עבור לתוכן

הטיפה המרה באה.... בעצם הרבה טיפות...

Featured Replies

פורסם

בכיכר דיזינגוף היינו קונים את זה ב-12...

פורסם

עכשיו גרמתם לי להצטער שאני לא שותה קגלביץ.....או שלא

לפני שבעיים ראיתי בסופר יין נתזים ב28 שקל

לך תקנה זה זה שמפניה....

פורסם

שהקייגלביץ' יהיה בטעם אפרסק לא מלון!!!

וזה לא עולה 40 זה עולה 25 במנשה ו-36 בקניונית של הגייס.

פורסם

דרמבוי.

דרמבוי קרים.

פורסם

אני אישית בחור של וודקה, מיקסים אישיים לפי הטעם. מעכשב וודקה תכונה- V וקחו בחשבון שעל הכל צריך להוסיף קרח, תקנו שקית מוכנת או משהו.

V עם מיץ תפוחים

V עם מיץ תפוזים טבעי+ נגיעות של פטל.

V עם ספרייט, נגיעת פטל ונגיעת תפוחים.

V עם קולה (לא מהמועדפים עלי.)

V עם פאנטה

V עם רד בול כמובן ( או XXX או כל משקה אנרגיה אחר.)

V עם לימונדה, עדיף טבעי וקצת פאנטה.

V עם מיץ ענבים עם מנגו.

V עם מיץ ענבים וספרייט.

V עם קצת מכל מה שלמעלה מלבד קולה!

תהנו!

פורסם

אתם רוצים לדפוק תראש ? או לשתות בסבבה :\ ?

עם לדפוק אז:

תקנו 2 אבסולוט ו2 ייגר ותסיימו עניין ( בעצם תלוי כמה באים ) ( ייגר 130 שקל אבסולוט 60 )

או שתלכו על 2 דברים חזקים, AFTER SHOCK ואבסנט... אבל תאמינו לי שאחרי תיקחו אחד מאלה לא תצטרכו תשני כי אתם תהיו כבר מעולפים :>

AFTER SHOCK: 250 -300 nis

Absinthe180-3000 NIS חחח כן זה יקר, בארץ זה לא הכי חוקי ויש רק את הגרסה המוחלשת שעולה 180 בערך ( אולי פחות) יש בה עם אני לא טועה 0.7  MG מהצמח, כל משהו מעל זה אני חושב שזה לא חוקי, רק תבין שיש גרסאות של של 97גרם זה משהו מטורף, ( בקשר לגרמים אני מדבר על הסם ששמים בפנים האבסנט! ), אבל אני חושב שזה לא ממש מתאים לכם כי זה קצת סיפור לשתות את זה, יש תהליך לא קצר עם רוצים לעשות את זה בלי שישרף לך הגרון

קגלביץ' פויההההההה ! איכס פיכס !  :silly:

פורסם

אתם רוצים לדפוק תראש ? או לשתות בסבבה :\ ?

עם לדפוק אז:

תקנו 2 אבסולוט ו2 ייגר ותסיימו עניין ( בעצם תלוי כמה באים ) ( ייגר 130 שקל אבסולוט 60 )

או שתלכו על 2 דברים חזקים, AFTER SHOCK ואבסנט... אבל תאמינו לי שאחרי תיקחו אחד מאלה לא תצטרכו תשני כי אתם תהיו כבר מעולפים :>

AFTER SHOCK: 250 -300 nis

Absinthe: 280-4000 NIS חחח כן זה יקר, בארץ זה לא הכי חוקי ויש רק את הגרסה המוחלשת שעולה 280 בערך ( אולי פחות) יש בה עם אני לא טועה 0.7 MG מהצמח, כל משהו מעל זה אני חושב שזה לא חוקי, רק תבין שיש גרסאות של של 97גרם זה משהו מטורף, ( בקשר לגרמים אני מדבר על הסם ששמים בפנים האבסנט! ), אבל אני חושב שזה לא ממש מתאים לכם כי זה קצת סיפור לשתות את זה, יש תהליך לא קצר עם רוצים לעשות את זה בלי שישרף לך הגרון

קגלביץ' פויההההההה ! איכס פיכס ! :silly:

שאתה אומר תהליך אתה מתכוון להדלקה של המלח?

