין אותי ויכול להיות שגם עוד אנשים לראות את התוצאות של זה, כל אחד מוזמן להגיב ולהגיד כמה הוא מנצל ותמונה תתקבל בשמחה גם כן. אני אתחיל: 199MB שהם כמעט 20 אחוז..
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים 0%.שונא כשהדואר בתיבת האימייל לא מסודר...אז מוחק ומסדר את התיבה כמעט שלוש פעמים ביום...
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים 70%אם נותנים לי ג'יגה אני מנצל את זה...ואני בכלל לא מוחק הודעות מהשרת. אני פשוט משתמש בpop3 ובט'נדר-בירד יש פילטרים לאימיילים, אז זה ישר מדסר לתיקיות במחשב שלי, אז אני לא נכנס לgmail.com ומוחק דברים...
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים מחבר 70%אם נותנים לי ג'יגה אני מנצל את זה...ואני בכלל לא מוחק הודעות מהשרת. אני פשוט משתמש בpop3 ובט'נדר-בירד יש פילטרים לאימיילים, אז זה ישר מדסר לתיקיות במחשב שלי, אז אני לא נכנס לgmail.com ומוחק דברים...זה כולל ספאם ושטויות?לי יש מעל למקסימום 1014 מגה 101 אחוז ;Dרציני? איך מילית את זה?
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים 12MB - 1%ספאם אני כמעט שלא מקבל, וגם את כולו גוגל מסנן לי לבדוחוץ מזה אני לא משתמש הרבה באימיילהרוב זה דברים ששלחתי לעצמי שרציתי שיהיו לי למקרה ש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.