עבור לתוכן

כונן DVD - LG או TOSHIBA ?

Featured Replies

פורסם

שלום.

רכשתי כונן DVD של LG וגיליתי שהוא מרעיש (רעשים דומים לפלופי, טרקטור, מופיעים בעת גישה אליו, בעת העברת טראקים של מוזיקה וכו').

הובטח לי בחנות שאקבל אחד חדש.

נתנו לי אפשרות לבחור בין LG ל TOSHIBA.

מה עדיף?

תודה.

נ.ב.

אני מניח ששניהם-

16X52

פורסם

אין מה להשוות טושיבה פי 10 יותר טוב מ LG במיוחד הדגם M1912

אבל משום מה יש לו בעיות בזמן צריבה הוא לא נותן לצרוב למרות שזה כונן DVD ולא צורב הוא טוען שזה קובץ גדול

אני מזה הרגע מתכתב עם טושיבה ואני יעדכן אותך יותר מאוחר למה גם בחנות שקניתי לא פתרו לי את הבעיה וגם הם לא הצליחו עם המחשב שלהם

או שזה סידרה דפוקה

אם לא יעזור אני פשוט אקבל את הכסף חזרה

פורסם

[glow=red,2,300]TOSHIBA[/glow]

ל-LG בעיה חמורה מאוד בבקרת האיכות בייצור של כל הכוננים האופטיים.

כוננים רבים של LG יורדים מפס הייצור כאשר הם מתים או פגומים בצורה זו או אחרת.

TOSHIBA, שבתחום הכוננים האופטיים למחשבים מהווה יחד עם SAMSUNG קבוצה מאוחדת המחליפה פטנטים ושיטות ייצור ומהווה יחד את יצרנית הכוננים האופטיים הגדולה בעולם (מכונה Toshiba Samsung Storage Technology Corporation), היא מובילה עולמית בתחום.

דרך אגב, אתה בטוח שזה x16/x52 ולא x16/x48?

אישית, אם זו הייתה האופציה, הייתי לוקח כונן TOSHIBA איטי על פני כונן LG מהיר יותר.

LG מייצרת מסכים יחסית טובים. כדאי שהיא תתמקד בזה במקום במקררים, קונדומים וכוננים אופטיים.

פורסם

כל כך הרבה שטויות בתגובה אחת. טושיבה הכי גדולים? ל LG יש בעיות איכות? אתה מבין מה זה אומר למכור כוננים בכמויות של LG ולקבל אחוז פגומים גבוה? זה אומר ש HLDS (HITACHI-LG) במקום להיות מאז 1988 החברה הגדולה בעולם לכוננים אופטיים היתה מזמן פושטת את הרגל.

תקרא את זה ותבין שכדאי לבדוק את העובדות.

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=102359.msg861828#msg861828

פורסם

בתור כונן DVDROM הייתי הולך על טושיבה,כבר עברו לי בחיים כמה כוננים שלהם,כל אחד גירסה אחרת וכולם עבדו טפוטפו.

עם LG...נו טוב אני לא רוצה לעצבן את אינטגרל :lol:

פורסם

לעצבן אותי? ??? מצידי שיקנה נגן של EURO DATA. הדבר היחידי שמעצבן זה כשמדברים שטויות.

פורסם

צוחק אחי :)

פורסם

לא מדבר עליך  ;) פשוט צריך להבין שהשוק דינמי, דברים משתנים וצריך להזהר מאוד ממנטרות ... 

ראית למשל את ה REVIEW  האחרון על הפלקסטור? "מלך מלכי הצורבים" בעבר, ועכשיו  :-\

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=11953&PageId=29

-

Like To be fixed

Burning quality with specific DVD media

Lower price to compete with upcoming Pioneer DVR-109, NEC ND-3520A

Poor DVD±RW writing quality

Poor CD recording quality

Bitsetting option for DVD+RW media to be added

Low DVD error correction with several test discs

Autostrategy/Intelligent recording

פורסם

כל כך הרבה שטויות בתגובה אחת. טושיבה הכי גדולים? ל LG יש בעיות איכות? אתה מבין מה זה אומר למכור כוננים בכמויות של LG ולקבל אחוז פגומים גבוה? זה אומר ש HLDS (HITACHI-LG) במקום להיות מאז 1988 החברה הגדולה בעולם לכוננים אופטיים היתה מזמן פושטת את הרגל.