ובהחלט, וודקה לא הולך עם קולה :\

פורסם

כן הדלקה של הסוכר לא מלח, יש אומרים שזה מקל קצת על השריפה בגרון ויש שטוענים שזה גם דופק תראש יותר זה מזרים תסם יותר מהר לדם או משהו כזה :|

לוקחים כפית כזאתי מחוררת ושמים סוכר עליה מדליקים אותו יוצרים כרמל כזה ועל זה שופכים את האבסנט לתוך כוס וישר שותים, תקנו אותי עם אני טועה אני כבר לא זוכר.

spoon_1_600.jpg

עריכה:

מצאתי תמונה של האבסנט עם ה100MG חחח הדבר הכי מטורף שראיתי בחיים שלי

kinggold.jpg

דרך אגב סיפור קטן על אבסנט אומרים שואן גוך היה בהשפעת אבסנט בזמן שהוא חתך את האוזן שלו ובגלל זה גם יש תווית של ואן גוך על הבקבוק הכי חזק

פורסם

העיקר הברמן זיין ת'שכל שלא צריך להדליק...

רצה להרוג אותי :screwy:

גם ככה עוד שנייה בכיתי :):nixweiss:

פורסם

אני שתיתי כמה פעמים אבסינט נקי ושרדתי.... כמובן שקצת מעוותים את הפרצוף מגועל בהתחלה, אבל שיהיה.

האבסינט שמוכרים בארץ הוא עם 60% אלכוהול. בקיוסק ראיתי אותו ב 200, אבל אני מניח שבחנות משקאות הוא יעלה דיי הרבה פחות.

ייגר זה לא כזה משהו לדעתי..... אם כבר משהו רציני עדיף אבסינט.

אבל בכל מקרה, אין כמו בירה. הכי טוב זה באלטיקה (אני לא זוכר איזה דגם). יש אחת שהיא גם דיי טעימה, גם עם 8% אלכוהול והיא גם בבקבוק של 500מ"ל (בקיצר בקבוק אחד עושה לך ראש נחמד, לא משהו רציני, אבל סתם גורם לך לחייך טיפונת) והיא עולה בקוסמוס 5.5 שח...............

פורסם

כן הדלקה של הסוכר לא מלח, יש אומרים שזה מקל קצת על השריפה בגרון ויש שטוענים שזה גם דופק תראש יותר זה מזרים תסם יותר מהר לדם או משהו כזה :|

לוקחים כפית כזאתי מחוררת ושמים סוכר עליה מדליקים אותו יוצרים כרמל כזה ועל זה שופכים את האבסנט לתוך כוס וישר שותים, תקנו אותי עם אני טועה אני כבר לא זוכר.

spoon_1_600.jpg

עריכה:

מצאתי תמונה של האבסנט עם ה100MG חחח הדבר הכי מטורף שראיתי בחיים שלי

kinggold.jpg

דרך אגב סיפור קטן על אבסנט אומרים שואן גוך היה בהשפעת אבסנט בזמן שהוא חתך את האוזן שלו ובגלל זה גם יש תווית של ואן גוך על הבקבוק הכי חזק

מה, הכוונה כמו לFlaming Moe (מו בשלהבת)?..

פורסם

Flaming Moe זה שם של קוקטייל עם אני לא טועה של טקילה שנפס אירישקרים לא יודע בדיוק ..

פורסם

9 coronas

אבסנט זה דבר ממש ממש טוב אבל יקר .

אם אתם רוצים לעשות מסיבה ולחוגג ושיהיה כייף אז אפשר לקנות איזה כמה חביות של בירה , שזה יוצא ממש נחמד ולא הכי יקר אם כולם מביאים כסף .

בין הוודקות הזולות אני ממליץ על אימפיריאל ,20 שקל ל 750 , הולכת ממש ממש טוב קרה.

ייגרים וכל הדברים האלה ליקרים אני לא אוהב , מתוק מידיי , יש כזה משקה שקוראים לו בחירובקה שזה כמו אבסנט רק לא ממש אבל עושה הרגשה דומה , יותר זול .

ואם אתם רוצים לתפןס סתם ראש תקנו איזה משהו לעשן , יותר זול יוצא , יש יותר רגש וזה כייף .

ועוד משהו ככה טיפ , זה לא כייף להשתכר ואז לעשות שטויות ולא לזכור מה אתם עושים , ואפשר להנות גם בלי אלכוהול , לא לשתות בקור כי טמ'פ הגוף צונחת מאלכוהול.

לאכול הרבה לפני ואחרי וכמובן לשתות מים הרבה . איזה פרי טיבעי מעורר את הגוף .

פורסם

Yea Dawg Pass That Shit :smile1::cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים