פורסם 2005 בינואר 1520 שנים ניסיתי הרגע להתקשר לפלאפון שלי וזה עובד! וגם איכות מעולה! ;D זה דבר גדול!
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים אני יסביר איך מתקשרים לפלא*972 קודםאז בסוגרים הקידומת של הפלפון אבל בלי האפס יעני אורנג (54)ואז המספריעני*972(54)*******מקווה שהבנתם. עכשיו שאלה שלי.התקנתי, נרשמתי, התחברתי.. כיביתי איסיקיו, ואקספלורר..התקשרתי, לפלא לדבר עם אחותי בחדר השני..... אותי שהייתי על המחשב, שמעו מצוין, בלי דיילי.. ממש חצי שניה ופחות.אבל הסאונד הנכנס, מהבנאדם שמדברים איתו (בין אם זה מפלאפון, או מטלפון.)גם מקוטע, גם בדיילי. וקשה לנהל שיחה ככה.. אין תוכנות שאני רואה שפועלות ברקע.. האם יש דרך לשפר את הענין? אולי איכשהוא לכוון שם משהו בהגדרות.תודה לכל העונים!!
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים איך זה עבד לך בפלאפון נמק???????האם אפשר לשפר את איכות הקול????ראיתי שם משחק עם הקודקים לשיפור!
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים זה עובד לי בפלאפון תודות לCOMלמי שלא הבין , אז אני יסביר מהתחלה , כדי להתקשר לטלפון , נגיד לטלפון הזה : 09-*******אתם תתקשרו בתוכנה ככה :*9729*******ואם אתם רוצים נגיד לפלאפון הזה : 0544******אז זה בתוכנה ככה :*972)54(4******
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים ניסיתי להתקשר לצרפת ולא הצלחתימישהו יכול להסביר לי איך? איפה שמים את הקידומת והכול ומה הקידומת הנכונה בשביל התוכנהגם לארה"ב לא הצלחתיאבל בסה"כ אחלה תוכנה רק ששומעים בדיליי
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים זה עובד...השאלה היא מי משלם על זה?חבל להתקשר הביתה, ולקבל חיוב על גוביינה או משהו...
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים יש סיכוי שיגבו על זה כסף בלי שאני אדע?נגיד שכן... אז איך הם גובים? אין להם מספר כרטיס אשראי ולא מספר טלפון ולא שום הסכמה שלי, הדבר היחיד שיש להם זה- IP.ותגידו זה חוקי להתקשר בחינם?כי זה חוסך כל הרבה כסף לצלצל לפלאפונים.
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים זאת תוכנה נחמדה, אבל לא סתם היא לא יצאה מהבטא, היא מלאה באגים!גם יש דיליי מטורף מהטלפון למחשב (הפוך זה הולך דיי בסדר)
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים איזה קטעים!! מישהו ראה פה את "הטינה"? בכל מקרה מי שראה את זה מכיר את הרעש המפחיד הזה שיוצא מהטלפון.אז בעזרת תוכנה, שיניתי את הקול שלי וזה יצא משהו דומה מאוד. ובדיוק ראיתי אתמול את הסרט הזה עם כמה חברים שלי! אז אני עובד עליהם "בטלפון" חחחעם התוכנה הזאת! זה אדיר!
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים מקווה שהבנתם. עכשיו שאלה שלי.התקנתי, נרשמתי, התחברתי.. כיביתי איסיקיו, ואקספלורר..התקשרתי, לפלא לדבר עם אחותי בחדר השני..... אותי שהייתי על המחשב, שמעו מצוין, בלי דיילי.. ממש חצי שניה ופחות.אבל הסאונד הנכנס, מהבנאדם שמדברים איתו (בין אם זה מפלאפון, או מטלפון.)גם מקוטע, גם בדיילי. וקשה לנהל שיחה ככה.. אין תוכנות שאני רואה שפועלות ברקע.. האם יש דרך לשפר את הענין? אולי איכשהוא לכוון שם משהו בהגדרות.תודה לכל העונים!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.