קצת מצחיק מצדך לצרוח פה ש-HLDS מובילה את מכירות הכוננים האופטיים מאז 1988 כאשר HLDS החלה לפעול ב-2001.

זה גם לא בדיוק מסתדר עם מה שכתבת בקישור ששלחת אותי אליו..

שם טענת ש-HLDS מובילים ב-1998.

ואח"כ מובילים ב-1999.

ואח"כ מובילים ב-2000.

אני מזמין אותך לאתר של החברה http://www.hlds.co.jp/e_HLDS/intro.jsp

מה שעוד יותר מדהים הוא, שאת הטבלה שלך שבתחתיתה הכרזת על הובלת HLDS ב-2004 הצלחת לפרסם כבר ב-12 בינואר 2005.

מה שאני בספק אם הצליחו ב-HLDS לעשות, עשית אתה ועוד במהירות ראויה לשבח. הידד לך שב-12 הוצאת פלט מדוייק ל-2004.

כמו כן, לא טענתי ש-TOSHIBA היא יצרנית הכוננים האופטיים הגדולה בעולם,

אלא שהיא יחד עם SAMSUNG "מהווה יחד את יצרנית הכוננים האופטיים הגדולה בעולם ".

כמה עצות לחיים.. קבל אותן ברוח טובה.

1. לוקח לחברות עצמן כמה חודשים טובים להבין כמה כוננים הן יצרו בפועל, כמה מהם נמכרו ואיזה נזק גרמה המחיקה של המפעל הענק של HLDS בסין בחודש אוקטובר

(הרבעון החזק ביותר במכירות) לתוצאות הרבעון האחרון של הקבוצה. במיוחד לחברות בסדר גודל הזה שמיצרות כמויות בלתי נתפשות של כוננים בשנה.

גם חברות קטנות לא מבינות מה הן עשו בשנה שחלפה, ועוד יותר לא מבינות מה עשו המתחרות שלהן, אלא לאחר כמה חודשים.

2. אל תבלע "הודעות מטעם.." שאתה מוצא בכל מיני אתרים ובטח לא בטבלאות שאני מאוד בספק אם אתה מבין את השפה

בה נכתבו הדברים, שאתה בהחלט לא יודע מי סיפק את הנתונים ושאתה לא יודע בדיוק בדיוק למה הם מתייחסים.

3. גם אם תוכיח לי בוודאות שאני טועה אני אקבל את זה ואלמד ממך. אתה לא חייב לצרוח ולבוז לאנשים אחרים.

4. הטבלאות האלו הן לא טבלאות של היורוליג שאף אחד לא מתווכח עליהן. כל קבוצה כזו עושה את המדדים שלה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על עזרתכם.

פורסם

קצת מצחיק מצדך לצרוח פה ש-HLDS מובילה את מכירות הכוננים האופטיים מאז 1988 כאשר HLDS החלה לפעול ב-2001.

זו טעות כמובן. 98 ולא 88.

זה גם לא בדיוק מסתדר עם מה שכתבת בקישור ששלחת אותי אליו..

שם טענת ש-HLDS מובילים ב-1998.

ואח"כ מובילים ב-1999.

ואח"כ מובילים ב-2000.

לא אני טענתי, אלא בן אדם שמקושר חזק לכל החברות כולל SAMSUNG , LG ליטיאון. משמש כיועץ ובוחן ללא מעט מהן, ומחזיק מעל 80 כוננים אופטיים בביתו.

LG היו גדולים גם לפני החברה המשותפת.

אני מזמין אותך לאתר של החברה http://www.hlds.co.jp/e_HLDS/intro.jsp

מה שעוד יותר מדהים הוא, שאת הטבלה שלך שבתחתיתה הכרזת על הובלת HLDS ב-2004 הצלחת לפרסם כבר ב-12 בינואר 2005.

מה שאני בספק אם הצליחו ב-HLDS לעשות, עשית אתה ועוד במהירות ראויה לשבח. הידד לך שב-12 הוצאת פלט מדוייק ל-2004.

לא אני פרסמתי. לא טבלה שלי. אבל, טבלה נכונה. חוצמזה, מה הקשר? את המחזור של הרבעון האחרון של אינטל כבר כולם יודעים פחות או יותר.

כמו כן, לא טענתי ש-TOSHIBA היא יצרנית הכוננים האופטיים הגדולה בעולם,

אלא שהיא יחד עם SAMSUNG "מהווה יחד את יצרנית הכוננים האופטיים הגדולה בעולם ".

וכמו שאמרתי - שטויות. טושיבה וסמסונג אינם מנהלים את ייצור הכוננים בנפרד. מי שמנהל, מתכנן ומשווק את הכוננים זה TSST או TOSHIBA SAMSUNG STORAGE TECHNOLOGY כמו HITACHI LG DATA STORAGE כמו החברה החדשה שתקום כנראה ל BENQ PHILLIPS בעקבות שיתוף הפעולה ההדוק ביניהן.

אם גם תקרא את הטבלאות, תבראה שם את TSST בין המובילים, אבל עם נתח שוק משמותית קטן מ HLDS.

אתה מוזמן לאתר שלהם:

http://www.tsstorage.com/korea/en/company/overview.php

כמה עצות לחיים.. קבל אותן ברוח טובה.

תודה, אבל אני לא ממש חושב שאתה בפוזיציה לתת לי עצות לחיים. אולי לילדים שלי.

1. לוקח לחברות עצמן כמה חודשים טובים להבין כמה כוננים הן יצרו בפועל, כמה מהם נמכרו ואיזה נזק גרמה המחיקה של המפעל הענק של HLDS בסין בחודש אוקטובר

(הרבעון החזק ביותר במכירות) לתוצאות הרבעון האחרון של הקבוצה. במיוחד לחברות בסדר גודל הזה שמיצרות כמויות בלתי נתפשות של כוננים בשנה.

גם חברות קטנות לא מבינות מה הן עשו בשנה שחלפה, ועוד יותר לא מבינות מה עשו המתחרות שלהן, אלא לאחר כמה חודשים.

שוב שטויות. אנחנו מזמן כבר בעולם ממוחשב של מערכות ERP מתקדמות המתוחזקות ומקושרות ברמה בינלאומית. כמויות ייצור ומשלוח ידועות בלחיצת כפתור או מקסימום עיבוד של לילה אחד.

2. אל תבלע "הודעות מטעם.." שאתה מוצא בכל מיני אתרים ובטח לא בטבלאות שאני מאוד בספק אם אתה מבין את השפה

בה נכתבו הדברים, שאתה בהחלט לא יודע מי סיפק את הנתונים ושאתה לא יודע בדיוק בדיוק למה הם מתייחסים.

אני יודע מי סיפק את הנתונים. עד היום סיפק נתונים חדשים ומהימנים בגלל מה שהוא עושה ובגלל מעורבותו העמוקה בתעשיה הספציפית.

3. גם אם תוכיח לי בוודאות שאני טועה אני אקבל את זה ואלמד ממך. אתה לא חייב לצרוח ולבוז לאנשים אחרים.

אני לא צרחתי. אמרתי שאתה מדבר שטויות. קורה שמדברים שטויות מתוך בורות. לא פשע.

4. הטבלאות האלו הן לא טבלאות של היורוליג שאף אחד לא מתווכח עליהן. כל קבוצה כזו עושה את המדדים שלה.

אתה מוזמן לבדוק יותר לעומק ולהציג את התוצאות שלך. אני גם אשמח ללמוד.

פורסם

הוא דיבר בכלל על כונן DVD ולא על צורב

ודרך אגב הכוננים הטובים ביותר הם טושיבה M1912 ו LITE ON D167 ו AOPEN1648

יש 7000 מאמרים על זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים