פורסם 2005 בינואר 1420 שנים בטח יש לזה packet loss עצבניהיה ברור שיהיו בזה פגמים אבל בכל זאת יש התקדמות בנושא ה-VOIPמזתומרת פאקט לוס ?
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים מזתומרת פאקט לוס ?כל העניין הוא שהתקשורת צריכה להיות מהירה ואני משער שהתקשורת מוכנה לסבול איבוד פקטות בשביל להעביר את האודיו בקצב סבירכמובן שיש חיסרון בולט והוא איכות ירודה של אודיו
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים זה עובד , אבל , זה עולה לי כסף להתקשר אליו? , הם יכולים לראות שאני מתקשר מהמחשב?
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים נראה לי שלא..יש על זה כמה ת'רדים בפורום שלהםם מבחינתי אחלה תוכנההה עם קצת שיפורים היא תהיה עוד יותר טובה (כמו עם מחיקת המספרים האחרונים והניתוק) אה ואני צריך לקנות מיקרופון
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים התוכנה פועלת פיקס חוץ משאני לא שומע מה אומרים לי .. יש למישהו מושג למה ..?
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים התוכנה פועלת פיקס חוץ משאני לא שומע מה אומרים לי .. יש למישהו מושג למה ..? איפה פה בדיוק נכנס הפיקס? אם זה היה פועל פיקס לא היית בא להתלונן
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים מישהו מכיר תוכנה שמשנה את הקול מהמיקרופון? כי זו תוכנה מושלמת לעבוד על חברים שלי....
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים "קצת" התאכזבתי לגלות שאני בכלל לא יכול להתחבר לתוכנה : נרשמתי, קיבלתי מספר FWD, והתוכנה מנסה להתחבר. ומנסה. ומנסה. וטוענת שהמשתמש והססמא לא נמצאים במאגר. נרשמתי שוב, אותו סיפור.
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים "קצת" התאכזבתי לגלות שאני בכלל לא יכול להתחבר לתוכנה : נרשמתי, קיבלתי מספר FWD, והתוכנה מנסה להתחבר. ומנסה. ומנסה. וטוענת שהמשתמש והססמא לא נמצאים במאגר. נרשמתי שוב, אותו סיפור. קרה לי אותו דבר בהתחלה, אבל פשוט עשיתי LOGIN מחדש(לא נרשמתי מחדש....) ופעם הראשונה זה התחבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.