עבור לתוכן

MSI K8N NEO2 טמפרטורות ומתחים

Featured Replies

פורסם

שלום

אני משתמש בתוכנה של msi כדי לראות את ה vcore(אין לי מולטימטר

המתח למעבד לא יציב וכאשר אני שם אותו על 1.45+5%

הוא קופץ בין 1.5-1.54

כנ"ל לגבי תוכנות אחרות כמו everest ו cpu-z

אני משתמש בספק הק 400W שנותן רק 15A ב 12V

האם הבעיה היא שהספק חלש מדי/הספק לא תקין/הלוח פשוט לא קורא נכון את המתח?

כמו כן האם הטמפרטורות שהלוח מדווח עליהם הן נכונות?

אני משתמש בביוס האחרון 1.5X

המעבד הוא 3200

תודה

עריכה:בסטוק הוא נותן לי 1.36-1.37 במקום 1.4

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

לא הבנתי למה אתה משחק פה עם אחוזים ומה יוצא לך מזה 1.45x1.05 זה 1.525v.

תן לו vcore של 1.525 בלי שום תוספת של אחוזים, אתה יכול לרוץ שם עד 1.55v יציב, אם תרצה מעל 1.55v שחק עם האחוזים כי אין ברירה.

ה neo2 מביא סטיות שהוא קרוב ל vcore שהגדרת לו - המצב שתיארת אידאלי, כל ה % האלה בעייתי קצת שאין להם רווחים גדולים יחסית מה vcore שקבעת.

ודבר שני יש מצב שהספק מפיל לך את ה vcore, תוריד את האחוזים ותבדוק אם הוא יציב, משם תיהיה חכם יותר.

פורסם
  • מחבר

בווינצ'סטר זה אחרת

מעל 1.45 בביוס לא עושה כלום

חייבים להוסיף אחוזים

פורסם

מוזר, תנסה לתת לו אחוזים גבוהים יותר עם vcore נמוך נגיד 1.4 עם 10%.

ותבדוק בביוס את המתחים אולי התוכנה של msi מזייפת - אני לא יהיה מופתע.

פורסם
  • מחבר

בכל מתח ששמתי המתח לא היה יציב

שלחתי מייל לMSI נראה מה הם יגידו

פורסם

כן ...המתח לא יציב גם אצלי ...קופץ ב-0.01-0.05 במיוחד כשאני על 1.5 + 10% ....הNEWCASTLE "רעב" יותר מהוויני .....קופץ בין 1.65 ל 1.68 מפעם לפעם ....אני לא אתפלא אם זה הגורם לבעיות היציבות שלי בזמן האחרון ....ואני שם לב גם שלא משנה מה אני עושה אני לא יכול להריץ אותו במכפלה של 9 ......9.5 ו10 אין בעיה אבל מתחת לזה אני לא יכול ...יש למישהו פתרון ? כי מבחינתי 9 זה אידיאלי ואני אוכל להגיע ל- 280+ בלי בעיה ,כרגע אני על 9.5X על 280 ....עובד חלק בהכל כולל 3D אבל נופל בPI ובPRIME .

פורסם
  • מחבר

איזה ספק יש לך?

פורסם

כן ...המתח לא יציב גם אצלי ...קופץ ב-0.01-0.05 במיוחד כשאני על 1.5 + 10% ....הNEWCASTLE "רעב" יותר מהוויני .....קופץ בין 1.65 ל 1.68 מפעם לפעם ....אני לא אתפלא אם זה הגורם לבעיות היציבות שלי בזמן האחרון ....ואני שם לב גם שלא משנה מה אני עושה אני לא יכול להריץ אותו במכפלה של 9 ......9.5 ו10 אין בעיה אבל מתחת לזה אני לא יכול ...יש למישהו פתרון ? כי מבחינתי 9 זה אידיאלי ואני אוכל להגיע ל- 280+ בלי בעיה ,כרגע אני על 9.5X על 280 ....עובד חלק בהכל כולל 3D אבל נופל בPI ובPRIME .

זה לא מה גורם לך לחוסר יציבות.

שינוי של 0.03 או 0.05 מפעם לפעם לא משנה כלום וזה לא הסיבה שאתה לא מגיע ל fsb גבוהה או מכפלה גבוהה, ה vcore משפיע על המעבד בלבד.

ל 280 לא תגיע עם שום vx.

במקרה הטוב אם תפוצץ אותם מתח תגיע ל 275mhz לא יציב, אם אתה רוצה להיות יציב הם יחזיקו 265 2-2-2-5 בערך עם מכפלה עגולה)

לא מומלץ להישאר עם מכפלות של 0.5 המעבד לא יודע לזהות אותם ומנחית את ביצועי הזיכרון.

וביררתי את הנושא יותר לעומק.

כולם טוענים שה vcore יציב מאוד השינויים שאתה רואים זה שטיות של הסנסור, לא להתייחס אליו וזה לא משהו חדש לצערי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים